Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: :shocked: :shocked:

Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: :mysli: :mysli:

dla jasności - obiad nie będzie kosztował 10zł tylko więcej - ale z tej składki 110zł coś zostanie ale za mało, żeby pokryć koszt całego obiadu, dlatego zwiększenie składki o 10 pozwoli na zamówienie obiadu dla wszystkich

ŁEP JAK SKLEP

:polew: :polew:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Miron coś mi tu podkapca ....... obiad 2 daniowy w Karczmie za 10 zeta :shocked: :shocked: :shocked:

Czy ty czasem nie chcesz glutosławowi zwinąć krauz i odgrzewać klubowiczom ........ w porozumieniu z kucharzem z karczmy :mysli: :mysli: :mysli:

dla jasności - obiad nie będzie kosztował 10zł tylko więcej - ale z tej składki 110zł coś zostanie ale za mało, żeby pokryć koszt całego obiadu, dlatego zwiększenie składki o 10 pozwoli na zamówienie obiadu dla wszystkich

ŁEP JAK SKLEP

:polew:

Opublikowano

:hi: i co w poniedziałek na softa :gwizdanie:

dokładnie :evil:

Opublikowano
  • Autor

:hi: i co w poniedziałek na softa :gwizdanie:

dokładnie :evil:

kolejna fura z mocą +-170 :)

Opublikowano

kurna ale rano dałem ciała... :kwasny:

leżałem sobie z laptopem, pisałem z Rafałem o felgach, no i trochę mi się przyspało :polew: budzę się o 10 i patrze gdzie laptop...a laptop między łóżkiem a ścianą :gwizdanie:

i tym sposobem zleksza się wkurwiłem :tongue4:

no nic, ja spadam, dzisiaj mnie tu nie będzie gdyż właśnie przyjeżdżają goście, bracik ma 18-stkę :kox: :kox: :kox: i jak kiedyś mówiłem, obiecał mi że dostanę wp***dol, od rana go już podkurwiam :polew: :polew: :polew:

Miron, myślę że nadajesz się na Prezesa tego Klubu, te szare komóry Ci dobrze pracują :good:

to naaaraaazka :hi:

Opublikowano
  • Autor

kurna ale rano dałem ciała... :kwasny:

leżałem sobie z laptopem, pisałem z Rafałem o felgach, no i trochę mi się przyspało :polew: budzę się o 10 i patrze gdzie laptop...a laptop między łóżkiem a ścianą :gwizdanie:

i tym sposobem zleksza się wkurwiłem :tongue4:

no nic, ja spadam, dzisiaj mnie tu nie będzie gdyż właśnie przyjeżdżają goście, bracik ma 18-stkę :kox: :kox: :kox: i jak kiedyś mówiłem, obiecał mi że dostanę wp***dol, od rana go już podkurwiam :polew: :polew: :polew:

Miron, myślę że nadajesz się na Prezesa tego Klubu, te szare komóry Ci dobrze pracują :good:

to naaaraaazka :hi:

:mysli:

co Ty zaś do mnie pijesz :mysli:

Opublikowano

nooo zagłosowałem w ankiecie...

dobrze to wymyśliłeś :wink4:

i od razu do Ciebie bije ? :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

:decayed:

myślałem, że o co innego Ci chodzi :wink4:

Opublikowano

spoko, najwidoczniej jestem brany za takiego że zawsze mam do kogoś problem :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

spoko, najwidoczniej jestem brany za takiego że zawsze mam do kogoś problem :thumbdown:

:friends:

Opublikowano

zrobilem sobie dzis wycieczke do Krakowa, drogi rowniez dziurawe jak w Rybniku :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

i przestać sie mazać :decayed:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:12_________________________________________________co Cię tam przy tej pogodzie kusiło :)[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:13_________________________________________________Pucol - co się boczysz :decayed:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:17_________________________________________________a Glutosława od wczoraj nie ma :mysli:

Opublikowano
co Cię tam przy tej pogodzie kusiło

bylem na AGH zobaczyc jakie laski sie tam kręcą :decayed:

Opublikowano

brak Glutosława zaczyna martwić :mysli:

a on się pewnie dobrze wczoraj bawił :decayed:

Opublikowano
  • Autor
co Cię tam przy tej pogodzie kusiło

bylem na AGH zobaczyc jakie laski sie tam kręcą :decayed:

to następnym razem zadzwoń :>[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:19_________________________________________________

brak Glutosława zaczyna martwić :mysli:

a on się pewnie dobrze wczoraj bawił :decayed:

może w Gwarku go napadli - zabrali klubową koszulke i boi sie wracać z gołą klatą :decayed:

Opublikowano
:hi: byłem w Brennej- pierwsza dłuższa trasa w recaro-- :kox: :kox: nie chciał mi się wysiadać :tongue4:[br]Dopisany: 20 Luty 2010, 15:44_________________________________________________Z tego co pamiętam to glutosław -deklarował się, że powysyła PW dla ludi a tu cisza...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.