Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 hehehe ee to nic ciekawego no zdziwiłbyś sie hehe to zdradź jakiś szczegół Pucek tą chabetą jeszcze niedojechał ?
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 hehehe ee to nic ciekawego no zdziwiłbyś sie hehe to zdradź jakiś szczegół Pucek tą chabetą jeszcze niedojechał ? no on ma kawalek na te zadupie
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 hehehe ee to nic ciekawego no zdziwiłbyś sie hehe to zdradź jakiś szczegół Pucek tą chabetą jeszcze niedojechał ? no on ma kawalek na te zadupie no co zrobić
A-rek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no on ma kawalek na te zadupie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 hehehe ee to nic ciekawego no zdziwiłbyś sie hehe to zdradź jakiś szczegół Pucek tą chabetą jeszcze niedojechał ? no on ma kawalek na te zadupie no co zrobić pewnie czeka na prom
Cordii Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Duzo autek było nawet :gwizdanie: Wracajac ze spoto troche sie poganiałem po a4 z jakims mietkiem to ze dostałem baty to nie wspomne ;(
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 no on ma kawalek na te zadupie :gwizdanie: sorry nie widzialem cie :gwizdanie: :>
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 już dawno jestem, a za tą chabetę to znów wpier*ol apu dzisiaj bez problemów pojechało 230km/h i tak wiał wiatr że więcej nie poszło i tak jestem zadowolony Miron, masz czego żałować! w tych katosach ostatnio zaczyna mi się podobać
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 już dawno jestem, a za tą chabetę to znów wpier*ol dałem ci płytke Pucek - muhehehehe
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 już dawno jestem, a za tą chabetę to znów wpier*ol apu dzisiaj bez problemów pojechało 230km/h i tak wiał wiatr że więcej nie poszło i tak jestem zadowolony Miron, masz czego żałować! w tych katosach ostatnio zaczyna mi się podobać kolejne dwa wtorki pojadę tam oblukać
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 już dawno jestem, a za tą chabetę to znów wpier*ol apu dzisiaj bez problemów pojechało 230km/h i tak wiał wiatr że więcej nie poszło i tak jestem zadowolony Miron, masz czego żałować! w tych katosach ostatnio zaczyna mi się podobać tos furory nie zrobil moj poszedl 225km i dalej ni hu hu a ciezszy :gwizdanie:[br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:32_________________________________________________ już dawno jestem, a za tą chabetę to znów wpier*ol apu dzisiaj bez problemów pojechało 230km/h i tak wiał wiatr że więcej nie poszło i tak jestem zadowolony Miron, masz czego żałować! w tych katosach ostatnio zaczyna mi się podobać kolejne dwa wtorki pojadę tam oblukać to sie nie chwal bo nie przyjada zaskocz ich
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 dobrze, że z Wami nie jechałem - znowu by mi dużo spalił
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 dobrze, że z Wami nie jechałem - znowu by mi dużo spalił no a k**wa mialem oszczedzac :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman jak mogłeś jechać 225 skoro ja Cię ledwo co widziałem w lusterku Miron, za tydzień nie będzie tak fajnie - mnie nie będzie podoba mi się że robi tam się taka ekipa jak nasza czyli zgrana [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:36_________________________________________________ dobrze, że z Wami nie jechałem - znowu by mi dużo spalił no a ku***a mialem oszczedzac :gwizdanie: Diman nie jadł w MC nawet, bo mówi kryzys, a potem jak wyjechaliśmy to oszczędzanie się skończyło
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman jak mogłeś jechać 225 skoro ja Cię ledwo co widziałem w lusterku Miron, za tydzień nie będzie tak fajnie - mnie nie będzie podoba mi się że robi tam się taka ekipa jak nasza czyli zgrana [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:36_________________________________________________ dobrze, że z Wami nie jechałem - znowu by mi dużo spalił no a ku***a mialem oszczedzac :gwizdanie: Diman nie jadł w MC nawet, bo mówi kryzys, a potem jak wyjechaliśmy to oszczędzanie się skończyło [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:37_________________________________________________ diman twoje padło jedzie tyle co moje to już było obraźliwe
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman jak mogłeś jechać 225 skoro ja Cię ledwo co widziałem w lusterku Miron, za tydzień nie będzie tak fajnie - mnie nie będzie podoba mi się że robi tam się taka ekipa jak nasza czyli zgrana [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:36_________________________________________________ dobrze, że z Wami nie jechałem - znowu by mi dużo spalił no a ku***a mialem oszczedzac :gwizdanie: Diman nie jadł w MC nawet, bo mówi kryzys, a potem jak wyjechaliśmy to oszczędzanie się skończyło kryzys kryzysem ale koledzy mi odjezdzali cza bylo gonic :gwizdanie: pucek tyle mi pokazuje licznik moze ciula :gwizdanie: diman twoje padło jedzie tyle co moje tylko nie padlo [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:39_________________________________________________ Diman jak mogłeś jechać 225 skoro ja Cię ledwo co widziałem w lusterku Miron, za tydzień nie będzie tak fajnie - mnie nie będzie podoba mi się że robi tam się taka ekipa jak nasza czyli zgrana [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:36_________________________________________________ dobrze, że z Wami nie jechałem - znowu by mi dużo spalił no a ku***a mialem oszczedzac :gwizdanie: Diman nie jadł w MC nawet, bo mówi kryzys, a potem jak wyjechaliśmy to oszczędzanie się skończyło [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:37_________________________________________________ diman twoje padło jedzie tyle co moje to już było obraźliwe dzieki
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman, ale ten pomysł z sprzedażą B7 to sobie wybij z głowy :gwizdanie: przecież Ty się esą rozdupisz :>
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman, ale ten pomysł z sprzedażą B7 to sobie wybij z głowy :gwizdanie: przecież Ty się esą rozdupisz :>
Rekomendowane odpowiedzi