MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no S8 ładna, tylko szkoda że babska skrzynia to a8 stylizowane na eske a skrzynia jedyna słuszna Jak dla mnie skrzynia mogłaby byc ale silnika bym nie przeżył, nigdy nie 3,3
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no S8 ładna, tylko szkoda że babska skrzynia to a8 stylizowane na eske a skrzynia jedyna słuszna A S8 to niby co jest :gwizdanie: Nie eSa? :>
MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ? Owkors Byle bym był o 7 rano w poniedziałek w domu Ja muszę być w poniedziałek na 7:00 wiadomo gdzie więc bez obaw A to damy jakoś rade, jak sobie pomysle o nastepnym weekendzie to juz mnie głowa boli Gregor zebysmy sie nie witali pozniej na forum jak nasi koledzy po Imperium Czesc Pucek Czesc Guru Czesc Somes :polew:
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A S8 to niby co jest :gwizdanie: Nie eSa? :> S8 z 3.3TDI? panie znawco? Jak dla mnie skrzynia mogłaby byc ale silnika bym nie przeżył, nigdy nie 3,3 a co z tym silnikiem nie tak jest? bo nigdy się w to nie zagłębiałem
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ? Owkors Byle bym był o 7 rano w poniedziałek w domu Ja muszę być w poniedziałek na 7:00 wiadomo gdzie więc bez obaw A to damy jakoś rade, jak sobie pomysle o nastepnym weekendzie to juz mnie głowa boli Gregor zebysmy sie nie witali pozniej na forum jak nasi koledzy po Imperium Czesc Pucek Czesc Guru Czesc Somes :polew: oj mam nadzieję że tak tragicznie nie będzie
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Gregor zebysmy sie nie witali pozniej na forum jak nasi koledzy po Imperium Czesc Pucek Czesc Guru Czesc Somes :polew: :polew:
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ? Owkors Byle bym był o 7 rano w poniedziałek w domu Ja muszę być w poniedziałek na 7:00 wiadomo gdzie więc bez obaw A to damy jakoś rade, jak sobie pomysle o nastepnym weekendzie to juz mnie głowa boli Gregor zebysmy sie nie witali pozniej na forum jak nasi koledzy po Imperium Czesc Pucek Czesc Guru Czesc Somes :polew: Spoko zawsze się staram tak pic żeby nie było pawika, bo alkohol się marnuje A jak już się raz na ruski rok zdarzy to trza cichaczem do kibelka i pijesz dalej Tak więc Majki nie masz się czego obawiać [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:27_________________________________________________ A S8 to niby co jest :gwizdanie: Nie eSa? :> S8 z 3.3TDI? panie znawco? Aaaaa, co nie było S8 TDI? W sumie to się nie znam, trza by Rudi zapytać :> Oni się w S8 specjalizują
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 zdjęcie nie bangla Majkel, to co, imperium? Chetnie Pucek ale mała śpi a nie mam jej z kim zostawic Ale nastepny weekend moze należeć do Nas bo sie z łańcucha zrywam Następny likend to wiadomo gdzie impreza Bedziesz ? Owkors Byle bym był o 7 rano w poniedziałek w domu Ja muszę być w poniedziałek na 7:00 wiadomo gdzie więc bez obaw A to damy jakoś rade, jak sobie pomysle o nastepnym weekendzie to juz mnie głowa boli Gregor zebysmy sie nie witali pozniej na forum jak nasi koledzy po Imperium Czesc Pucek Czesc Guru Czesc Somes :polew: Spoko zawsze się staram tak pic żeby nie było pawika, bo alkohol się marnuje A jak już się raz na ruski rok zdarzy to trza cichaczem do kibelka i pijesz dalej Tak więc Majki nie masz się czego obawiać przy wspólnych imprezach to tylko raz mi się zdarzyło puścić pawika więc jest dobrze :>
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 przy wspólnych imprezach to tylko raz mi się zdarzyło puścić pawika więc jest dobrze :> Wiem wiem Pucek gdzie to było, na nieszczęści to ja miałem okazję go pierwszy zobaczyć
MAJKI Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A S8 to niby co jest :gwizdanie: Nie eSa? :> S8 z 3.3TDI? panie znawco? Jak dla mnie skrzynia mogłaby byc ale silnika bym nie przeżył, nigdy nie 3,3 a co z tym silnikiem nie tak jest? bo nigdy się w to nie zagłębiałem Somes jeden z cytatów z AKP to nie jest nowoczesny silnik BMW, a jedynie stara technologia Audi - masz dwa Garrett'y GT1749V(S2) [takie jak w 1.9TDI] na każdą stronę. wszystko masz x2 - dwa EGR'y, dwa lmm [do których dostęp jest... ], dwa N75, dwa N18... jest to bez wątpienia najdroższy i najtrudniejszy w utrzymaniu silnik TDI pod kątem kosztów/serwisowania [i potrzebnej do tego wiedzy]. nietrudno odgadnąć dlaczego produkowany był jedynie 1.5 roku. silnik dla mechaników-pasjonatów. pamiętać należy, że ten samochód gdy był nowy kosztował ok. 400 000 PLN - koszty serwisu muszą być godne jego ceny. nie piszę tego dlatego, że go nie mam. jedynie wiem, że 4.2 daje więcej radości za mniejsze pieniądze. Zobacz jak ten silnik jest zbudowany i gdzie ma IC http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=80522&postdays=0&postorder=asc&highlight=3+3+tdi&start=60
