Skydiver Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 stopy to jeszcze OK, grunt żeby ptaka nie trzeba było szukać po omacku no............z ptakiem też jest mały problem................bo jak się wyprostuje to znowu końca nie widzę :gwizdanie: Więc na bankl miażdżyca ......... brzuch miażdży Ci jajka :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 stopy to jeszcze OK, grunt żeby ptaka nie trzeba było szukać po omacku no............z ptakiem też jest mały problem................bo jak się wyprostuje to znowu końca nie widzę :gwizdanie: Więc na bankl miażdżyca ......... brzuch miażdży Ci jajka :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 w tamtych czasach na bank by Ci się podobała dokladnie ja w poprzednich autach tez mialem rzeczy ktore teraz nawiazuja do WT ale wtedy to byl "rarytas" no i dotarlem do konca :> Diman ladny avart
diman Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jeszcze ci się nie znudził avatar?? no jeszcze nie :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 jeszcze ci się nie znudził avatar?? no jeszcze nie :gwizdanie: takie coś się niemoże nudzić :slina: :>
Patrikos28 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:05_________________________________________________siema Egon i D4rk nie ukrywajcie się :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Opublikowano 12 Lutego 2010 ...................cisza na maxa
egon47 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 [br]Dopisany: 12 Luty 2010, 15:05_________________________________________________siema Egon i D4rk nie ukrywajcie się :gwizdanie: Siema
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 ...................cisza na maxa odpoczywam :gwizdanie:
krolu Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Panowie SK planują nalot na SG więc obecność dziś obowiązkowa
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Panowie SK planują nalot na SG więc obecność dziś obowiązkowa widziałem Rudi, ja zjazłem aż 4 pączki, ale dzisiaj to spaliłem dzisiaj tylko 5 ton musiałem przerzucić :>
Pucek Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Rudi, ja zjazłem aż 4 pączki, ale dzisiaj to spaliłem dzisiaj tylko 5 ton musiałem przerzucić :> NO widzidz Pucek hahah trzeba było jeszcze jednego paczka gratis zjesc :gwizdanie: nie mogę bo się odchudzam, jak tylko skończę grzebać przy apu to kupuję karnet na siłownię + wspomagacze to ja się zbieram, muszę jeszcze coś załatwić, no i potem na spota raczej dzisiaj już mnie nie będzie :kox: baaajooo
Patrikos28 Opublikowano 12 Lutego 2010 Opublikowano 12 Lutego 2010 Panowie SK planują nalot na SG więc obecność dziś obowiązkowa będziemy sie bronić niech jakieś piwo przywiozą , bo z pustymi bagażnikami w gości trochę nie wypada :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi