Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie przypominam sobie Miałeś nikomu nie mówić :polew: :polew: Uuuu to cieniutko z pamięcią Ale w sumie da się oglądać :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie przypominam sobie Miałeś nikomu nie mówić :polew: :polew: Uuuu to cieniutko z pamięcią Ale w sumie da się oglądać :gwizdanie: Nie da się
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie przypominam sobie Miałeś nikomu nie mówić :polew: :polew: Uuuu to cieniutko z pamięcią Ale w sumie da się oglądać :gwizdanie: Nie da się Czyli znowu mnie oszukałeś
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Majkę oglądam, bo akurat nic nie leci Nie ściemniaj bo leci Pierwsza miłość na Polsacie :gwizdanie: polsatu na Nce nie ma
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie przypominam sobie Miałeś nikomu nie mówić :polew: :polew: Uuuu to cieniutko z pamięcią Ale w sumie da się oglądać :gwizdanie: Nie da się Czyli znowu mnie oszukałeś Sky ciebie nigdy
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie przypominam sobie Miałeś nikomu nie mówić :polew: :polew: Uuuu to cieniutko z pamięcią Ale w sumie da się oglądać :gwizdanie: Nie da się Czyli znowu mnie oszukałeś Sky ciebie nigdy Może jak bym Cię nie znał to może bym uwierzył
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie przypominam sobie Miałeś nikomu nie mówić :polew: :polew: Uuuu to cieniutko z pamięcią Ale w sumie da się oglądać :gwizdanie: Nie da się Czyli znowu mnie oszukałeś Sky ciebie nigdy Może jak bym Cię nie znał to może bym uwierzył
MAJKI Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja chwilowo spadam kumpel przyszedł z 0,7 a mówiłem sobie ze w tygodniu nie pije Do pozniej Guru ze Skajem wy sie macie ku sobie :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja chwilowo spadam kumpel przyszedł z 0,7 a mówiłem sobie ze w tygodniu nie pije Do pozniej Guru ze Skajem wy sie macie ku sobie :gwizdanie: Majki - odmów mu
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja chwilowo spadam kumpel przyszedł z 0,7 a mówiłem sobie ze w tygodniu nie pije Do pozniej Guru ze Skajem wy sie macie ku sobie :gwizdanie: Ty powoli w alkoholizm wpadniesz Jeżeli chodzi o glutka to nic z tego .......... on jest wierny puckowi :gwizdanie:
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja chwilowo spadam kumpel przyszedł z 0,7 a mówiłem sobie ze w tygodniu nie pije Do pozniej Guru ze Skajem wy sie macie ku sobie :gwizdanie: Ty powoli w alkoholizm wpadniesz Jeżeli chodzi o glutka to nic z tego .......... on jest wierny puckowi :gwizdanie: :polew:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja chwilowo spadam kumpel przyszedł z 0,7 a mówiłem sobie ze w tygodniu nie pije Do pozniej Guru ze Skajem wy sie macie ku sobie :gwizdanie: Ty powoli w alkoholizm wpadniesz Jeżeli chodzi o glutka to nic z tego .......... on jest wierny puckowi :gwizdanie: Dokładnie ja Pucka nie zdradzam
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Dimek coś ty taki dzisiaj spokojny Pewnie Kasia siedzi obok
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Dimek coś ty taki dzisiaj spokojny nudze sie
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 spadam na nockę... rano poczytam co tam słychać w wielkim świecie Miron, TRZYMAJ SIĘ
diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Dimek coś ty taki dzisiaj spokojny Pewnie Kasia siedzi obok kasia w robocie[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 20:08_________________________________________________ spadam na nockę... rano poczytam co tam słychać w wielkim świecie Miron, TRZYMAJ SIĘ narazie
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 buhahahha Renia + harry jadą na letni - będzie za***iście, nie mam pytań :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: baaaaaaaaj
Skydiver Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Dimek coś ty taki dzisiaj spokojny nudze sie Zorganizuj ......... imprezkę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Pucek miłej nocki [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 20:09_________________________________________________ buhahahha Renia + harry jadą na letni - będzie za***iście, nie mam pytań :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: baaaaaaaaj [br]Dopisany: 18 Luty 2010, 20:09_________________________________________________ Dimek coś ty taki dzisiaj spokojny nudze sie Zorganizuj ......... imprezkę :gwizdanie: Diman to za ile mamy być u ciebie
Rekomendowane odpowiedzi