Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 wieczorem to będę, wiadomo, ja taki łatwy nie jestem I wszystko jasne
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Panowie, jeśli chodzi o tankowanie u mnie w pracy to kto jest chętny? kogo mam brać pod uwagę ? kto chętny to potwierdzić, wysyłając do mnie PW, reszta do obgadania na spocie
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 Panowie, jeśli chodzi o tankowanie u mnie w pracy to kto jest chętny? kogo mam brać pod uwagę ? kto chętny to potwierdzić, wysyłając do mnie PW, reszta do obgadania na spocie a jest sens z SG jechać do SK tankować ?
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Panowie, jeśli chodzi o tankowanie u mnie w pracy to kto jest chętny? kogo mam brać pod uwagę ? kto chętny to potwierdzić, wysyłając do mnie PW, reszta do obgadania na spocie a jest sens z SG jechać do SK tankować ? tankowanie jest w Pyskowicach cena na dziś może nie rewelacyjna ale taniej niż na stacji ok 3,15zł
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 14:46_________________________________________________ Panowie, jeśli chodzi o tankowanie u mnie w pracy to kto jest chętny? kogo mam brać pod uwagę ? kto chętny to potwierdzić, wysyłając do mnie PW, reszta do obgadania na spocie a jest sens z SG jechać do SK tankować ? tankowanie jest w Pyskowicach cena na dziś może nie rewelacyjna ale taniej niż na stacji ok 3,15zł dla mnie super sprawa - gybym miał takie coś 2-3km od domu
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 możemy się ustawiać np w piątek przed waszymi spotami, od centrum SG to parę km
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 możemy się ustawiać np w piątek przed waszymi spotami, od centrum SG to parę km rozumiem, że to ten tańszy diesel ?
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 możemy się ustawiać np w piątek przed waszymi spotami, od centrum SG to parę km rozumiem, że to ten tańszy diesel ? paliwo jest prosto z rafinerii, to ten tańszy diesel ( nie żadna verva itd) Tankuje u nas sporo firm, różnymi samochodami i z paliwem nie ma żadnego problemu. Domniemam, że jest o wiele lepszej jakości niż na większości stacji.
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 możemy się ustawiać np w piątek przed waszymi spotami, od centrum SG to parę km wg moich ( szybkich ) obliczeń - na 50l ropy można zaoszczędzić jakieś 20/25zł
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 w B5 na pełnym baku oszczędzasz jakieś 43zł :gwizdanie:
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 możemy się ustawiać np w piątek przed waszymi spotami, od centrum SG to parę km wg moich ( szybkich ) obliczeń - na 50l ropy można zaoszczędzić jakieś 20/25zł zgadza się, a chyba nawet i więcej, jeżeli było by kilku chętnych możemy ustawiać się np co 2 tyg na takie tankowanie
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 w B5 na pełnym baku oszczędzasz jakieś 43zł :gwizdanie: odliczas koszt dojazdu do Pyskowic ? super sprawa gdybym miał blisko - innym polecam
stanley Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 i uprzedzam pytanie, niestety jest możliwość tankowania tylko ON
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 w B5 na pełnym baku oszczędzasz jakieś 43zł :gwizdanie: odliczas koszt dojazdu do Pyskowic ? super sprawa gdybym miał blisko - innym polecam Ode mnie jest jakieś 40km czyli jakieś 10zł więc i tak sie opłaca nawet jak 100zł się uda zaoszczędzić na miesiąc :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 w B5 na pełnym baku oszczędzasz jakieś 43zł :gwizdanie: odliczas koszt dojazdu do Pyskowic ? super sprawa gdybym miał blisko - innym polecam Ode mnie jest jakieś 40km czyli jakieś 10zł więc i tak sie opłaca nawet jak 100zł się uda zaoszczędzić na miesiąc :gwizdanie: 40km w jedną strone rozumiem skoro z Sosnowca jesteś 80km w dwie strony robisz 80km za 10zł ?
Skydiver Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 Panowie, jeśli chodzi o tankowanie u mnie w pracy to kto jest chętny? kogo mam brać pod uwagę ? kto chętny to potwierdzić, wysyłając do mnie PW, reszta do obgadania na spocie a jest sens z SG jechać do SK tankować ? tankowanie jest w Pyskowicach cena na dziś może nie rewelacyjna ale taniej niż na stacji ok 3,15zł Oferta nie atrakcyjna jedynie dla tych co potrzebują fakturke ......... wychodzi w tym momencie 5gr drożej
Bulczas Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 w B5 na pełnym baku oszczędzasz jakieś 43zł :gwizdanie: odliczas koszt dojazdu do Pyskowic ? super sprawa gdybym miał blisko - innym polecam Ode mnie jest jakieś 40km czyli jakieś 10zł więc i tak sie opłaca nawet jak 100zł się uda zaoszczędzić na miesiąc :gwizdanie: 40km w jedną strone rozumiem skoro z Sosnowca jesteś 80km w dwie strony robisz 80km za 10zł ? no w dwie strony to 20zł to i tak nie dużo jak dla a nie zarabiam kokosów i każdy grosz sie liczy.Każdy zrobi jak będzie uważał
miron78 Opublikowano 14 Lutego 2010 Autor Opublikowano 14 Lutego 2010 w B5 na pełnym baku oszczędzasz jakieś 43zł :gwizdanie: odliczas koszt dojazdu do Pyskowic ? super sprawa gdybym miał blisko - innym polecam Ode mnie jest jakieś 40km czyli jakieś 10zł więc i tak sie opłaca nawet jak 100zł się uda zaoszczędzić na miesiąc :gwizdanie: 40km w jedną strone rozumiem skoro z Sosnowca jesteś 80km w dwie strony robisz 80km za 10zł ? no w dwie strony to 20zł to i tak nie dużo jak dla a nie zarabiam kokosów i każdy grosz sie liczy.Każdy zrobi jak będzie uważał jasne, że tak [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 15:05_________________________________________________fajnie byłoby mieć bak 200l [br]Dopisany: 14 Luty 2010, 15:06_________________________________________________..........a Arek się chybo obraził..................bo tylko na SK siedzi
Rekomendowane odpowiedzi