Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod mackiem tez może byc :D

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Krolu wstyd :bicz3: żebym ja Ciebie ELYTE musiał uczyć gdzie jest mój nr tel. :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

kurcze, będzie taka ładna kolumna że sie zastanawiam czy by se nie skoczyć do gliwic i nie pojechać z wami :cool1:

Opublikowano

nie ma go własnie tam!!!!

Bo zmieniłeś info

:dance2: :dance2::dance2: :dance2::dance2: :dance2:[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 08:49_________________________________________________UPS:

"tel. do mnie wrazie potrzeby -xxxxxxxxxx"

:oops: :oops: :oops:

Opublikowano

Mirek, ty mosz CB,albo ktoś z was ?? to ja bym czekał na maku ;] se dojade z wami pod go sporta

Opublikowano
  • Autor

Keżorek 90% nas ma CB

No to koledzy niezła kolumna się uzierała- 9 aut z samych Gliwic jedzie.Do tego stała prędkość 130/140 i minimalne odstepy między sobą i efekt może być niezły :good:

Opublikowano

a w ogóle , to zauważyliście że te fotki z pierwszego posta troche nadają sie na strone nieparkujjakłoś :polew::wink4:

to na jakim kanale lecicie?

Opublikowano
  • Autor

a w ogóle , to zauważyliście że te fotki z pierwszego posta troche nadają sie na strone nieparkujjakłoś :polew::wink4:

to na jakim kanale lecicie?

fotki są KOX i OK :)

Polecimy np. na kanale 30

Opublikowano

kox kox, ale chodzi mi o zaparkowane auta wzglęcem miejsc parkingowych :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

wiem wiem - ale my z oszczędności miejsc ciasnko zaparkowaliśmy żeby się pod jednym centrum zmieścić :)[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 09:17_________________________________________________Diman , Majki - wpłacaliście zaliczki tylko za siebie :mysli: za kobitki nie :mysli:

Opublikowano

Witam ELITE i SZARAKÓW (w tym mnie) z rana :hi:

Hejeczka wszytkim tez bym sie przejechal z wami do Kato ale niewiem o ktorej wroce bo jade zawieść dziewczyne na lotnisko:( A wlasnie tez bym chcial naklejeczke na moje padlo :>

- to zapraszam podejść , pogadać , może się uda niepłacić za parking :gwizdanie: DOLLAR - rent a car

Widzę że z dnia na dzień lista do SK się wydłuża :decayed: - wezmę aparat koniecznie , tylko że kurde niebede mial jak robić fot prowadząc .... hehe

Naklejka juz zamontowana , wczoraj powalczyłem :wink4:

Byłem wczoraj na gokardach (M1-zabrze) , nawet fajna trasa , troche drogo jak za taką przyjemność , ale 30min w zupełności wystarczy , dzisiaj się prawie nie ruszam , wsyztsko mnie max boli .... ale wrażenia - bezcenne :>

P.S , może byśmy sobie kiedyś takie coś zorganizowali - wypad na gokardy i się sprawdzili w małych samochodzikach ?? :naughty:

ehh , przed wczoraj jadąc do pracy sprawdziłem cenę paliwa (schell) - 3.95pln , wczoraj z rana 4.01 , a po pracy juz po 4.09 - masakra , i z tego coo czytałem ma iść w górę :(:confused4: ehh , to mnie coraz bardziej skłania do rozmyślań na temat gazu (chodz serio nie jestem zwolennikiem , ale przy tych kosztach...)

