OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dobra wystarczy tego spamu na nie swoim wątku tylko pedalskie tematy jestescie ograniczeni :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ale tu różowy klimat Sky - wiosna idzie :polew: no tak, końcówka w ADR jest dobra na takie zabawy próbowałeś czy czytałeś na forum Wie z autopsji dopiero ostatnio na spocie do tego doszedłem [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 15:38_________________________________________________ dobra wystarczy tego spamu na nie swoim wątku tylko pedalskie tematy jestescie ograniczeni :gwizdanie: jak CI się nie podoba to wypad
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dobra wystarczy tego spamu na nie swoim wątku tylko pedalskie tematy jestescie ograniczeni :gwizdanie: Nie żebym się czepiał ale tfuj avatarek też ma kolorek jednoznaczny :gwizdanie: :polew:
Bulik Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 jestescie ograniczeni :gwizdanie: hahahahha to Ty masz różowe "coś" pod nikiem :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dobra wystarczy tego spamu na nie swoim wątku tylko pedalskie tematy jestescie ograniczeni :gwizdanie: Nie żebym się czepiał ale tfuj avatarek też ma kolorek jednoznaczny :gwizdanie: :polew: no właśnie, tutaj muszę się zgodzić Oko, zalatujesz gejem...no i w Twoim avatarku jest więcej różowego niż u mnie w nicku
Bulik Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 dobra wystarczy tego spamu na nie swoim wątku tylko pedalskie tematy jestescie ograniczeni :gwizdanie: Nie żebym się czepiał ale tfuj avatarek też ma kolorek jednoznaczny :gwizdanie: :polew: no właśnie, tutaj muszę się zgodzić Oko, zalatujesz gejem...no i w Twoim avatarku jest więcej różowego niż u mnie w nicku :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Oko, ale nie płacz, jakoś to będzie, no przyznaj się :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 No i zamknął się w sobie prawda wyszła na jaw, co się dziwić
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 No i zamknął się w sobie prawda wyszła na jaw, co się dziwić A tak kozaczył :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 No i zamknął się w sobie prawda wyszła na jaw, co się dziwić A tak kozaczył :gwizdanie: może z Guru umawia się na PW na małe co nieco
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 może z Guru umawia się na PW na małe co nieco
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 no jestem, jestem - ale info w temacie urodzin zmienię dopiero wieczorkiem bo zaraz musze lecięc - powiem tylko tyle - jest dobrze wyjazd udany i owocny:wink4:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 no jestem, jestem - ale info w temacie urodzin zmienię dopiero wieczorkiem bo zaraz musze lecięc - powiem tylko tyle - jest dobrze wyjazd udany i owocny noo to mega :kox: Miron mi zdążył napisać : "......a jaka szefowa" więc musi być serio fajnie
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 no jestem, jestem - ale info w temacie urodzin zmienię dopiero wieczorkiem bo zaraz musze lecięc - powiem tylko tyle - jest dobrze wyjazd udany i owocny noo to mega :kox: Miron mi zdążył napisać : "......a jaka szefowa" więc musi być serio fajnie no ładniutka - fajnie się z nią gadało............................i oglądało jeden z domków :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 16:09_________________________________________________część sypialna jest spoko :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 no jestem, jestem - ale info w temacie urodzin zmienię dopiero wieczorkiem bo zaraz musze lecięc - powiem tylko tyle - jest dobrze wyjazd udany i owocny noo to mega :kox: Miron mi zdążył napisać : "......a jaka szefowa" więc musi być serio fajnie no ładniutka - fajnie się z nią gadało............................i oglądało jeden z domków :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 16:09_________________________________________________część sypialna jest spoko :gwizdanie: chciałbyś śmierdzi mi tu kłamstwem...byłeś przecież z Dorotą
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 no ładniutka - fajnie się z nią gadało............................i oglądało jeden z domków :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 16:09_________________________________________________część sypialna jest spoko :gwizdanie: Toś się nieźle spisał ............ ale że wyrka będziesz testował to sie nie spodziewałem :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi