Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 niestety tylko raz w dodatku w umywalce [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:23_________________________________________________Pucek a chodzisz do niej tak normalnie - bez niczego - czy ze snowboardem [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:24_________________________________________________i pytanie ostatnie - przyznałeś sie jej, że jeszcze pół roku temu klimy nie miałeś ? jak nie powiedziałeś to i tak się dowie ha ha ha ale z Was koledzy... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 sory Pucek ale jestem tu Prezesem i musze dbać o szczerość w związkach
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 sory Pucek ale jestem tu Prezesem i musze dbać o szczerość w związkach dobre :nabijasie::nabijasie::nabijasie:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 i rozumiem, że jej powiedziałeś, że jak się chce spotykać w piątki to od razu może sobie innego szukać[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:30_________________________________________________...........ale nie mówiłeś jej na pierwszej randce, że w Gliwicach jesz z koryta
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 i rozumiem, że jej powiedziałeś, że jak się chce spotykać w piątki to od razu może sobie innego szukać[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:30_________________________________________________...........ale nie mówiłeś jej na pierwszej randce, że w Gliwicach jesz z koryta uświadomiłem ją że wtorki, niektóre czwartki i jak tylko mogę to piątki jestem zajęty [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:34_________________________________________________z możliwością przedłużenia tego do soboty
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zostawcie Pucka bo jeszcze w jakies kompleksy wpadnie A Ty sie Pucek nie daj wklej jakąś fajną dupe z Rybnika to im ślina bedzie ciekła i bedzie spokoj
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Zostawcie Pucka bo jeszcze w jakies kompleksy wpadnie A Ty sie Pucek nie daj wklej jakąś fajną dupe z Rybnika to im ślina bedzie ciekła i bedzie spokoj pracuję nad tym
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 niestety tylko raz w dodatku w umywalce [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:23_________________________________________________Pucek a chodzisz do niej tak normalnie - bez niczego - czy ze snowboardem [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:24_________________________________________________i pytanie ostatnie - przyznałeś sie jej, że jeszcze pół roku temu klimy nie miałeś ? jak nie powiedziałeś to i tak się dowie :polew: sory Pucek ale jestem tu Prezesem i musze dbać o szczerość w związkach :polew: i rozumiem, że jej powiedziałeś, że jak się chce spotykać w piątki to od razu może sobie innego szukać[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:30_________________________________________________...........ale nie mówiłeś jej na pierwszej randce, że w Gliwicach jesz z koryta :polew:
Patrikos28 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Takie pytanko , ma ktoś numer do Egona ?[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 13:19_________________________________________________numerek już jest
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ale z Was lenie - nic się tu nie dzieje
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ale z Was lenie - nic się tu nie dzieje Za robote sie weź a nie nasz gonisz do pisania
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ale z Was lenie - nic się tu nie dzieje Za robote sie weź a nie nasz gonisz do pisania właśnie
bish - kopt Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no, Somes - gitara, teraz możesz do szwabii startować, wstydu klubowi nie przyniesiesz
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 no, Somes - gitara, teraz możesz do szwabii startować, wstydu klubowi nie przyniesiesz
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nooo Somes, ujdzie, fajna seria co Wy z tą serią macie? przecież to obraźliwe jest
Rekomendowane odpowiedzi