Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 po prostu ogień z pupy No to ładnie teraz nakreciłeś glutosława :gwizdanie: Wiem już byś chciał żeby cię ktoś w dupsztala przejechał ale przykro mi ja nie z takich Nie ma więcej takich jak Ty
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi Ty też chcesz przeorać mi jelita że zagadujesz ;(
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi zagaduje zagaduje a chetnych nima
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi Ty też chcesz przeorać mi jelita że zagadujesz ;( Brzydzę się po kimś a pozatym to po chopach mi się odbija :polew:
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi Ty też chcesz przeorać mi jelita że zagadujesz ;( Brzydzę się po kimś a pozatym to po chopach mi się odbija :polew: qtfa tu albo jest pyskówka albo chętni do "dupaki" :shocked: :gwizdanie:
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi Ty też chcesz przeorać mi jelita że zagadujesz ;( Brzydzę się po kimś a pozatym to po chopach mi się odbija :polew: qtfa tu albo jest pyskówka albo chętni do "dupaki" :shocked: :gwizdanie: a co zgłaszasz się Sky, Glucio mamy CHĘTNEGO :tongue4: w ofercie ma do pyska albo do dupaki
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi Ty też chcesz przeorać mi jelita że zagadujesz ;( Brzydzę się po kimś a pozatym to po chopach mi się odbija :polew: :polew: Sky ja widzę że Ciebie to chyba zwieracz swędzi Ty też chcesz przeorać mi jelita że zagadujesz ;( Brzydzę się po kimś a pozatym to po chopach mi się odbija :polew: qtfa tu albo jest pyskówka albo chętni do "dupaki" :shocked: :gwizdanie: a co zgłaszasz się Sky, Glucio mamy CHĘTNEGO :tongue4: Czyli mamy jedną ofiarę
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 czyli Sky do pyska a Guru do dupaki albo odwrotnie
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 czyli Sky do pyska a Guru do dupaki albo odwrotnie No nie mam pytań no :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 czyli Sky do pyska a Guru do dupaki albo odwrotnie No i tak Cie dojedziemy jak lubisz [br]Dopisany: 23 Luty 2010, 21:58_________________________________________________Bo niestety Bulik zwiał
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulika dopadł pewnie Pucek :polew: :polew: :polew:
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulika dopadł pewnie Pucek :polew: :polew: :polew: :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 fijoletowy dał numer telefonu "w razie potrzeby" to sie zboczki nie krepujcie
bish - kopt Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 mnie tam różowe mięcho nie pociąga Wróciłeś więc jednak coś teges ........ :gwizdanie:
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 nowe mięcho się pojawiło po czipsie lepsza sztuka
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 to kto tu jest wreszcie dzisiaj do dupienia? bo już sie pogubiłem ale dostałeś smaka :polew:
Rekomendowane odpowiedzi