miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Tobie radzę iść, nic tu po Tobie W sumie z gejem nie pogadam o niczym sensownym więc idę Więc niech ci się przyśni jakaś fajna różowa pupa kiedyś się poświęcę i Cię wyjebię w dupsko, bo tak jak Ty mnie grzejesz to nikt inny nie potrafi :polew: Pucek takie poświęcenie Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie:
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz :polew:miron zostań jeszcze bo się zagryzą do jutra
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 szczerze SKY, jak na swój wiek to jesteś gorzej niż dzieciak, weź się zastanów co piszesz bo te Twoje głupie docinki robią się już bardzo nudne napiszę to tylko raz, albo z tym skończysz, albo trafisz do ignorowanych
Guregoru Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 czuję dym - na żywo Zgaś tą fajkę to nie będziesz czuł :gwizdanie: Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz Pucek tylko spokojnie....... oddychaj głęboko........ spokojnie..........
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Trafiła kosa na kamień i tu cie boli ...... Myślisz że każdemu na głowe nasrasz ?? :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz :polew:miron zostań jeszcze bo się zagryzą do jutra
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz Mikołajem nie, ale starym, łysym i "szpetnym" dziadem
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 napiszę to tylko raz, albo z tym skończysz, albo trafisz do ignorowanych Zależy mi na tym jak na zeszło rocznym śniegu
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 czuję dym - na żywo Zgaś tą fajkę to nie będziesz czuł :gwizdanie: Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz Pucek tylko spokojnie....... oddychaj głęboko........ spokojnie.......... :> :>
Pucek Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 napiszę to tylko raz, albo z tym skończysz, albo trafisz do ignorowanych Zależy mi na tym jak na zeszło rocznym śniegu to bajo
Guregoru Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz Mikołajem nie, ale starym, łysym i "szpetnym" dziadem Dimanem :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 napiszę to tylko raz, albo z tym skończysz, albo trafisz do ignorowanych Zależy mi na tym jak na zeszło rocznym śniegu nie bądź wulgarny
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 napiszę to tylko raz, albo z tym skończysz, albo trafisz do ignorowanych Zależy mi na tym jak na zeszło rocznym śniegu to bajo Wzruszyła mnie ta historia ;(
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz Mikołajem nie, ale starym, łysym i "szpetnym" dziadem Dimanem :polew: :polew:
Guregoru Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 napiszę to tylko raz, albo z tym skończysz, albo trafisz do ignorowanych Zależy mi na tym jak na zeszło rocznym śniegu nie bądź wulgarny
mech15 Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 Koleś mi tak podpadł, że kiedyś się może zdziwić :gwizdanie: Dzieci Mikołajem straszysz Mikołajem nie, ale starym, łysym i "szpetnym" dziadem Dimanem :polew: :polew: diman się wkur.... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 Pucek - jeszcze troche i tylko swoje posty będziesz widział :polew:
Rekomendowane odpowiedzi