krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mój klasyk to jest 60 sekund a potem niskobudżetówki z redtube w 60 sekundach mogli by sobie podarować ten skok. ale poza tym to był mega i soundtrack tez powalał i Moby i The Cult - kocham te kawałki :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________Mroczny Rycerz był OK ale moim skromnym i amatorskim zdaniem był za długi.. dla mnie był mega - byłem na nim w kinie 3 lub 4 razy :kox: Nie no ogólnie Dark Knight był OK.... ja bym go tylko skrócił delikatnie albo inacxzej mówiąc zacieśnił akcje..... jak coś to mam ori na dvd z dodatkami :kox:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 mój klasyk to jest 60 sekund a potem niskobudżetówki z redtube w 60 sekundach mogli by sobie podarować ten skok. ale poza tym to był mega i soundtrack tez powalał i Moby i The Cult - kocham te kawałki :kox: [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 22:55_________________________________________________Mroczny Rycerz był OK ale moim skromnym i amatorskim zdaniem był za długi.. dla mnie był mega - byłem na nim w kinie 3 lub 4 razy :kox: Nie no ogólnie Dark Knight był OK.... ja bym go tylko skrócił delikatnie albo inacxzej mówiąc zacieśnił akcje..... jak coś to mam ori na dvd z dodatkami :kox: Jakbyś miał BluRay to poprosze od razu.... Ja mam między innymi w ori jakby ktoś chciał cały występ Dżemu na Woodstock z 2004 roku i pare innych koncertów i nie tylko...
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś nie widział ? mega wyszedł ten filmik http://vimeo.com/10690683
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jakbyś miał BluRay to poprosze od razu.... niestety nie mam odtwarzacza - za to mam audi.. :disgust: :polew: jak chcesz to przez mirona mogę ci pożyczyć mam tez "batmana - początek"
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś nie widział ? mega wyszedł ten filmik http://vimeo.com/10690683 za***isty :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2010 do jutra a co do filmiku - co to za palant na końcu
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 do jutra a co do filmiku - co to za palant na końcu szkoda gadać, taki leszcz, jak by pierwszy raz widział kamerę
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś nie widział ? mega wyszedł ten filmik http://vimeo.com/10690683 Fajne ale wydaje się niskobudżetowe... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:06_________________________________________________ Jakbyś miał BluRay to poprosze od razu.... niestety nie mam odtwarzacza - za to mam audi.. :disgust: :polew: jak chcesz to przez mirona mogę ci pożyczyć mam tez "batmana - początek" Spoko Krolu jeszcze nie raz będzie okazja się wymienic swoimi "klasykami gatunku".... :hi: mam zamiar zostac na tym forum dłużej... wkońcu zmienie fure i zostane pełnowartościowym klubowiczem...
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spoko Krolu jeszcze nie raz będzie okazja się wymienic swoimi "klasykami gatunku".... :hi: mam zamiar zostac na tym forum dłużej... wkońcu zmienie fure i zostane pełnowartościowym klubowiczem... Właśnie sobie teraz tak zdałem sprawę, że moje kolekcja ori filmów i płyt (prócz lejdi gaga i m. rycerzem) kończy się na roku 2008 w którym to kupiłem sobie swoje wymarzone audi :disgust: więc się jeszcze zastanów :wallbash:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spoko Krolu jeszcze nie raz będzie okazja się wymienic swoimi "klasykami gatunku".... :hi: mam zamiar zostac na tym forum dłużej... wkońcu zmienie fure i zostane pełnowartościowym klubowiczem... Właśnie sobie teraz tak zdałem sprawę, że moje kolekcja ori filmów i płyt (prócz lejdi gaga i m. rycerzem) kończy się na roku 2008 w którym to kupiłem sobie swoje wymarzone audi :disgust: więc się jeszcze zastanów :wallbash: Spoko ja nie jestem z tych którzy sie wymieniają płyte za płyte... czasem jeden film może byc lepszy od trzech innych razem wziętych... a co do koncertów to jestem chetny na wymiane i mam pare fajnych sztuk typu Linkin Park koncert z Texasu albo Ozzy czy nawet Nightwish lub Rammstein, mam też Maiden za czasów Dickinsona...albo polski klasyk Dżem... zależy kto co lubi... jedyne czego nie mam to filmów z Red Tube... P.S Mam też mega wypas czyli Ori Wydanie Kolekcjonerskie Evil Dead 2 !!!!!
