bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 siemacie zboki i pijaki no Siemka pantofel
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 siemacie zboki i pijaki no Siemka pantofel
bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski...
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... drzewa do lasu się nie wozi :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... Krolu wziął siorke
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... Krolu wziął siorke i miała popyt a tak w ogóle to nawet 201 konny napinacz wpadł na spiż było fajnie, ale tym razem trzeba się wybrać w środę
bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... drzewa do lasu się nie wozi :gwizdanie: Ja wychodzę z domu się zabawić i miło spędzić czas, a nie wyrywać d*py więc "wożę drzewo" i nie widzę problemu. Poza tym mam pewność, że będę miał z kim spędzić ten czas i nie będę musiał pół imprezy szukać kogoś do towarzystwa...
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... Krolu wziął siorke i miała popyt a tak w ogóle to nawet 201 konny napinacz wpadł na spiż było fajnie, ale tym razem trzeba się wybrać w środę ja bym chętnie poszedłw środe , ale kierwa w czwartek wstaje o 3ciej rano
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 panowie ale nie w ta srode bo ja sie wykoncze
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 i nie będę musiał pół imprezy szukać kogoś do towarzystwa... i stawiac drinów :polew:
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... drzewa do lasu się nie wozi :gwizdanie: Ja wychodzę z domu się zabawić i miło spędzić czas, a nie wyrywać d*py więc "wożę drzewo" i nie widzę problemu. Poza tym mam pewność, że będę miał z kim spędzić ten czas i nie będę musiał pół imprezy szukać kogoś do towarzystwa... ja tam też nie wyrwałem , bo jestem za bardzo nieśmiały ale popatrzeć sobie na wijące sie panienki jest za***iście a wiem jak byłem w spiżu z Martą jak sie kończyło
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... drzewa do lasu się nie wozi :gwizdanie: Ja wychodzę z domu się zabawić i miło spędzić czas, a nie wyrywać d*py więc "wożę drzewo" i nie widzę problemu. Poza tym mam pewność, że będę miał z kim spędzić ten czas i nie będę musiał pół imprezy szukać kogoś do towarzystwa... tylko że My nie szukamy d*p, potrafimy się bawić bez nich, więc nie widzę problemu :gwizdanie:
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... drzewa do lasu się nie wozi :gwizdanie: Ja wychodzę z domu się zabawić i miło spędzić czas, a nie wyrywać d*py więc "wożę drzewo" i nie widzę problemu. Poza tym mam pewność, że będę miał z kim spędzić ten czas i nie będę musiał pół imprezy szukać kogoś do towarzystwa... tylko że My nie szukamy d*p, potrafimy się bawić bez nich, więc nie widzę problemu :gwizdanie: jak d*py będą chciały to wiedzą gdzie nasz szukać
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 oo właśnie Keżor, jak się jedzie z laską to problemy same przychodzą, chyba że się ma paszteta to problemu nie ma i też jestem nieśmiały
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Nie jeżdżę sam na imprezki, a nie będę zabierał żonki jak reszta jest sama i wybiera się na laski... drzewa do lasu się nie wozi :gwizdanie: Ja wychodzę z domu się zabawić i miło spędzić czas, a nie wyrywać d*py więc "wożę drzewo" i nie widzę problemu. Poza tym mam pewność, że będę miał z kim spędzić ten czas i nie będę musiał pół imprezy szukać kogoś do towarzystwa... tylko że My nie szukamy d*p, potrafimy się bawić bez nich, więc nie widzę problemu :gwizdanie: jak d*py będą chciały to wiedzą gdzie nasz szukać :polew:
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja bym chętnie poszedłw środe , ale kierwa w czwartek wstaje o 3ciej rano a kto powiedział ze bedziesz sie kładł do wyra.... niebedziesz miał problemu ze wstawamiem :nabijasie:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 oo ooo właśnie, same przyjdą :gwizdanie: po co się starać [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:41_________________________________________________ale bajer, zjadłem czekoladowego batonika i czuję się duuużo lepiej :kox:
bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 i nie będę musiał pół imprezy szukać kogoś do towarzystwa... i stawiac drinów :polew: haha.. ;d Co tam driny, żebyś wiedział ile taka żonka kosztuje... ja tam też nie wyrwałem , bo jestem za bardzo nieśmiały ale popatrzeć sobie na wijące sie panienki jest za***iście a wiem jak byłem w spiżu z Martą jak sie kończyło Ja tam problemu z patrzeniem nie mam... W końcu tylko to mi zostało i tym się tłumaczę hahahah tylko że My nie szukamy d*p, potrafimy się bawić bez nich, więc nie widzę problemu :gwizdanie: Ale ja nie lubię się bawić bez mojej i tyle, noooo...... :) [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:43_________________________________________________ ale bajer, zjadłem czekoladowego batonika i czuję się duuużo lepiej :kox: Ja bez kilku porcji węglowodanów (czyt. batony) dziennie nie potrafię normalnie funkcjonować. Chyba jestem uzależniony.
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 haha.. ;d Co tam driny, żebyś wiedział ile taka żonka kosztuje... wiem :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Kamil, jak ja bym dziennie wdupiał parę batonów to mój brzuch jest taki jak Dimanowy i Mironowy :polew:
Rekomendowane odpowiedzi