SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nareszcie Długa droga co...[ długa ojj długa...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe jak Miron skomentuje nasze rozmowy w Toku Może zachowa się jak Anna Maria Wesołowska taaaak, a wyrok po reklamach jaki obcykany [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 20:36_________________________________________________ nareszcie :sick3:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nareszcie Długa droga co...[ długa ojj długa... To przywieź nam prezenty jakieś jak będziesz wracał w czerwcu
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 :sick3: wiedziałem że żartujesz :sick3: [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 20:39_________________________________________________ To przywieź nam prezenty jakieś jak będziesz wracał w czerwcu j**any materialista :polew:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ciekawe że jak przyszedł Miron to i Sky się pojawił :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Też mi się tak wydaje - coraz głupsze się te dziołchy robią. Hehe Kamil nie zapomne jak na jakies imprezce pare lat wstecz laska mi wyjechała że patrzy w jakich koleś butach chodzi i jak nie ma NIKE to z nim nie gada odwórciłem sie na pięcie i ogień bo miałem Pumy :gwizdanie: e to mialbym u niej szanse bo mam dwie pary NIKE
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ciekawe że jak przyszedł Miron to i Sky się pojawił :gwizdanie: ciepli "bracia" ?
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 To przywieź nam prezenty jakieś jak będziesz wracał w czerwcu j**any materialista :polew:
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pany jak wam się podoba? Eeeeeeesemes ona jest umyta :shocked: :slina: PS.Się widać zapatrzyłem : Uwaga - podczas pisania wysłano 82 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość?
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 A co nam ma MIron napisać on sie cieszy że stron przybywa Do tej Bukowiny z takimi ruchami to 4000 pęknie :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Dobra z innej beczki w sobote albo w Piatek jakies dicho ??:>
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też mam nike ............kur..a o czym Wy tu pierd..licie.....................czysty serial wenezuelski
SoMeS Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Pany jak wam się podoba? Eeeeeeesemes ona jest umyta :shocked: :slina: PS.Się widać zapatrzyłem : Uwaga - podczas pisania wysłano 82 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? umyta umyta fajny kolor ma nie?
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też mam nike ............kur..a o czym Wy tu pierd..licie.....................czysty serial wenezuelski jak jest cicho to się nie podoba, jak jest młyn to też, jak piszemy jak ludzie to też nie... ma B7 i dalej nie wygodzisz
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ja też mam nike ............kur..a o czym Wy tu pierd..licie.....................czysty serial wenezuelski No i wejście smoka
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Nike to ja mam i to białe :kox: :kox: i lansiarske niebieskie reeboki
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ............kur..a o czym Wy tu pierd..licie.....................czysty serial wenezuelski Nie obrażaj seriali wenezuelskich :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Wam to dobrze - pożartować możecie - a ja to w domu mam 5 razy gorzej niż w wojsku człowiek się źle popatrzy albo przyjdzie 3 min później i wpier..ol jakich mało
MAJKI Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Diman, Miron dam Wam w piątek namiary na tą laskę od Nike Tylko nie wiem o czym bedzieci z nią gadać bo ona dalej w obuwniczym pracuje
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Wam to dobrze - pożartować możecie - a ja to w domu mam 5 razy gorzej niż w wojsku człowiek się źle popatrzy albo przyjdzie 3 min później i wpier..ol jakich mało jasne :polew: :polew: :polew: jak śmiecie idziesz wynieść to cie 4 godziny nie ma
Rekomendowane odpowiedzi