A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Z Maiden mam wszystkie albumy za czasów Dickinsona i koncert "Death On The Road"... miałem kiedyś jeszcze jakies koncerty Ironów ale sam nie wiem czemu ich nie sklonowałem więc jak masz i to jeszcze w 5.1 to sie pisze na nie... Mam ale tylko piraty + bootlegi jedynie chyba tylko ROCK IN RIO mam 5.1 Nooo miałem widziałem fajny fajny....
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie: Stary to sa te klimaty... The Number of the Beast 2 Minutes to midnight aces high The Trooper fear of the Dark i wiele wiele innych.... Weź te płyty na zlota.... będzie KOKS ok szkoda, że nie mam BOSE...
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie: Stary to sa te klimaty... The Number of the Beast 2 Minutes to midnight aces high The Trooper fear of the Dark i wiele wiele innych.... Weź te płyty na zlota.... będzie KOKS ok szkoda, że nie mam BOSE... Bose jest u Mirona... a nie żebym się chwalił ale ja w Nissanie też mam sprzęta wystrojonego właśnie pod kawałki typu Fear of The Dark.... :> Czujesz klimat ... browarek Noc i 2 Minutes to Midnight na maxa...
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie: Stary to sa te klimaty... The Number of the Beast 2 Minutes to midnight aces high The Trooper fear of the Dark i wiele wiele innych.... Weź te płyty na zlota.... będzie KOKS ok szkoda, że nie mam BOSE... Bose jest u Mirona... a nie żebym się chwalił ale ja w Nissanie też mam sprzęta wystrojonego właśnie pod kawałki typu Fear of The Dark.... :> No to sprawdzimy :gwizdanie: Płyte Fear akurat leży u kumpla ale pozostałe są w aucie
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Mario - jak byś chciał przyczadzić na ori Ironach - to mam 13 studyjnych płyt i 3 składanki koncertowe :gwizdanie: :gwizdanie: Stary to sa te klimaty... The Number of the Beast 2 Minutes to midnight aces high The Trooper fear of the Dark i wiele wiele innych.... Weź te płyty na zlota.... będzie KOKS ok szkoda, że nie mam BOSE... Bose jest u Mirona... a nie żebym się chwalił ale ja w Nissanie też mam sprzęta wystrojonego właśnie pod kawałki typu Fear of The Dark.... :> No to sprawdzimy :gwizdanie: Płyte Fear akurat leży u kumpla ale pozostałe są w aucie Spoko ja ją mam...
gregory Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kino muzo maniacy dinozaury opanowali forum to ja spadam spać. Do jutra
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kino muzo maniacy dinozaury opanowali forum to ja spadam spać. Do jutra Wszystko się zgadza oprócz tych dinozaurów.... ja mam dopiero 25 lat.... papa :hi:
bakuś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kino muzo maniacy dinozaury opanowali forum to ja spadam spać. Do jutra
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kino muzo maniacy dinozaury opanowali forum to ja spadam spać. Do jutra Wszystko się zgadza oprócz tych dinozaurów.... ja mam dopiero 25 lat.... papa :hi: ja też :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 The Number of the Beast Mam krążek Best Of The Beast na dwóch cedekach... czyli koncertowe The Best Of.... tam jest dopiero klimat....
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 The Number of the Beast Mam krążek Best Of The Beast na dwóch cedekach... czyli koncertowe The Best Of.... tam jest dopiero klimat.... tez mam ale nie ori ...
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kino muzo maniacy dinozaury opanowali forum to ja spadam spać. Do jutra Wszystko się zgadza oprócz tych dinozaurów.... ja mam dopiero 25 lat.... papa :hi: ja też :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu musimy uważac bo serio jeszcze zostaniemy pierwszą para gejów na forum.... te same klimaty nas łączą... a byłeś na koncercie Jubileuszowym Dżemu w Chorzowie???? w tamtym roku???na polach marsowych??? To był dopiero klimat... dwa dni imprezy.... to było 15 lat po śmierci Riedla.... ale on jest jak Elvis... wciąż żyje...
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Kino muzo maniacy dinozaury opanowali forum to ja spadam spać. Do jutra Wszystko się zgadza oprócz tych dinozaurów.... ja mam dopiero 25 lat.... papa :hi: ja też :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu musimy uważac bo serio jeszcze zostaniemy pierwszą para gejów na forum.... te same klimaty nas łączą... a byłem na koncercie Jubileuszowym Dżemu w Chorzowie???? w tamtym roku???na polach marsowych??? To był dopiero klimat... dwa dni imprezy.... W zeszłym roku chyba nie... ale oni często w Chorzowie graja :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 The Number of the Beast Ja też nie ale mam klona Ori.... Mam krążek Best Of The Beast na dwóch cedekach... czyli koncertowe The Best Of.... tam jest dopiero klimat.... tez mam ale nie ori ... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:44_________________________________________________ Kino muzo maniacy dinozaury opanowali forum to ja spadam spać. Do jutra Wszystko się zgadza oprócz tych dinozaurów.... ja mam dopiero 25 lat.... papa :hi: ja też :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Krolu musimy uważac bo serio jeszcze zostaniemy pierwszą para gejów na forum.... te same klimaty nas łączą... a byłem na koncercie Jubileuszowym Dżemu w Chorzowie???? w tamtym roku???na polach marsowych??? To był dopiero klimat... dwa dni imprezy.... W zeszłym roku chyba nie... ale oni często w Chorzowie graja :gwizdanie: Ty misiu to ja jestem chętny jak będziesz kiedyś wczesniej wiedział kiedy i gdzie grają to daj znac... ostatnio troche więcej śmigam autkiem niż zwykle bo na Bielsko latam to ich czasem widuje tym swoim wypasionym Sprinterem...
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox:
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________ OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox: Nie ale jestem otwarty na wszelkiego typu imprezy.... nawet na Mayday byłem w tamtym roku jak mayday miało 10 lat....
krolu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... niestety ja na imprezach lubię inne klimaty nie będziemy męczyć reszty - choć jakiś kawałek powerski od czasu do czasu można zapodać
A4 Mario Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... niestety ja na imprezach lubię inne klimaty nie będziemy męczyć reszty - choć jakiś kawałek powerski od czasu do czasu można zapodać No baaaa ja ogólnie jestem otwarty na wszelkiego rodzaju muze... mam w swej kolekcji cd dosłownie każdy gatunek od Hip Hopu po Reage Jazz iRock i Metal troche Gotyku...
Pucek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ojjjj ta impreza w Zatorze chyba bedzie rzeczywiście mega.... [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 23:48_________________________________________________ OK... Ja mieszkam blisko parku więc luz :gwizdanie: czasem grają tez w teatrze rozrywki... a na Jesus Christ Superstar byłeś kiedyś ? :kox: :kox: Nie ale jestem otwarty na wszelkiego typu imprezy.... nawet na Mayday byłem w tamtym roku jak mayday miało 10 lat.... i jak Ci się podobało na Mayday?
Rekomendowane odpowiedzi