keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ale ja nie lubię się bawić bez mojej i tyle, noooo...... :) nie to co Twoja :polew: żarcik oczywiście :polew: nie umiałem sie powstrzymać :laghing2: :laghing2:
bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Kamil, jak ja bym dziennie wdupiał parę batonów to mój brzuch jest taki jak Dimanowy i Mironowy :polew: Nawet mi nie mów, bo jak ja bym miał się jakoś mocniej ograniczać to bym chyba zwariował... [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________Ale o co chodzi Keżor, bo ja nie kumam? serio..
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Kamil, jak ja bym dziennie wdupiał parę batonów to mój brzuch jest taki jak Dimanowy i Mironowy :polew:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ale ja nie lubię się bawić bez mojej i tyle, noooo...... :) nie to co Twoja :polew: żarcik oczywiście :polew: nie umiałem sie powstrzymać :laghing2: :laghing2: :polew: [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:50_________________________________________________ Kamil, jak ja bym dziennie wdupiał parę batonów to mój brzuch jest taki jak Dimanowy i Mironowy :polew: nie panikuj, przecież wczoraj prawie wyrwałeś d*pę na ten brzuchol
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Kamil, jak ja bym dziennie wdupiał parę batonów to mój brzuch jest taki jak Dimanowy i Mironowy :polew: Pucek oni tego nie mają z batonów...
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 http://www.clubstars.pl/ włączcie sobie na spiz z wczoraj i zobaczcie zdjecie nr 117 :gwizdanie: [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:51_________________________________________________ Kamil, jak ja bym dziennie wdupiał parę batonów to mój brzuch jest taki jak Dimanowy i Mironowy :polew: Pucek oni tego nie mają z batonów...
bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ale ja nie lubię się bawić bez mojej i tyle, noooo...... :) nie to co Twoja :polew: żarcik oczywiście :polew: nie umiałem sie powstrzymać :laghing2: :laghing2: :polew: Ej, no o co chodzi?!
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz przesrane :polew: mam na Ciebie haka :>
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz przesrane :polew: mam na Ciebie haka :> luz przeciez nic nie zrobilem [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________narazie :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz przesrane :polew: mam na Ciebie haka :> luz przeciez nic nie zrobilem [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________narazie :gwizdanie: taki stary dziad i taka młoda dziewczyna :gwizdanie:
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz przesrane :polew: mam na Ciebie haka :> luz przeciez nic nie zrobilem [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________narazie :gwizdanie: taki stary dziad i taka młoda dziewczyna :gwizdanie: mlode sa super 18 by sie przydala
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz przesrane :polew: mam na Ciebie haka :> luz przeciez nic nie zrobilem [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________narazie :gwizdanie: taki stary dziad i taka młoda dziewczyna :gwizdanie: mlode sa super 18 by sie przydala taaa jeszcze dziewica
Bulik Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 taki stary dziad i taka młoda dziewczyna :gwizdanie: poleciała na mundur 3y gwiazdki
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz przesrane :polew: mam na Ciebie haka :> luz przeciez nic nie zrobilem [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________narazie :gwizdanie: taki stary dziad i taka młoda dziewczyna :gwizdanie: mlode sa super 18 by sie przydala taaa jeszcze dziewica oj to by bylo zbyt piekne
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Diman :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: masz przesrane :polew: mam na Ciebie haka :> luz przeciez nic nie zrobilem [br]Dopisany: 21 Marzec 2010, 16:56_________________________________________________narazie :gwizdanie: taki stary dziad i taka młoda dziewczyna :gwizdanie: mlode sa super 18 by sie przydala taaa jeszcze dziewica oj to by bylo zbyt piekne ja bym dziewicy nie chciał :gwizdanie: leżała by jak kłoda i nic więcej :polew:
keżor Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja bym dziewicy nie chciał :gwizdanie: leżała by jak kłoda i nic więcej :polew: :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ja się domagam wyjaśnień! Dajcie mi się też pośmiać, bo nie kminię...
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja bym dziewicy nie chciał :gwizdanie: leżała by jak kłoda i nic więcej :polew: to bys ja co nieco nauczyl i by byla by w siodnym niebie
Pucek Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja bym dziewicy nie chciał :gwizdanie: leżała by jak kłoda i nic więcej :polew: to bys ja co nieco nauczyl i by byla by w siodnym niebie Diman, laska mająca 18 lat, dziewica, czyli albo jest wytrwała, albo jest bojaźliwa, a jak jest taką amatorką to będzie miała spore opory jeśli chodzi o sex... :gwizdanie: no albo ja po prostu za dużo wymagam
diman Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 ja bym dziewicy nie chciał :gwizdanie: leżała by jak kłoda i nic więcej :polew: to bys ja co nieco nauczyl i by byla by w siodnym niebie Diman, laska mająca 18 lat, dziewica, czyli albo jest wytrwała, albo jest bojaźliwa, a jak jest taką amatorką to będzie miała spore opory jeśli chodzi o sex... :gwizdanie: no albo ja po prostu za dużo wymagam może
Rekomendowane odpowiedzi