Patrikos28 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zawsze jak Hugo wpadał to różowych gejów przybywało :gwizdanie: kto tym razem
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> o chyba nam grozi Znaczy co mam Prezesowi bana zarzucić kto jak kto ale ty bys sie juz nie napinal [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 17:07_________________________________________________ zawsze jak Hugo wpadał do różowych gejów przybywało :gwizdanie: kto tym razem Za tych gejów to ty już nie
mech15 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam prezes przyszedł pooglądać owieczki, guregoru jest, brakuje sky bo by sprowokował jakieś zamieszki :decayed:
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam prezes przyszedł pooglądać owieczki, guregoru jest, brakuje sky bo by sprowokował jakieś zamieszki :decayed: Siemasz
Patrikos28 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam prezes przyszedł pooglądać owieczki, guregoru jest, brakuje sky bo by sprowokował jakieś zamieszki :decayed: witaj Meszku
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> o chyba nam grozi Znaczy co mam Prezesowi bana zarzucić kto jak kto ale ty bys sie juz nie napinal [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 17:07_________________________________________________ zawsze jak Hugo wpadał do różowych gejów przybywało :gwizdanie: kto tym razem Za tych gejów to ty już nie o jaki wazny no no :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> o chyba nam grozi Znaczy co mam Prezesowi bana zarzucić kto jak kto ale ty bys sie juz nie napinal [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 17:07_________________________________________________ zawsze jak Hugo wpadał do różowych gejów przybywało :gwizdanie: kto tym razem Za tych gejów to ty już nie o jaki wazny no no :gwizdanie: Oj ty chyba chcesz żebym podjechał tam do ciebie do chaty robisz jakąś imprezę to pisz prosto z mostu
mech15 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 witam prezes przyszedł pooglądać owieczki, guregoru jest, brakuje sky bo by sprowokował jakieś zamieszki :decayed: witaj Meszku meszku?? sio z takimi zdrobnieniami guru panuj nad sobą bo już posłałem PW do skoczka :decayed:
diman Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 U nas zawsze coś się dzieje a czasami nawet za dużo Od dzisiaj będzie spokój :> o chyba nam grozi Znaczy co mam Prezesowi bana zarzucić kto jak kto ale ty bys sie juz nie napinal [br]Dopisany: 25 Luty 2010, 17:07_________________________________________________ zawsze jak Hugo wpadał do różowych gejów przybywało :gwizdanie: kto tym razem Za tych gejów to ty już nie o jaki wazny no no :gwizdanie: Oj ty chyba chcesz żebym podjechał tam do ciebie do chaty robisz jakąś imprezę to pisz prosto z mostu robie ale ciebie nie zapraszam
Guregoru Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 robie ale ciebie nie zapraszam Dobra to zaraz będę
bish - kopt Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 Patrikos dziś przez tą twoją Smolnice to chyba 2 paki leciałem
Patrikos28 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zaraz tu wpadnie skoczek :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 17:58_________________________________________________ Patrikos dziś przez tą twoją Smolnice to chyba 2 paki leciałem ciekawe w którym miejscu przecież tu nie ma gdzie się tak rozpędzić :gwizdanie:
mech15 Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 i wszyscy uciekli ;( ja jestem siemka tranzystory
bish - kopt Opublikowano 25 Lutego 2010 Opublikowano 25 Lutego 2010 zaraz tu wpadnie skoczek :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Luty 2010, 17:58_________________________________________________ Patrikos dziś przez tą twoją Smolnice to chyba 2 paki leciałem ciekawe w którym miejscu przecież tu nie ma gdzie się tak rozpędzić :gwizdanie: w strone Leboszowic do lasu - prawie tam na łuku nie wyrobiłem
Rekomendowane odpowiedzi