Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
bo pucek ma nocki

aaaa no tak :decayed:

Diman nie chcesz sobie kupic BiTurbo :?: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ok

Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ?????

do ciebie sie podpiolem :gwizdanie: :shocked:

a poważnie to ze skrzynia sie nie udalo mi podlaczyc musialbys sie Krola spytac jemu sie udalo

ok jutro może sie zjawie to z nim pogadam jak będzie

Opublikowano
bo pucek ma nocki

aaaa no tak :decayed:

Diman nie chcesz sobie kupic BiTurbo :?: :gwizdanie:

ja :shocked: co ty z blb sobie nie radze a co dopiero z biturbo :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:28_________________________________________________

ok

Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ?????

do ciebie sie podpiolem :gwizdanie: :shocked:

a poważnie to ze skrzynia sie nie udalo mi podlaczyc musialbys sie Krola spytac jemu sie udalo

ok jutro może sie zjawie to z nim pogadam jak będzie

pewnie bedzie jak zawsze :>

Opublikowano

tylko ja musze coś wykombinować żeby przyjechać ostatnio miałem urlop teraz oddam krew za tydzień oddam szpik a za dwa sperme i jakoś to będzie :decayed:

Opublikowano

tylko ja musze coś wykombinować żeby przyjechać ostatnio miałem urlop teraz oddam krew za tydzień oddam szpik a za dwa sperme i jakoś to będzie :decayed:

jeszcze nerka i w calym miesiacu masz piatki wolne :decayed:

ja co ty z blb sobie nie radze a co dopiero z biturbo

jest fajna zabawka BiTurbo (ok 250 PS i waga 700 kg) za 10 tys zl wiec mozna by fajnie zamieszac na street'ach :gwizdanie:

Opublikowano

:good::polew: :polew: kombinujesz jak prawdziwy spotowicz [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:38_________________________________________________

jeszcze nerka i w calym miesiacu masz piatki wolne :decayed:

ja co ty z blb sobie nie radze a co dopiero z biturbo

jest fajna zabawka BiTurbo (ok 250 PS i waga 700 kg) za 10 tys zl wiec mozna by fajnie zamieszac na street'ach :gwizdanie:

do seicento wsadzili ten silnik :blink: :gwizdanie:

Opublikowano

Dobra ja spadam coś porobić :hi: jak co to będę wieczorkiem :)

Opublikowano

:hi:

siema wszystkim :)

Opublikowano
do seicento wsadzili ten silnik

to akurat nie projekt mojego znajomego ale ciekawy :)

ostatnio znajomy robil wlasnie jazdy probne golfikiem 4x4 i niestety po kilku szybkich ruszeniach wal nie wytrzymal, a niby jest do 1200 Nm :decayed:[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:56_________________________________________________czesc Mech :hi:

Opublikowano

nie pamiętam, nie zapisałem tego

Nie wiem czy jutro będę...

Jakiś nadgorliwy moderator usunął mi wątek... co za dziad... zrobiłem go na nowo, bo wg mnie nie narusza regulaminu... :gwizdanie: najwyżej będę miał nowe konto :decayed:

Opublikowano

Jakiś nadgorliwy moderator usunął mi wątek... co za dziad... zrobiłem go na nowo, bo wg mnie nie narusza regulaminu... :gwizdanie: najwyżej będę miał nowe konto :decayed:

nie poddawaj sie ci moderatorzy sie panosza na tym forum jakby byli u siebie w domu niech se porzadki robia :evil:

Opublikowano

nie poddawaj sie ci moderatorzy sie panosza na tym forum jakby byli u siebie w domu niech se porzadki robia :evil:

napisał, ze niby nielegalne oprogramowanie, a w wątku nie ma nic, że dodaje program do kabelka...
Opublikowano

napisał, ze niby nielegalne oprogramowanie, a w wątku nie ma nic, że dodaje program do kabelka...

masz w jesdnym momencie napisane [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 10:09_________________________________________________Cena 81 usd z wszystkimi opłatami - czas oczekiwanie około tygodnia.

Jak większość z WAS wie - kabelek działa - wszystko jest tak jak należy good good

- kabelek jest wraz z oprogramowaniem

Robimy zamówienie grupowe, cena jeśli uzbieramy 10 osób cena 1 szt powinna wyjść wraz z wszystkimi kosztami około 75 usd... (może i mniej, + koszty wysyłki dla ludzi spoza naszego regionu)

Ci którzy wpłacili 27 zł na sztukę próbną - odliczę po prostu te 27 zł od ceny

:gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

o f*ck... :gwizdanie:

Opublikowano

wymaz i bedzie luzik :wink4:

Opublikowano

wymaz i bedzie luzik :wink4:

no ale , nie zauważyłem, za dużo uwagi przyłozyłem d tego czy w ang tekście nie ma o tym wzmianki :bag:
Opublikowano

no i (jak to tutaj mowia) niebieski poprawil Vipa :decayed:

Opublikowano

już to zmieniłem na całkiem coś innego :wink4:
Opublikowano

już to zmieniłem na całkiem coś innego :wink4:

no widze zrobiles delikatna zmiane :decayed:

Opublikowano