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spoko Krolu jeszcze nie raz będzie okazja się wymienic swoimi "klasykami gatunku".... :hi: mam zamiar zostac na tym forum dłużej... wkońcu zmienie fure i zostane pełnowartościowym klubowiczem... Właśnie sobie teraz tak zdałem sprawę, że moje kolekcja ori filmów i płyt (prócz lejdi gaga i m. rycerzem) kończy się na roku 2008 w którym to kupiłem sobie swoje wymarzone audi :disgust: więc się jeszcze zastanów :wallbash: asu Spoko ja nie jestem z tych którzy sie wymieniają płyte za płyte... czasem jeden film może byc lepszy od trzech innych razem wziętych... a co do koncertów to jestem chetny na wymiane i mam pare fajnych sztuk typu Linkin Park koncert z Texasu albo Ozzy czy nawet Nightwish lub Rammstein, mam też Maiden za czasów Dickinsona...albo polski klasyk Dżem... zależy kto co lubi... jedyne czego nie mam to filmów z Red Tube... P.S Mam też mega wypas czyli Ori Wydanie Kolekcjonerskie Evil Dead 2 !!!!! na Linki Park byłem w Chorzowie... na Nightwishu tez na żywo to kupa, na Dżemie byłem kilaka razy niestety już z Balcarem :gwizdanie: a IRONY to koks- moja ulubiona kapela na koncercie byłem 2 razy - Chorzów i W-wa, który koncert ?? :kox: bo też mam kilka ale same piraty
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra pany ja spadam do jutra Mario, nie mów że chcesz kupić audi albo Mirek po prostu zmienia... :>
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie:
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 dobra pany ja spadam do jutra Do jutra live
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Spoko Krolu jeszcze nie raz będzie okazja się wymienic swoimi "klasykami gatunku".... :hi: mam zamiar zostac na tym forum dłużej... wkońcu zmienie fure i zostane pełnowartościowym klubowiczem... Właśnie sobie teraz tak zdałem sprawę, że moje kolekcja ori filmów i płyt (prócz lejdi gaga i m. rycerzem) kończy się na roku 2008 w którym to kupiłem sobie swoje wymarzone audi :disgust: więc się jeszcze zastanów :wallbash: asu Spoko ja nie jestem z tych którzy sie wymieniają płyte za płyte... czasem jeden film może byc lepszy od trzech innych razem wziętych... a co do koncertów to jestem chetny na wymiane i mam pare fajnych sztuk typu Linkin Park koncert z Texasu albo Ozzy czy nawet Nightwish lub Rammstein, mam też Maiden za czasów Dickinsona...albo polski klasyk Dżem... zależy kto co lubi... jedyne czego nie mam to filmów z Red Tube... P.S Mam też mega wypas czyli Ori Wydanie Kolekcjonerskie Evil Dead 2 !!!!! na Linki Park byłem w Chorzowie... na Nightwishu tez na żywo to kupa, na Dżemie byłem kilaka razy niestety już z Balcarem :gwizdanie: a IRONY to koks- moja ulubiona kapela na koncercie byłem 2 razy - Chorzów i W-wa, który koncert ?? :kox: bo też mam kilka ale same piraty Z Maiden mam wszystkie albumy za czasów Dickinsona i koncert "Death On The Road"... miałem kiedyś jeszcze jakies koncerty Ironów ale sam nie wiem czemu ich nie sklonowałem więc jak masz i to jeszcze w 5.1 to sie pisze na nie...
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Z Maiden mam wszystkie albumy za czasów Dickinsona i koncert "Death On The Road"... miałem kiedyś jeszcze jakies koncerty Ironów ale sam nie wiem czemu ich nie sklonowałem więc jak masz i to jeszcze w 5.1 to sie pisze na nie... Mam ale tylko piraty + bootlegi jedynie chyba tylko ROCK IN RIO mam 5.1
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie: Stary to sa te klimaty... The Number of the Beast 2 Minutes to midnight aces high The Trooper fear of the Dark i wiele wiele innych.... Weź te płyty na zlota.... będzie KOKS
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 ktoś nie widział ? mega wyszedł ten filmik http://vimeo.com/10690683 Musiałeś mieć swój udział w tym filmie
Rekomendowane odpowiedzi