mech15 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 tak czytam i czytam, dochodzę do wniosku że prezes śląskich to ma przejebane życie :decayed: krolu ja nie dałem rady z tym kablem, a miałem ochotę
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Mech - jak chcesz wiedzieć jak to jest być koksem to wskocz sobie do piwnicy na główkę
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Krolu - jak tam nastroje przed jutrzejszą imprezą ekipa się powiekszyła właśnie nie odpadł keżor a sk to mięczaki ja idę, może to jutro poznam przyszłą narzeczoną krolu ja nie dałem rady z tym kablem, a miałem ochotę niestety - mogę ci ew. zamówić sztukę indywidualnie - tka jak za 1 razem ale będzie drożej o 30 zł chyba...
mech15 Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Mech - jak chcesz wiedzieć jak to jest być koksem to wskocz sobie do piwnicy na główkę hehehehehe, ty to przeżyłeś tylko dzięki mięśniom karku mam dla was 2 filmiki: śmieszny: http://www.sadistic.pl/gwardzista-vt34244.htm tragiczny: http://www.sadistic.pl/heloool-chce-byc-jak-doda-vt34238.htm[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 23:31_________________________________________________ krolu ja nie dałem rady z tym kablem, a miałem ochotę niestety - mogę ci ew. zamówić sztukę indywidualnie - tka jak za 1 razem ale będzie drożej o 30 zł chyba... OK, będę się odzywał
Pucek Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, to Ty jednak jedziesz jutro na SK? jak emeryci jadą to ja też :gwizdanie:
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, to Ty jednak jedziesz jutro na SK? jak emeryci jadą to ja też :gwizdanie: wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem wiedziałem dokładnie to powiedziałem dziś Dimanowi na spocie - Pucek "powie jak emeryci jadą to ja też" i pojedzie :dance: :dance:
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Mech - ten pierwszy mi coś przypomina - wartę przy Grobie Nieznanego Żołnierza podobne i wieksza jaja się dzieją
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, to Ty jednak jedziesz jutro na SK? jak emeryci jadą to ja też :gwizdanie: nie napisałem nigdzie, że jadę
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, idź Ty w końcu spać, bo jak ludzie widzą, że jesteś online to nawet nie chcą wchodzić na forum :naughty:
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, to Ty jednak jedziesz jutro na SK? jak emeryci jadą to ja też :gwizdanie: nie napisałem nigdzie, że jadę :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, idź Ty w końcu spać, bo jak ludzie widzą, że jesteś online to nawet nie chcą wchodzić na forum :naughty: Niszczy nam frekwencję forum zbanować go
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, idź Ty w końcu spać, bo jak ludzie widzą, że jesteś online to nawet nie chcą wchodzić na forum :naughty: a Ciebie co tu przypchało - teksty na zlota drukujesz
krolu Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, idź Ty w końcu spać, bo jak ludzie widzą, że jesteś online to nawet nie chcą wchodzić na forum :naughty: a Ciebie co tu przypchało - teksty na zlota drukujesz wątki ludziom kasuje - wpadł przy okazji
lukaszr Opublikowano 16 Marca 2010 Opublikowano 16 Marca 2010 a Ciebie co tu przypchało - teksty na zlota drukujesz Pilnuję żebyś się dobrze wysypiał. Poza tym nie stój tyle na mrozie z tym laptopem, bo się przeziębisz :kox:
miron78 Opublikowano 16 Marca 2010 Autor Opublikowano 16 Marca 2010 Miron, idź Ty w końcu spać, bo jak ludzie widzą, że jesteś online to nawet nie chcą wchodzić na forum :naughty: Niszczy nam frekwencję forum zbanować go niedoczekanie Twoje
Rekomendowane odpowiedzi