keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 zartowalem z tym strychem, to nie moj ten fotel jest na sprzedaz (a moze juz sprzedany) za 330 euro :!: http://www.motor-talk.de/marktplatz/recaro-style-gesundheitssitz-t2260367.html w aukcji jest napisane ze fotel posiada ogrzewanie oraz system klima-wentylacji poza tapicerką , identyczny jak krola, tylko on też jest od kierowcy , to odpada raczej :gwizdanie:
gregory Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witka! Zaczynam nadrabianie wczorajszego spamu Będę zanim Guru zdąży piwo wypić
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witka! Zaczynam nadrabianie wczorajszego spamu Będę zanim Guru zdąży piwo wypić Już wypiłem
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witka! Zaczynam nadrabianie wczorajszego spamu Będę zanim Guru zdąży piwo wypić zanim znikniesz w spamie - to wypowiedz się o tym comie i kabelku... bo ja nie wiem co robić a lud nie chce czekać
gregory Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 badajcie na ta masakre http://www.sadistic.pl/wypadek-autobusu-na-autostradzie-vt31035.htm Tu się nie ma co śmiać Na bank były ofiary śmiertelne w tym wypadku, pierwsze auto w które uderzył autobus. Widać jaką energię niesie ze sobą tak ciężki autobus. Brawa dla jednego kierowcy który zachował się niesamowicie trzeźwo i uciekła na prawą stronę. aaaaa z audi 80 - to akurat mozliwe - raczej bedzie bida no wiem właśnie... szukałem kilka godzin na neci po różnych serwisach aukcyjnych i nic. Wątpię, aby w Cabrio był fotel materiałowy. Jak już Cabrio to chyba skóra :gwizdanie: Poza tym to ciężko ci będzie kupić bo kto sprzedaje 1 fotel, po co? Jak już to się sprzedaje kompletami :gwizdanie: Co do tematu kabelka to Krolu daj znać na priv po ile się składamy na próbą wysyłkę. wporzowy stryszek W sam raz na imprezę
gregory Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witka! Zaczynam nadrabianie wczorajszego spamu Będę zanim Guru zdąży piwo wypić Już wypiłem Sprawdzimy w najbliższym czasie czy tak szybko browary pijesz Mój post napisany 18:46, twój 18:47
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witka! Zaczynam nadrabianie wczorajszego spamu Będę zanim Guru zdąży piwo wypić Już wypiłem Sprawdzimy w najbliższym czasie czy tak szybko browary pijesz Mój post napisany 18:46, twój 18:47 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa
diman Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witka! Zaczynam nadrabianie wczorajszego spamu Będę zanim Guru zdąży piwo wypić Już wypiłem Sprawdzimy w najbliższym czasie czy tak szybko browary pijesz Mój post napisany 18:46, twój 18:47 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa ta 6
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Witka! Zaczynam nadrabianie wczorajszego spamu Będę zanim Guru zdąży piwo wypić Już wypiłem Sprawdzimy w najbliższym czasie czy tak szybko browary pijesz Mój post napisany 18:46, twój 18:47 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa ta 6
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy Da się zrobić
A-rek Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy a ja za nie zaplace :gwizdanie:
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy a ja za nie zaplace :gwizdanie: jak nie wypije to nam po 2 stawia
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Bo już kończyłem normalnie w minutę to piję dwa Sprawdzimy a ja za nie zaplace :gwizdanie: jak nie wypije to nam po 2 stawia A jak wypije to jeszcze mam od was zapas na miesiąc (liczę po 2 na dzień) :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 dokladnie Guru trenuj Trenuję już od lat [br]Dopisany: 10 Luty 2010, 19:27_________________________________________________Będę jak Tommy Lee Jones w "Ściganym"
krolu Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 Panowie kupię akumulator do diesla - opla :gwizdanie: używka może być uprzedzam pytania - nie do mnie ... do astry
Rekomendowane odpowiedzi