diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak tylko czas pozwoli to tez sie na bemowo pisze no ale nie daje jechac krolowi bo sie sypnie ten blb
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak tylko czas pozwoli to tez sie na bemowo pisze no ale nie daje jechac krolowi bo sie sypnie ten blb obiecałem, że pojedziemy moja eSą - więc trzeba znaleźć nocleg na trasie :polew:
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak tylko czas pozwoli to tez sie na bemowo pisze no ale nie daje jechac krolowi bo sie sypnie ten blb królu wspominał że pojedziemy eSą jak tylko czas pozwoli to tez sie na bemowo pisze no ale nie daje jechac krolowi bo sie sypnie ten blb obiecałem, że pojedziemy moja eSą - więc trzeba znaleźć nocleg na trasie :polew: a Tym razem serio będziesz pił?
diman Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 dobra spadam na obiad do tesciowej nara :gwizdanie:
krolu Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak tylko czas pozwoli to tez sie na bemowo pisze no ale nie daje jechac krolowi bo sie sypnie ten blb królu wspominał że pojedziemy eSą jak tylko czas pozwoli to tez sie na bemowo pisze no ale nie daje jechac krolowi bo sie sypnie ten blb obiecałem, że pojedziemy moja eSą - więc trzeba znaleźć nocleg na trasie :polew: a Tym razem serio będziesz pił? pomyśli się jeszcze
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 temat można obgadać [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:50_________________________________________________Diman, tylko zachowuj się u teściowej
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 temat można obgadać [br]Dopisany: 04 Kwiecień 2010, 13:50_________________________________________________Diman, tylko zachowuj się u teściowej No to chwalic się komu najmniej auta palą robimy zrzutke i wioooo... :> mój Nissan mało pali bo jest na gazie ale nim pewnie nikt nie zechce jechac... :polew: A tu na zachęte...
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 co Ty gadasz, Mirek może jechać z tyłu, a ja z przodu i auto pełne
A4 Mario Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 co Ty gadasz, Mirek może jechać z tyłu, a ja z przodu i auto pełne Tylko oby ciepło nie było bo jak włącze klime to mi Moc spada z 75 kucy na 70 ...
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A to jednak ktoś czuwa na forum baaa ale możesz już spadać bo gadka się nie klei dobra, ja spadam się kąpać
Guregoru Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A to jednak ktoś czuwa na forum baaa ale możesz już spadać bo gadka się nie klei Czyli standard a na żywo to mnie będziesz przepraszał jak zwykle że się do mnie nie odzywałeś dobra, ja spadam się kąpać To co ty byłeś poświęcić nie umyte jaja
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 A to jednak ktoś czuwa na forum baaa ale możesz już spadać bo gadka się nie klei Czyli standard a na żywo to mnie będziesz przepraszał jak zwykle że się do mnie nie odzywałeś dobra, ja spadam się kąpać To co ty byłeś poświęcić nie umyte jaja ja i do kościoła? no co Ty... :gwizdanie: mnie by tam spaliło na wejściu
Guregoru Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 ja i do kościoła? no co Ty... :gwizdanie: mnie by tam spaliło na wejściu
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Siemka! jak bym miał eskę po programie to nie powiem...ale tym? 1550 kg i 197 koni...malutko Pucek ty nie chrzań, że twoje auto waży 1550kg tylko jedź się zważ. Bo tyle nie waży, a o 100kg mniej.
Pucek Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Siemka! jak bym miał eskę po programie to nie powiem...ale tym? 1550 kg i 197 koni...malutko Pucek ty nie chrzań, że twoje auto waży 1550kg tylko jedź się zważ. Bo tyle nie waży, a o 100kg mniej. a jak waży więcej jak 1500 kg to co?
gregory Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Siemka! jak bym miał eskę po programie to nie powiem...ale tym? 1550 kg i 197 koni...malutko Pucek ty nie chrzań, że twoje auto waży 1550kg tylko jedź się zważ. Bo tyle nie waży, a o 100kg mniej. a jak waży więcej jak 1500 kg to co? To masz beton w oponach
Rekomendowane odpowiedzi