Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to może teraz się napijemy? :decayed:

Ja juz pije od godz :decayed:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak Egon ja uważam tak jak ty :disgust: a jak widzę fajną dziewczynę która lezie z jakimś kretynem to już wogóle się człowiek podłamać może :wallbash:

Opublikowano

Krolu moja żona jest prawie taka sama

tylko ona jednak lubi sie tez dobrze bawic :wink4:

i dlatego z nią jestem :>

Chociaż teraz jej sie włączył instynkt macierzynski a ja bym sie dalej bawił :dance2::drinks:

no właśnie to prawie robi dużą różnice - tak już bym może biegał z GPS-em...

Opublikowano

niestety, coraz więc lasek to czyste szmaty :gwizdanie:

taka jest prawda, robią wszystko za dobry ciuch i za sponsoring, a znaleźć dziewicę która ma 18 lat - nie możliwe :kwasny:

Kamil, nie fikaj, nie wiem czy wiesz ale nie przykręciłeś mi tego mocowania przed tłumikiem do dyfra :gwizdanie:

Opublikowano

tak Egon ja uważam tak jak ty :disgust: a jak widzę fajną dziewczynę która lezie z jakimś kretynem to już wogóle się człowiek podłamać może :wallbash:

dokladnie ;/ az serce sie kraja;/ 90% dziewczyn to Pustaki ;/

Opublikowano

Też mi się tak wydaje - coraz głupsze się te dziołchy robią. :blink:

Hehe Kamil :good: nie zapomne jak na jakies imprezce pare lat wstecz laska mi wyjechała że patrzy w jakich koleś butach chodzi i jak nie ma NIKE to z nim nie gada :polew: odwórciłem sie na pięcie i ogień bo miałem Pumy :gwizdanie:

Opublikowano

Tak ale jak jakąś jedziesz na imprezie i nie myślisz żeby z nią być to już jest wszystko ok :chytry:

Opublikowano

ale zostaje jeszcze 10% :gwizdanie:
Opublikowano

Też mi się tak wydaje - coraz głupsze się te dziołchy robią. :blink:

Hehe Kamil :good: nie zapomne jak na jakies imprezce pare lat wstecz laska mi wyjechała że patrzy w jakich koleś butach chodzi i jak nie ma NIKE to z nim nie gada :polew: odwórciłem sie na pięcie i ogień bo miałem Pumy :gwizdanie:

to ja bym miał szansę bo chodzę w takich

gumiak%20nike

Opublikowano

Krolu moze musisz ja zabrac kiedys na taki spontan w jakąś sobote a w niedziele zrobisz jej ciasto i moze jej sie spodoba i tak zostanie :dance2:

Opublikowano

gumiak%20nike

eeeee takie babskie :decayed: :decayed:
Opublikowano

gumiak%20nike

eeeee takie babskie :decayed: :decayed:

a pani w sklepie mówiła że to męskie :mysli::polew:

Opublikowano

Kamil, nie fikaj, nie wiem czy wiesz ale nie przykręciłeś mi tego mocowania przed tłumikiem do dyfra :gwizdanie:

Przykręcałem, bo to ta druga śruba była - ta długa bardzo, bo ta obok się urwała. :blink: A co, nie było śruby tam czy jak? :shocked:

Opublikowano

Krolu moze musisz ja zabrac kiedys na taki spontan w jakąś sobote a w niedziele zrobisz jej ciasto i moze jej sie spodoba i tak zostanie :dance2:

brałem ją nie raz to prawie zawsze marudziła... :disgust: teraz mówi idź sobie sam ja coś porobię w domu ... a ja nie potrafię gotować - ale dobrze zamawiam pizze :decayed: ona dobrze gotuję i tak nawet 'eksperymentuje" i zawsze jej coś dobrego wyjdzie :wink4:

Opublikowano

Przykręcałem, bo to ta druga śruba była - ta długa bardzo, bo ta obok się urwała. :blink: A co, nie było śruby tam czy jak? :shocked:

no dzisiaj patrzę a wieszak sobie wisi, śruby brak :gwizdanie:

Opublikowano

brałem ją nie raz to prawie zawsze marudziła... :disgust: teraz mówi idź sobie sam ja coś porobię w domu ... a ja nie potrafię gotować - ale dobrze zamawiam pizze :decayed: ona dobrze gotuję i tak nawet 'eksperymentuje" i zawsze jej coś dobrego wyjdzie :wink4:

to mi by zaś taka pasowała ja bym ganiał po imprezach a ona by sobie w domku siedziała :>

Opublikowano

to mi by zaś taka pasowała ja bym ganiał po imprezach a ona by sobie w domku siedziała :>

nie po to ja mam... :disgust:

Opublikowano

Krolu na siłę jej nigdzie nie weźmiesz a jak tobie nie zabrania to przecież nie jest tak źle :mysli:

Opublikowano
:mysli: Najdłuższa śruba by się odkręciła? :przebiegly:
Opublikowano

No to faktycznie trudny wybór

Ale porozmawiamy jeszcze o tym po %% i sie może rozwiąże ten problem.

Powiem Ci tyle byłem z kimś takim prawie 3 lata tyle tylko ze dla niej próbowałem sie zmienić w domatora, wszyscy na osiedlu sie śmiali że zaginałem, no i w koncu nie wytrzymałem, tylko pozniej długo długo byłem sam bo same pustaki dookoła :wallbash:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.