Cordii Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Bo Cie kiedyś objade i Ci głupio bedzie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman, ale ten pomysł z sprzedażą B7 to sobie wybij z głowy :gwizdanie: przecież Ty się esą rozdupisz :> f*ck, wygadałem się Diman, sorry
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman, ale ten pomysł z sprzedażą B7 to sobie wybij z głowy :gwizdanie: przecież Ty się esą rozdupisz :> damy rade spokojnie jezdze badajcie na ta masakre http://www.sadistic.pl/wypadek-autobusu-na-autostradzie-vt31035.htm [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:44_________________________________________________ Diman, ale ten pomysł z sprzedażą B7 to sobie wybij z głowy :gwizdanie: przecież Ty się esą rozdupisz :> f*ck, wygadałem się Diman, sorry ales mnie sprzedal [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 23:44_________________________________________________ Bo Cie kiedyś objade i Ci głupio bedzie :gwizdanie: mozemy sie zmierzyć jak chcesz :gwizdanie: zrobie to specjalnie dla ciebie
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman to były te sprawy o których rozmawialiście po wyjściu z maka?
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman, ale ten pomysł z sprzedażą B7 to sobie wybij z głowy :gwizdanie: przecież Ty się esą rozdupisz :> f*ck, wygadałem się Diman, sorry poproś Gurego o wykasowanie szybko postu - napewno się ucieszy
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Diman to były te sprawy o których rozmawialiście po wyjściu z maka? no nie ale niech tak zostanie
Cordii Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak będzie okazja czemu nie Tylko zastanów sie dobrze :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak będzie okazja czemu nie Tylko zastanów sie dobrze :gwizdanie: ja sie nie boje jak przegram to sie posmiejesz i juz :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak będzie okazja czemu nie Tylko zastanów sie dobrze :gwizdanie: ja sie nie boje jak przegram to sie posmiejesz i juz :gwizdanie: dobra, ja myślę że mamy 2650 stronę i czas iść spać :gwizdanie: dobranoc
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak będzie okazja czemu nie Tylko zastanów sie dobrze :gwizdanie: ja sie nie boje jak przegram to sie posmiejesz i juz :gwizdanie: nie każdy ma ciśnienie na wyścigi jak niektórzy dzisiaj... :gwizdanie: :nabijasie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak będzie okazja czemu nie Tylko zastanów sie dobrze :gwizdanie: ja sie nie boje jak przegram to sie posmiejesz i juz :gwizdanie: dobra, ja myślę że mamy 2650 stronę i czas iść spać :gwizdanie: dobranoc tez tak mysle wiec tez sie zegnam nara
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Skoro gliwice gadały za Mc to dlaczego mnie tam nie bylo
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Jak będzie okazja czemu nie Tylko zastanów sie dobrze :gwizdanie: ja sie nie boje jak przegram to sie posmiejesz i juz :gwizdanie: nie każdy ma ciśnienie na wyścigi jak niektórzy dzisiaj... :gwizdanie: :nabijasie: i tu masz racje kedzior ale jak chce nie odmowie
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Autor Opublikowano 9 Lutego 2010 Skoro gliwice gadały za Mc to dlaczego mnie tam nie bylo :gwizdanie:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Skoro gliwice gadały za Mc to dlaczego mnie tam nie bylo bo ty sie jeszcze nie zbierales do chaty :gwizdanie:
Cordii Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie bede sie z nikogo śmiał Tylko z rolki bo starty mi za bardzo nie wychodza ;( pod maska pare źrebaków nieokrzesanym jest a to tylko oska :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Nie bede sie z nikogo śmiał Tylko z rolki bo starty mi za bardzo nie wychodza ;( pod maska pare źrebaków nieokrzesanym jest a to tylko oska :polew: :polew: :polew: u mnie tez oska wiec mamy rowne szanse dobra tera to na serio spadam nara
Rekomendowane odpowiedzi