diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie: no dobra Diman, to moja nowa kobieta
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie: no dobra Diman, to moja nowa kobieta Pucek ale miałeś dać coś z reala a nie odrazu virtual girl Cos takiego zeby uwierzyli :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 eeee tam Majkel, niech sobie dziadki popatrzą
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie: no dobra Diman, to moja nowa kobieta jakby to byla twoja d*pa to ja ci b7 dam za jedna noc z nia
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie: no dobra Diman, to moja nowa kobieta jakby to byla twoja pupa to ja ci b7 dam za jedna noc z nia Diman, no dzięki ale obawiam się że ona taką serią nie chciała by jechać
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie: no dobra Diman, to moja nowa kobieta jakby to byla twoja pupa to ja ci b7 dam za jedna noc z nia Diman, no dzięki ale obawiam się że ona taką serią nie chciała by jechać seria po chipie ale zawsze b7
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie: no dobra Diman, to moja nowa kobieta jakby to byla twoja pupa to ja ci b7 dam za jedna noc z nia Diman, no dzięki ale obawiam się że ona taką serią nie chciała by jechać seria po chipie ale zawsze b7 nie no, zapodasz glebę i 18'' to będziesz się woził
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 siemacie fura somes jak nas teraz nie chcesz zaprosic do tego Qeensa to na stowe u ciebie jestesmy na jakiejs dobrej imprezie z chlopakami wiec szykuj sie pucek chwal sie ta nowa kobitka :gwizdanie: no dobra Diman, to moja nowa kobieta jakby to byla twoja pupa to ja ci b7 dam za jedna noc z nia Diman, no dzięki ale obawiam się że ona taką serią nie chciała by jechać seria po chipie ale zawsze b7 nie no, zapodasz glebę i 18'' to będziesz się woził no to masz jak w banku czego sie nie robi dla takiej mulatki
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 od tej mulatki to się trzymaj z dala masz Kaśke...
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 masz Kaśke... taka fajna dziewczyna a taki jej się trafił gdzie jest ten od szczerości w związkach?
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 masz Kaśke... taka fajna dziewczyna a taki jej się trafił gdzie jest ten od szczerości w związkach? zgadzam się SoMeS, Kaśka to taka fajna Kobieta a Diman ma tylko inne w głowie :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 masz Kaśke... taka fajna dziewczyna a taki jej się trafił gdzie jest ten od szczerości w związkach? gon sie leszczu [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:03_________________________________________________oba sie goncie
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 gon sie leszczu [br] ok a do Quensa jedziemy?
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 masz Kaśke... taka fajna dziewczyna a taki jej się trafił gdzie jest ten od szczerości w związkach? zgadzam się SoMeS, Kaśka to taka fajna Kobieta a Diman ma tylko inne w głowie :gwizdanie: Pucek zobaczysz jak bedziesz ileś lat po ślubie :gwizdanie: Ja cały czas sie ogladam za innymi Jak to mówią przy jednej dziurze to i kot umrze
Rekomendowane odpowiedzi