Opublikowano

no na go-carty to bym sie pisał , tylko po jakiejśc fajnej zniżce , albo niech nam udostępnią autka , a my załatwimy paliwko :gwizdanie:

Opublikowano

no na go-carty to bym sie pisał , tylko po jakiejśc fajnej zniżce , albo niech nam udostępnią autka , a my załatwimy paliwko :gwizdanie:

myślę że szło by się dogadać , jak więcej osób itd :)

P.S - wczoraj kolo 19 na parkingu M1 w zabrzu , koło toru był chyba zlot Hond - ale chyba wszystkich - bo były civic , prelude itd - jakies 8 autek , Xcoś tam , już niepamiętam dokladnie :przebiegly:

Opublikowano

to jak znajde te moje naklejki, bo kupiłem wtedy 5 szt. to zabiore na czwartek ze sobą, bo na spoty jeździć a nie być oznaczony naklejką :mysli:

Gureguru stawiasz piwskooo...od Ciebie to jeszcze nie piłem piwa.. :decayed:

myślałem że źle widze, a tu jednak ponad 300 walnięte, oj bije na głowy spamerzy :tongue4:

Piterra vs. M@rk = PRAWIE JAK MORTAL KOMBAT :kox:

ja odrazu mówie że nie mam zamiaru przekraczać 150km/h, bo pewnie to nie będzie spokojna jazda szajbusy :wink4:

a to może na przywitanie, Katowiczanie postawią conieco... :naughty:

na Twoje szczęście nie jadę z wami bo co kojarzę to jak się spotykamy na drodze to zawsze wszyscy zostają za nami :evil:

Opublikowano

Ty M@rk też byś dupsko ruszył na spot, a nie całe życie sie uczyć i pracować :tongue4:

Opublikowano

wiem wiem - ale my z oszczędności miejsc ciasnko zaparkowaliśmy żeby się pod jednym centrum zmieścić :)[br]Dopisany: 13 Maj 2009, 09:17_________________________________________________Diman , Majki - wpłacaliście zaliczki tylko za siebie :mysli: za kobitki nie :mysli:

zaliczka poszla lekkie nieporozumienie wyszlo z mojej strony ale jest juz oki

Opublikowano

Ty M@rk też byś dupsko ruszył na spot, a nie całe życie sie uczyć i pracować :tongue4:

nic na to nie poradzę takie życie, ale chyba zacznie się coś zmieniać oby na dobre .

Opublikowano
:hi: wszystkim
Opublikowano

a co do wymiany pompy :mysli: :mysli:

to mogę sie mylić ale....

wydaje mi się że ja bym ją wymienił bez ściągania przodu

tyle tylko że na kanale

a chociaż bez też bym se poradził - dwa drewniane klocki i po krzyku

Niestety trzeba sciągać pas przedni aby mieć fajne dojście do śrubek które są ood przodu, do wymiany pompy(rozumiem, że wymieniać będzie się jedynie "wkład pompy" czyli frontową sciankę z wirnikiem). Bo jeśli całą to cena może być taka jak napisał M@rk, szczególnie w ASO.

:hi:

a ja wymienię wkład pompy bez ściągania pasa przedniego :evil:

jak się uprę "...to nie ma chu.a we wsi...)żebym tego nie zrobił

bo jednak dzisiaj obejrzałem wszystko na spokojnie

i okazało się że pompa rozpadła się ;(

koszt nowej z SKF na szybko to 160zeta

i mam to zamiar wymienić dzisiaj po 22:00

w moim warsztacie(czytaj parking pod blokiem :decayed: )

czy udało się - napiszę wam jutro przed południem [br]Dopisany: 13 Maj 2009, 12:26_________________________________________________

Dzięki Mirek ratujesz mi tyłek bo już nie mam żadnych oznak skąd jestem i mi jakoś łyso :(:decayed:

Nie sciemniaj ! przyznaj sie, ze nie zauwazyles latarni :polew: :polew:

czester widze humorek dopisuje :naughty:

zrywałem tą alu listwe z klapa bagażnika i przy polerce naklejka się potargała :gwizdanie:

Somes zbeszcześcileś symbol :evil: i to jeszcze jakąś polerką

kara musi być

albo :bicz: :bicz3: albo :beer1: :drunk:

wybór należy do ciebie :evil: :evil:

Opublikowano

piterra wydaje mi sie ze ta druga opcja jest duzo lepsza dla niego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.