A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Guru też miałby w czym wybierać :polew: Arek, ta w białym jest MEGA znam ja tez z innego serialu z TVN'u i rownniez jej fotki mozna znalezc w temacie TOP 3
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować...
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ledwo co Guru dał mi spokój, a teraz Ten się przystawia... ten film mnie tak nastraja Miron, ja myślę że Guru mógł by sobie pozwolić na tego czarnego o k**wa :polew:
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku co ty masz za pomysły :gwizdanie: Bo tak to trochę zabrzmiało :>
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Miron, ja myślę że Guru mógł by sobie pozwolić na tego czarnego a moze Guru jest tam na tym rejsie :gwizdanie:
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a moze Guru jest tam na tym rejsie :gwizdanie: to by wyjaśniało czemu Go nie ma
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować... igrasz :gwizdanie: Pucek, a pamiętasz Basię
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować... igrasz :gwizdanie: Pucek, a pamiętasz Basię do dzisiaj się jej lęka
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a moze Guru jest tam na tym rejsie :gwizdanie: to by wyjaśniało czemu Go nie ma Ty no może faktycznie :gwizdanie: ale który to był by on?
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować... igrasz :gwizdanie: Pucek, a pamiętasz Basię do dzisiaj się jej lęka nawet nie gadaj, w Bukowinie to ja będę non stop na bani, wtedy będę bardziej odważny :gwizdanie:
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Miron, ja myślę że Guru mógł by sobie pozwolić na tego czarnego a moze Guru jest tam na tym rejsie :gwizdanie: Love Boat - Statek Miłości
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ej, Guru to może ten gruby starosta pasowało by
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 a moze Guru jest tam na tym rejsie :gwizdanie: to by wyjaśniało czemu Go nie ma Ty no może faktycznie :gwizdanie: ale który to był by on? czyzby ten w tych niebieskich stringach
gregory Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Gregory, oj dużo byś się mógł nauczyć Tylko proszę nie chciej w wdzięczności do mnie za małą pomoć w rezaniu instruować mnie w bzykanku To będzie pół biedy jak będzie chciał Cię tylko poinstruować... igrasz :gwizdanie: Pucek, a pamiętasz Basię do dzisiaj się jej lęka Mnie tam wtedy co prawda nie było czego niezmiernie żałuję, ale co nieco słyszałem :>
SoMeS Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nie nie Guru to ten podstarzały spadochroniarz :polew:
Rekomendowane odpowiedzi