Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 u mnie masakra, na działce po dziadkach stała taka stara, dość spora stodoła, która wczoraj widowiskowo klęknęła. Sąsiedzi od razu mieli mokro w spodniach jak to zobaczyli i całe osiedle ściągało śnieg z dachów, dziś w ciągu dnia nawet +5 noo to masz fajną temperaturkę :gwizdanie: u nas +1 i już bez kurtki można chodzić niech się trochę ociepli, kiedyś muszę ten FMIC założyć
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 u mnie masakra, na działce po dziadkach stała taka stara, dość spora stodoła, która wczoraj widowiskowo klęknęła. Sąsiedzi od razu mieli mokro w spodniach jak to zobaczyli i całe osiedle ściągało śnieg z dachów, dziś w ciągu dnia nawet +5
mech15 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html dzięki za zaproszenie-muszę skonsultować z 2 połową :>
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html dzięki za zaproszenie-muszę skonsultować z 2 połową :> tylko dobrze negocjuj
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html dzięki za zaproszenie-muszę skonsultować z 2 połową :> tylko dobrze negocjuj no i powiedz że u Nas się nie pije i jesteśmy mili
MAJKI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html dzięki za zaproszenie-muszę skonsultować z 2 połową :> tylko dobrze negocjuj no i powiedz że u Nas się nie pije i jesteśmy mili Tak tak myslisz ze ktos to łyknie
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html dzięki za zaproszenie-muszę skonsultować z 2 połową :> tylko dobrze negocjuj no i powiedz że u Nas się nie pije i jesteśmy mili Tak tak myslisz ze ktos to łyknie i nie tykamy żon/koleżanek kolegów :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html dzięki za zaproszenie-muszę skonsultować z 2 połową :> tylko dobrze negocjuj no i powiedz że u Nas się nie pije i jesteśmy mili Tak tak myslisz ze ktos to łyknie i nie tykamy żon/koleżanek kolegów :gwizdanie: noo to by mi do głowy nie przyszło
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam i żegnam [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 17:13_________________________________________________no dobra Guru nie płacz już :polew: lista urodzinowa rośnie i rośnie... :>
Guregoru Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam i żegnam [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 17:13_________________________________________________no dobra Guru nie płacz już :polew:
krolu Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 lista urodzinowa rośnie i rośnie... :> znów te same "ryje" + ich żony :kox:
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 lista urodzinowa rośnie i rośnie... :> znów te same "ryje" + ich żony :kox: :polew:
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 lista urodzinowa rośnie i rośnie... :> znów te same "ryje" + ich żony :kox: jak chętnych będzie mega dużo niż wspomniane 18 to będziemy myśleć dalej - narazie ten ośrodek więcej miejsc nie może nam zaproponować[br]Dopisany: 16 Luty 2010, 17:25_________________________________________________chyba, że w razie czego będą chętni na namiot - bo taka możliwośc też będzie
Pucek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 lista urodzinowa rośnie i rośnie... :> znów te same "ryje" + ich żony :kox: jak chętnych będzie mega dużo niż wspomniane 18 to będziemy myśleć dalej - narazie ten ośrodek więcej miejsc nie może nam zaproponować ja bym poszedł grubo i pojechał do ośrodka w góry np. ten o którym mówił Arek, z darmowym basenem [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 17:27_________________________________________________namiot - czemu nie, rozłożą się obok domków i załatwione :> w namiocie będą mieszkac tylko prawdziwi mężczyźni...czyli Ci co lubią spać na ziemi
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 Pucek - włąśnie chodziło oto żeby nie było zbyt daleko ale każda propozycja ma jeszcze szanse przebicia [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 17:29_________________________________________________no i ma być w miarę tanio ale standard lepszy niż w zielonej - oczywiście można zrobić mega wypas i zapłacić 300 tylko czy oto chodzi ?
mech15 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 witam koledzy kupa straszna z forum przez ostatnie dni-tak się wynudziłem macie śnieg hanysy?? śniegu Ci u nas dostatek Mech - wiem, ze masz daleko i na piątkowego zlota pewnie nigdy nie wpadniesz ale może tutaj byś się załapał http://www.a4-klub.pl/smf/ii_urodziny_zlotow_slaskich_2010_lesna_polanaszymocice-t118160.0.html dzięki za zaproszenie-muszę skonsultować z 2 połową :> tylko dobrze negocjuj no i powiedz że u Nas się nie pije i jesteśmy mili Tak tak myslisz ze ktos to łyknie i nie tykamy żon/koleżanek kolegów :gwizdanie: noo to by mi do głowy nie przyszło ooooooo jak nie pijecie, to nie przyjeżdżam, moja też nie będzie chciała przyjechać Pucek, ty podobno dobierasz się do jakiejś panny, sfinalizujesz to do czerwca?? :naughty:
miron78 Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Opublikowano 16 Lutego 2010 od wypaśnych zlotów mamy ogólnopolskie - a to ma być nasza regionalna imprezka gdzieś blisko i w normalnych pieniądzach
Rekomendowane odpowiedzi