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Gregory 4.2 wolnossak Pucek na ile imprez? ja spadam spać o 9tej wyjazd do Istebnej [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:33_________________________________________________ Somes jeden z cytatów z AKP to nie jest nowoczesny silnik BMW, a jedynie stara technologia Audi - masz dwa Garrett'y GT1749V(S2) [takie jak w 1.9TDI] na każdą stronę. wszystko masz x2 - dwa EGR'y, dwa lmm [do których dostęp jest... ], dwa N75, dwa N18... jest to bez wątpienia najdroższy i najtrudniejszy w utrzymaniu silnik TDI pod kątem kosztów/serwisowania [i potrzebnej do tego wiedzy]. nietrudno odgadnąć dlaczego produkowany był jedynie 1.5 roku. silnik dla mechaników-pasjonatów. pamiętać należy, że ten samochód gdy był nowy kosztował ok. 400 000 PLN - koszty serwisu muszą być godne jego ceny. nie piszę tego dlatego, że go nie mam. jedynie wiem, że 4.2 daje więcej radości za mniejsze pieniądze. czyli coś dla mnie wsadzić 2x gt powywalać te zbędne egr'y i inne cuda wianki, dorzucić program i..
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ii to dalej nie jedzie SoMeS, na 2 imprezy
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A S8 to niby co jest :gwizdanie: Nie eSa? :> S8 z 3.3TDI? panie znawco? Jak dla mnie skrzynia mogłaby byc ale silnika bym nie przeżył, nigdy nie 3,3 a co z tym silnikiem nie tak jest? bo nigdy się w to nie zagłębiałem Somes jeden z cytatów z AKP to nie jest nowoczesny silnik BMW, a jedynie stara technologia Audi - masz dwa Garrett'y GT1749V(S2) [takie jak w 1.9TDI] na każdą stronę. wszystko masz x2 - dwa EGR'y, dwa lmm [do których dostęp jest... ], dwa N75, dwa N18... jest to bez wątpienia najdroższy i najtrudniejszy w utrzymaniu silnik TDI pod kątem kosztów/serwisowania [i potrzebnej do tego wiedzy]. nietrudno odgadnąć dlaczego produkowany był jedynie 1.5 roku. silnik dla mechaników-pasjonatów. pamiętać należy, że ten samochód gdy był nowy kosztował ok. 400 000 PLN - koszty serwisu muszą być godne jego ceny. nie piszę tego dlatego, że go nie mam. jedynie wiem, że 4.2 daje więcej radości za mniejsze pieniądze. Zobacz jak ten silnik jest zbudowany i gdzie ma IC http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=80522&postdays=0&postorder=asc&highlight=3+3+tdi&start=60 Jakiś czas nie zaglądałem na AKP z braku czasu, ale trza by tam zajrzeć co tam słychać
SoMeS Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ii to dalej nie jedzie SoMeS, na 2 imprezy nie no ma to potencjał na jakieś 330PS moim zdaniem to nie ma źle.. ja mam bilans 1:1 ok spadam
A-rek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jakiś czas nie zaglądałem na AKP z braku czasu, ale trza by tam zajrzeć co tam słychać ja przez ostatni rok zagladalem tam z 3-4 razy [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:37_________________________________________________ ok spadam ja tez wiec narazie i zgascie swiatlo
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no ja też się zbieram spać najwyższy czas :> DOBRANOC
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja pojechałem ostatnio tam jakiegoś wielbiciela płomieni i kołpaków ze spinerami odnośnie tego jaki to szkodliwy jest tuning 1.8T i potem tam nie zaglądałem [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:42_________________________________________________Co to już się zbieracie? A ja tu dopiero co przyszedłem
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja pojechałem ostatnio tam jakiegoś wielbiciela płomieni i kołpaków ze spinerami odnośnie tego jaki to szkodliwy jest tuning 1.8T i potem tam nie zaglądałem [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:42_________________________________________________Co to już się zbieracie? A ja tu dopiero co przyszedłem a widziałeś która godzina? [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:45_________________________________________________serio spadam :gwizdanie: do rana
gregory Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja pojechałem ostatnio tam jakiegoś wielbiciela płomieni i kołpaków ze spinerami odnośnie tego jaki to szkodliwy jest tuning 1.8T i potem tam nie zaglądałem [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:42_________________________________________________Co to już się zbieracie? A ja tu dopiero co przyszedłem a widziałeś która godzina? O tej godzinie to ja dopiero zaczynam żyć (w weekendy oczywiście) :>[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 01:51_________________________________________________To dziś ja zgaszę światło(po raz pierwszy ), żeby nie naciągać Huga na zbędne koszta Postawi flaszkę w Bukowinie i będzie pasowało
Rekomendowane odpowiedzi