Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak czytam i czytam, dochodzę do wniosku że prezes śląskich to ma przejebane życie :decayed: :decayed: :decayed:

krolu ja nie dałem rady z tym kablem, a miałem ochotę

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mech - jak chcesz wiedzieć jak to jest być koksem to wskocz sobie do piwnicy na główkę :polew:

Opublikowano

:hi: Krolu - jak tam nastroje przed jutrzejszą imprezą :)

ekipa się powiekszyła :)

właśnie nie odpadł keżor a sk to mięczaki :cool1: ja idę, może to jutro poznam przyszłą narzeczoną :naughty:

niestety - mogę ci ew. zamówić sztukę indywidualnie - tka jak za 1 razem ale będzie drożej o 30 zł chyba...

Opublikowano

Mech - jak chcesz wiedzieć jak to jest być koksem to wskocz sobie do piwnicy na główkę :polew:

hehehehehe, ty to przeżyłeś tylko dzięki mięśniom karku :decayed:

mam dla was 2 filmiki:

śmieszny: http://www.sadistic.pl/gwardzista-vt34244.htm

tragiczny: http://www.sadistic.pl/heloool-chce-byc-jak-doda-vt34238.htm[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:31_________________________________________________

niestety - mogę ci ew. zamówić sztukę indywidualnie - tka jak za 1 razem ale będzie drożej o 30 zł chyba...

OK, będę się odzywał

Opublikowano

Miron, to Ty jednak jedziesz jutro na SK? :shocked:

jak emeryci jadą to ja też :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

dobry

:bry:

Opublikowano

:hi:

dobry

dobry :hi:

Opublikowano

wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem

dokładnie to powiedziałem dziś Dimanowi na spocie - Pucek "powie jak emeryci jadą to ja też" i pojedzie

:dance: :dance: :dance: :dance:

Opublikowano

:decayed:

to jedziemy :polew:

:kox:

Opublikowano

Mech - ten pierwszy mi coś przypomina - wartę przy Grobie Nieznanego Żołnierza :) podobne i wieksza jaja się dzieją :)

Opublikowano

nie napisałem nigdzie, że jadę :)

Opublikowano

Miron, idź Ty w końcu spać, bo jak ludzie widzą, że jesteś online to nawet nie chcą wchodzić na forum :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie napisałem nigdzie, że jadę :)

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Opublikowano

Miron, idź Ty w końcu spać, bo jak ludzie widzą, że jesteś online to nawet nie chcą wchodzić na forum :naughty: :naughty: :naughty:

Niszczy nam frekwencję forum :shocked: zbanować go :przebiegly:

Opublikowano

a Ciebie co tu przypchało - teksty na zlota drukujesz :decayed:

Opublikowano

wątki ludziom kasuje - wpadł przy okazji :disgust:
Opublikowano

Pilnuję żebyś się dobrze wysypiał. Poza tym nie stój tyle na mrozie z tym laptopem, bo się przeziębisz :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

Niszczy nam frekwencję forum :shocked: zbanować go :przebiegly:

niedoczekanie Twoje :decayed: