A-rek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 bo pucek ma nocki aaaa no tak Diman nie chcesz sobie kupic BiTurbo :?: :gwizdanie:
dawcav6 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 ok Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ????? do ciebie sie podpiolem :gwizdanie: a poważnie to ze skrzynia sie nie udalo mi podlaczyc musialbys sie Krola spytac jemu sie udalo ok jutro może sie zjawie to z nim pogadam jak będzie
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 bo pucek ma nocki aaaa no tak Diman nie chcesz sobie kupic BiTurbo :?: :gwizdanie: ja co ty z blb sobie nie radze a co dopiero z biturbo :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:28_________________________________________________ ok Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ????? do ciebie sie podpiolem :gwizdanie: a poważnie to ze skrzynia sie nie udalo mi podlaczyc musialbys sie Krola spytac jemu sie udalo ok jutro może sie zjawie to z nim pogadam jak będzie pewnie bedzie jak zawsze :>
dawcav6 Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 tylko ja musze coś wykombinować żeby przyjechać ostatnio miałem urlop teraz oddam krew za tydzień oddam szpik a za dwa sperme i jakoś to będzie
A-rek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 tylko ja musze coś wykombinować żeby przyjechać ostatnio miałem urlop teraz oddam krew za tydzień oddam szpik a za dwa sperme i jakoś to będzie jeszcze nerka i w calym miesiacu masz piatki wolne ja co ty z blb sobie nie radze a co dopiero z biturbo jest fajna zabawka BiTurbo (ok 250 PS i waga 700 kg) za 10 tys zl wiec mozna by fajnie zamieszac na street'ach :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 tylko ja musze coś wykombinować żeby przyjechać ostatnio miałem urlop teraz oddam krew za tydzień oddam szpik a za dwa sperme i jakoś to będzie :polew: kombinujesz jak prawdziwy spotowicz [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:38_________________________________________________ tylko ja musze coś wykombinować żeby przyjechać ostatnio miałem urlop teraz oddam krew za tydzień oddam szpik a za dwa sperme i jakoś to będzie jeszcze nerka i w calym miesiacu masz piatki wolne ja co ty z blb sobie nie radze a co dopiero z biturbo jest fajna zabawka BiTurbo (ok 250 PS i waga 700 kg) za 10 tys zl wiec mozna by fajnie zamieszac na street'ach :gwizdanie: do seicento wsadzili ten silnik :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Dobra ja spadam coś porobić jak co to będę wieczorkiem
A-rek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 do seicento wsadzili ten silnik to akurat nie projekt mojego znajomego ale ciekawy ostatnio znajomy robil wlasnie jazdy probne golfikiem 4x4 i niestety po kilku szybkich ruszeniach wal nie wytrzymal, a niby jest do 1200 Nm [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 09:56_________________________________________________czesc Mech
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ????? nie pamiętam, nie zapisałem tegoNie wiem czy jutro będę... Jakiś nadgorliwy moderator usunął mi wątek... co za dziad... zrobiłem go na nowo, bo wg mnie nie narusza regulaminu... :gwizdanie: najwyżej będę miał nowe konto
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ????? nie pamiętam, nie zapisałem tegoNie wiem czy jutro będę... Jakiś nadgorliwy moderator usunął mi wątek... co za dziad... zrobiłem go na nowo, bo wg mnie nie narusza regulaminu... :gwizdanie: najwyżej będę miał nowe konto nie poddawaj sie ci moderatorzy sie panosza na tym forum jakby byli u siebie w domu niech se porzadki robia
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ????? nie pamiętam, nie zapisałem tegoNie wiem czy jutro będę... Jakiś nadgorliwy moderator usunął mi wątek... co za dziad... zrobiłem go na nowo, bo wg mnie nie narusza regulaminu... :gwizdanie: najwyżej będę miał nowe konto nie poddawaj sie ci moderatorzy sie panosza na tym forum jakby byli u siebie w domu niech se porzadki robia napisał, ze niby nielegalne oprogramowanie, a w wątku nie ma nic, że dodaje program do kabelka...
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 Diman jak podpiołeś sie do mnie na spocie w piątek żeby mi błędy sprawdzić to pokazało jaką mam wersje sterownika w skrzyni ????? nie pamiętam, nie zapisałem tegoNie wiem czy jutro będę... Jakiś nadgorliwy moderator usunął mi wątek... co za dziad... zrobiłem go na nowo, bo wg mnie nie narusza regulaminu... :gwizdanie: najwyżej będę miał nowe konto nie poddawaj sie ci moderatorzy sie panosza na tym forum jakby byli u siebie w domu niech se porzadki robia napisał, ze niby nielegalne oprogramowanie, a w wątku nie ma nic, że dodaje program do kabelka... masz w jesdnym momencie napisane [br]Dopisany: 11 Marzec 2010, 10:09_________________________________________________Cena 81 usd z wszystkimi opłatami - czas oczekiwanie około tygodnia. Jak większość z WAS wie - kabelek działa - wszystko jest tak jak należy good good - kabelek jest wraz z oprogramowaniem Robimy zamówienie grupowe, cena jeśli uzbieramy 10 osób cena 1 szt powinna wyjść wraz z wszystkimi kosztami około 75 usd... (może i mniej, + koszty wysyłki dla ludzi spoza naszego regionu) Ci którzy wpłacili 27 zł na sztukę próbną - odliczę po prostu te 27 zł od ceny :gwizdanie:
diman Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 o f*ck... :gwizdanie: wymaz i bedzie luzik
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 o f*ck... :gwizdanie: wymaz i bedzie luzik no ale , nie zauważyłem, za dużo uwagi przyłozyłem d tego czy w ang tekście nie ma o tym wzmianki
A-rek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 no i (jak to tutaj mowia) niebieski poprawil Vipa
krolu Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 no i (jak to tutaj mowia) niebieski poprawil Vipa już to zmieniłem na całkiem coś innego
A-rek Opublikowano 11 Marca 2010 Opublikowano 11 Marca 2010 no i (jak to tutaj mowia) niebieski poprawil Vipa już to zmieniłem na całkiem coś innego no widze zrobiles delikatna zmiane
Rekomendowane odpowiedzi