diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Guru nie wiesz kto po Gliwicach buja się po dyskotekach w naszej klubowej koszulce bo dziś gadałem z kumplem i mówił mi że niedawno widział w gwarku jakiegoś kolesia w koszulce a4-klub ciekawe co to za lanser :polew: :polew: :polew: Glucio moderuje na forum a nie wie że jest moderowany w realnym świecie :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 proszę jaka fajna polska produkcja nowe Q7 w tle może być
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4:
Skydiver Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Guru nie wiesz kto po Gliwicach buja się po dyskotekach w naszej klubowej koszulce bo dziś gadałem z kumplem i mówił mi że niedawno widział w gwarku jakiegoś kolesia w koszulce a4-klub ciekawe co to za lanser :polew: :polew: :polew: Glucio moderuje na forum a nie wie że jest moderowany w realnym świecie :polew: :polew: :gwizdanie: :polew:
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4:
piterra Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: nie pier_ol bo byłeś widziany razem z tym twoim łańcuszkiem przy tych gejowskich czarnych portach
Skydiver Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: Pożyczyłeś komuś I pozwalasz żeby się pod Ciebie podszywał
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: nie pier_ol bo byłeś widziany razem z tym twoim łańcuszkiem przy tych gejowskich czarnych portach :polew:
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: nie pier_ol bo byłeś widziany razem z tym twoim łańcuszkiem przy tych gejowskich czarnych portach Jak byłem w gwarku to w czarnej zwykłej koszuli to nie wymyślaj ani razu nie byłem w gwarku w klubowej koszulce a już na pewno nigdy tam nie miałem wyciągniętego łańcucha na klucze to sam nie pie*dol :tongue4:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Widzę że Pitek z Wami jedzie Glutosław, dooobre, już po Tobie, przyjęło się ja myślę że to Qri mógł być :> On też jest klubowym wyjadaczem w klubowych ciuchach
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 siema pucek wyspany dzisiaj :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: nie pier_ol bo byłeś widziany razem z tym twoim łańcuszkiem przy tych gejowskich czarnych portach Jak byłem w gwarku to w czarnej zwykłej koszuli to nie wymyślaj ani razu nie byłem w gwarku w klubowej koszulce a już na pewno nigdy tam nie miałem wyciągniętego łańcucha na klucze to sam nie pie*dol :tongue4: Glutosława rzadko kiedy widać w klubowej koszulce ...... :gwizdanie: a tymbardziej nie ma łańcucha na klucze :gwizdanie: :polew:
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Widzę że Pitek z Wami jedzie Glutosław, dooobre, już po Tobie, przyjęło się ja myślę że to Qri mógł być :> On też jest klubowym wyjadaczem w klubowych ciuchach QRI nie ma breli :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: nie pier_ol bo byłeś widziany razem z tym twoim łańcuszkiem przy tych gejowskich czarnych portach Jak byłem w gwarku to w czarnej zwykłej koszuli to nie wymyślaj ani razu nie byłem w gwarku w klubowej koszulce a już na pewno nigdy tam nie miałem wyciągniętego łańcucha na klucze to sam nie pie*dol :tongue4: potwierdzam - Guru miał czystą czarną koszulke - logo klubu na niej nie widziałem bo zasłaniał mi klubowy polar i smycz z długopisem:polew:
Skydiver Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Widzę że Pitek z Wami jedzie Glutosław, dooobre, już po Tobie, przyjęło się ja myślę że to Qri mógł być :> On też jest klubowym wyjadaczem w klubowych ciuchach Ty wczoraj pojechałeś po OKO..... i do dziś się nie pojawił
diman Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: nie pier_ol bo byłeś widziany razem z tym twoim łańcuszkiem przy tych gejowskich czarnych portach Jak byłem w gwarku to w czarnej zwykłej koszuli to nie wymyślaj ani razu nie byłem w gwarku w klubowej koszulce a już na pewno nigdy tam nie miałem wyciągniętego łańcucha na klucze to sam nie pie*dol :tongue4: potwierdzam - Guru miał czystą czarną koszulke - logo klubu na niej nie widziałem bo zasłaniał mi klubowy polar i smycz z długopisem a ja potwierdzam ze rzadzi na dyskach w klubowych ciuchach ale akurat nie w gwarku lecz imperium :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 siema pucek wyspany dzisiaj :gwizdanie: Siemka, a no właśnie że nie, bo poszedłem spać po 6 a o 12:00 już byłem znów na kopalni, potem odwiedziłem fryzjerkę, a przy wsiadaniu do auta jakiś koleś z białego dostawczaka zaczyna trąbić, patrzę MAJKEL No i okazało się że co piątek jeździ przez moją wioskę, no i jak stwierdził, teraz wie gdzie ma mnie wieść jak będę pijany
Guregoru Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Nie szlajam się po Gwarku w klubowej koszulce to tu dałeś d*py :tongue4: nie pier_ol bo byłeś widziany razem z tym twoim łańcuszkiem przy tych gejowskich czarnych portach Jak byłem w gwarku to w czarnej zwykłej koszuli to nie wymyślaj ani razu nie byłem w gwarku w klubowej koszulce a już na pewno nigdy tam nie miałem wyciągniętego łańcucha na klucze to sam nie pie*dol :tongue4: potwierdzam - Guru miał czystą czarną koszulke - logo klubu na niej nie widziałem bo zasłaniał mi klubowy polar i smycz z długopisem
Pucek Opublikowano 19 Lutego 2010 Opublikowano 19 Lutego 2010 Widzę że Pitek z Wami jedzie Glutosław, dooobre, już po Tobie, przyjęło się ja myślę że to Qri mógł być :> On też jest klubowym wyjadaczem w klubowych ciuchach Ty wczoraj pojechałeś po OKO..... i do dziś się nie pojawił życie nie ma lekko :> najwidoczniej to co pisałem było prawdą, oko to gej [br]Dopisany: 19 Luty 2010, 14:49_________________________________________________ Widzę że Pitek z Wami jedzie Glutosław, dooobre, już po Tobie, przyjęło się ja myślę że to Qri mógł być :> On też jest klubowym wyjadaczem w klubowych ciuchach QRI nie ma breli :gwizdanie: jak w brelach to fakt, nie Qri, chociaż kto wie, jak to było w niedzielę to to na bank ta różowa menda :gwizdanie: chwalił się że idzie do gwarka na walentynki...z bratem :>
Rekomendowane odpowiedzi