Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

niestety tylko raz

w dodatku w umywalce :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:23_________________________________________________Pucek a chodzisz do niej tak normalnie - bez niczego - czy ze snowboardem :decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:24_________________________________________________i pytanie ostatnie - przyznałeś sie jej, że jeszcze pół roku temu klimy nie miałeś ? jak nie powiedziałeś to i tak się dowie :polew:

ha ha ha :polew:

ale z Was koledzy... :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11983

• Pucek

11721

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sory Pucek ale jestem tu Prezesem i musze dbać o szczerość w związkach :polew:

Opublikowano

dobre

:nabijasie: :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano

i rozumiem, że jej powiedziałeś, że jak się chce spotykać w piątki to od razu może sobie innego szukać[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:30_________________________________________________...........ale nie mówiłeś jej na pierwszej randce, że w Gliwicach jesz z koryta :decayed:

Opublikowano

i rozumiem, że jej powiedziałeś, że jak się chce spotykać w piątki to od razu może sobie innego szukać[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:30_________________________________________________...........ale nie mówiłeś jej na pierwszej randce, że w Gliwicach jesz z koryta :decayed:

uświadomiłem ją że wtorki, niektóre czwartki i jak tylko mogę to piątki jestem zajęty :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:34_________________________________________________z możliwością przedłużenia tego do soboty :polew:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano

:hi:

Zostawcie Pucka bo jeszcze w jakies kompleksy wpadnie :wink4:

A Ty sie Pucek nie daj wklej jakąś fajną dupe z Rybnika to im ślina bedzie ciekła i bedzie spokoj :polew:

Opublikowano

:hi:

Zostawcie Pucka bo jeszcze w jakies kompleksy wpadnie :wink4:

A Ty sie Pucek nie daj wklej jakąś fajną dupe z Rybnika to im ślina bedzie ciekła i bedzie spokoj :polew:

pracuję nad tym :polew:

Opublikowano

niestety tylko raz

w dodatku w umywalce :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:23_________________________________________________Pucek a chodzisz do niej tak normalnie - bez niczego - czy ze snowboardem :decayed:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 11:24_________________________________________________i pytanie ostatnie - przyznałeś sie jej, że jeszcze pół roku temu klimy nie miałeś ? jak nie powiedziałeś to i tak się dowie :polew:

:polew: :polew:

Opublikowano

ale z Was lenie - nic się tu nie dzieje :)

Opublikowano

Za robote sie weź a nie nasz gonisz do pisania :polew:

Opublikowano

Za robote sie weź a nie nasz gonisz do pisania :polew:

właśnie :disgust:

Opublikowano

Pany jak wam się podoba? :naughty:

57d744a1af30d2f2.jpg

05d4c3b7ef51ee47.jpg

Opublikowano

no, Somes :naughty::good: - gitara, teraz możesz do szwabii startować, wstydu klubowi nie przyniesiesz :)

Opublikowano

no, Somes :naughty::good: - gitara, teraz możesz do szwabii startować, wstydu klubowi nie przyniesiesz :)

:)

Opublikowano

nooo Somes, ujdzie, fajna seria :good:

Opublikowano

nooo Somes, ujdzie, fajna seria :good:

co Wy z tą serią macie? przecież to obraźliwe jest :decayed:
Opublikowano

:nabijasie:

:good:

Opublikowano
:decayed: