Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 no jestem coś mi przeglądarka zastrajkowała Poszedł przelew i już działa tak przelew to zaraz pójdzie jak do kibla nie pójdę to się w majtkach mi przeleje To dobrze że cię sranie nie ciśnie
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 no jestem coś mi przeglądarka zastrajkowała to ja lece bo ten z rozdupczonym przegubem zaraz sie doj**ie do niewinnego ludzia :polew: Że niby ty niewinny :polew: nie wiem o czym ty do mnie rozmawiasz :gwizdanie: :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a skąd mam wiedzieć ile waży mój silnik, pytam bo nie wiem jakie będzie porównanie gdy założę zawieszenie z 1.9tdi do mojego...czy mi przód nie pójdzie do góry :gwizdanie: nigdy się tym nie interesowałem
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a skąd mam wiedzieć ile waży mój silnik, pytam bo nie wiem jakie będzie porównanie gdy założę zawieszenie z 1.9tdi do mojego...czy mi przód nie pójdzie do góry :gwizdanie: nigdy się tym nie interesowałem To się nie interesuj dalej i problem z głowy
Pucek Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a skąd mam wiedzieć ile waży mój silnik, pytam bo nie wiem jakie będzie porównanie gdy założę zawieszenie z 1.9tdi do mojego...czy mi przód nie pójdzie do góry :gwizdanie: nigdy się tym nie interesowałem To się nie interesuj dalej i problem z głowy mi dupsko
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 To dobrze że cię sranie nie ciśnie Ehhh a Ty znowu zagadujesz że byś mu je chętnie pocisnął
Guregoru Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a skąd mam wiedzieć ile waży mój silnik, pytam bo nie wiem jakie będzie porównanie gdy założę zawieszenie z 1.9tdi do mojego...czy mi przód nie pójdzie do góry :gwizdanie: nigdy się tym nie interesowałem To się nie interesuj dalej i problem z głowy mi dupsko Dziwne masz marzenia To dobrze że cię sranie nie ciśnie Ehhh a Ty znowu zagadujesz że byś mu je chętnie pocisnął E pedałek koniec twojego ulubionego tematu
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 To dobrze że cię sranie nie ciśnie Ehhh a Ty znowu zagadujesz że byś mu je chętnie pocisnął Sky rozszyfruj mały rebus
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulik jeszcze tu jesteś a co tęsknisz???????
harry66 Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 a skąd mam wiedzieć ile waży mój silnik, pytam bo nie wiem jakie będzie porównanie gdy założę zawieszenie z 1.9tdi do mojego...czy mi przód nie pójdzie do góry :gwizdanie: nigdy się tym nie interesowałem fakt 115 jest ciężejsza niż 110.. ale czy 1.8 TQ nie jet też dośc ciężkie? musisz sprawdzić w dowodzie ile waży twoje auto Pucek
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Bulik jeszcze tu jesteś Gdzie Ty tam i Bulik :gwizdanie: Coś jak Pucek i Glutek
Bulik Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 To dobrze że cię sranie nie ciśnie Ehhh a Ty znowu zagadujesz że byś mu je chętnie pocisnął Sky rozszyfruj mały rebus to nie rebus to jest oczywista wiadomosc :polew: :polew:
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Gejoskoczek opanuj emocje strzel se z napletka i dobranoc :polew:[br]Dopisany: 23 Luty 2010, 23:30_________________________________________________ Bulik jeszcze tu jesteś Gdzie Ty tam i Bulik :gwizdanie: Coś jak Pucek i Glutek a Ty podrywasz, kombinujesz a i tak pary se nie umiesz znaleść
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Miron od wymiany wtrysków zamknąłeś się w sobie
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Gejoskoczek opanuj emocje strzel se z napletka i dobranoc No to teraz gruuubo pojechałeś
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Opublikowano 23 Lutego 2010 Miron od wymiany wtrysków zamknąłeś się w sobie ogarniam więcej tematów jednocześnie
Skydiver Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Miron od wymiany wtrysków zamknąłeś się w sobie ogarniam więcej tematów jednocześnie No tak nabijasz krakusom posty
piterra Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 Dobra nara Sky, Bulik, Pucek, Bishkopt, Glucio a i Mirek :hi: :hi: spadam bo o 4:00 pobudka do jutra
Rekomendowane odpowiedzi