Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru lepiej nie jeszcze próbując mnie kopnąć połamiesz sobie nogi i na co Ci to będzie :gwizdanie: Prędzej ci d*p..... złamię
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe kto otworzył strone 4000 na Poznańskich pewnie Ty... :> ale sporo tych stronek mają :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 ciekawe kto otworzył strone 4000 na Poznańskich Wystarczy że ktoś zrobi stary numer i usunie posta i juz po otwarciu
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru lepiej nie jeszcze próbując mnie kopnąć połamiesz sobie nogi i na co Ci to będzie :gwizdanie: Prędzej ci d*p..... złamię miał bym inne zdanie na ten temat :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru lepiej nie jeszcze próbując mnie kopnąć połamiesz sobie nogi i na co Ci to będzie :gwizdanie: Prędzej ci d*p..... złamię miał bym inne zdanie na ten temat :gwizdanie: Zawsze możemy się spróbować tak po lekku i zobaczymy
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru lepiej nie jeszcze próbując mnie kopnąć połamiesz sobie nogi i na co Ci to będzie :gwizdanie: Prędzej ci d*p..... złamię miał bym inne zdanie na ten temat :gwizdanie: Zawsze możemy się spróbować tak po lekku i zobaczymy po lekku u mnie to najpierw z bani, potem z kolana a na koniec lepa i leżysz jak nie muszę to nie używam siły
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru lepiej nie jeszcze próbując mnie kopnąć połamiesz sobie nogi i na co Ci to będzie :gwizdanie: Prędzej ci d*p..... złamię miał bym inne zdanie na ten temat :gwizdanie: Zawsze możemy się spróbować tak po lekku i zobaczymy po lekku u mnie to najpierw z bani, potem z kolana a na koniec lepa i leżysz jak nie muszę to nie używam siły [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 22:57_________________________________________________Guru ja też chcę ja też
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Miron coś Wam załatwia na Poznańskim ale jeszcze nie wiem co .....
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru lepiej nie jeszcze próbując mnie kopnąć połamiesz sobie nogi i na co Ci to będzie :gwizdanie: Prędzej ci d*p..... złamię miał bym inne zdanie na ten temat :gwizdanie: Zawsze możemy się spróbować tak po lekku i zobaczymy po lekku u mnie to najpierw z bani, potem z kolana a na koniec lepa i leżysz jak nie muszę to nie używam siły Zanim byś bańką wziął dobry zamach to już byś był w połowie drogi do ziemi
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Miron coś Wam załatwia na Poznańskim ale jeszcze nie wiem co ..... To nie wracaj jak się nie dowiesz
Madas Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Miron coś Wam załatwia na Poznańskim ale jeszcze nie wiem co ..... To nie wracaj jak się nie dowiesz ok ... sorry musiałem wrócić żeby napisac ok
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Miron coś Wam załatwia na Poznańskim ale jeszcze nie wiem co ..... pewnie szykuje ustawkę w Bukowinie My jak by co walczymy w koszulkach
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru ja też chcę ja też Ale twoja mina musiała by być wtedy bezcenna Majki [br]Dopisany: 08 Luty 2010, 23:00_________________________________________________ Miron coś Wam załatwia na Poznańskim ale jeszcze nie wiem co ..... pewnie szykuje ustawkę w Bukowinie My jak by co walczymy w koszulkach Koszulki koszulkami ja tam lepiej spodni do walki nie ściągam
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru ja też chcę ja też Ale twoja mina musiała by być wtedy bezcenna Majki chciałbym to widzieć Miron leży na ziemi i mówi "ej k**wa, mieliśmy po leku się bić" :polew:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru ja też chcę ja też Ale twoja mina musiała by być wtedy bezcenna Majki chciałbym to widzieć Miron leży na ziemi i mówi "ej ku***a, mieliśmy po leku się bić" :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 8 Lutego 2010 Autor Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru ja też chcę ja też Ale twoja mina musiała by być wtedy bezcenna Majki chciałbym to widzieć Miron leży na ziemi i mówi "ej ku***a, mieliśmy po leku się bić" :polew: opcja jest tylko jedna - jak miron leży na ziemi to tylko ze śmiechu
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru ja też chcę ja też Ale twoja mina musiała by być wtedy bezcenna Majki chciałbym to widzieć Miron leży na ziemi i mówi "ej ku***a, mieliśmy po leku się bić" :polew: opcja jest tylko jedna - jak miron leży na ziemi to tylko ze śmiechu tym sposobem płaczę ze śmiechu :polew: :polew: :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Guru ja też chcę ja też Ale twoja mina musiała by być wtedy bezcenna Majki chciałbym to widzieć Miron leży na ziemi i mówi "ej ku***a, mieliśmy po leku się bić" :polew: opcja jest tylko jedna - jak miron leży na ziemi to tylko ze śmiechu Byś się zdziwił :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi