krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Krolu gratulacje kolorku gejowski na maxa-ale bez tego etapu Miron mi VIP-a nie załatwi
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Krolu gratulacje kolorku gejowski na maxa-ale bez tego etapu Miron mi VIP-a nie załatwi No widzisz to się musisz przemęczyć [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:06_________________________________________________Ps. Jak tam spocik dzisiaj bo przyznam się że koło 19 przejeżdżałem przez Katowice a przed 21 wracałem znowu przez Kato ale byłem tak padnięty że nie chciało mi się zajechać
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Krolu gratulacje kolorku gejowski na maxa-ale bez tego etapu Miron mi VIP-a nie załatwi No widzisz to się musisz przemęczyć [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:06_________________________________________________Ps. Jak tam spocik dzisiaj bo przyznam się że koło 19 przejeżdżałem przez Katowice a przed 21 wracałem znowu przez Kato ale byłem tak padnięty że nie chciało mi się zajechać zwyczajnie 20-30 aut było :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 zwyczajnie 20-30 aut było :gwizdanie: To takie spoty trochę gorsze niż w Gliwicach
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 zwyczajnie 20-30 aut było :gwizdanie: To takie spoty trochę gorsze niż w Gliwicach w Gliwicach w miesiącu po dodaniu nie ma tyle aut.. katowice mają potencjał
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w Gliwicach w miesiącu po dodaniu nie ma tyle aut.. katowice mają potencjał Potencjał macie taki jak moje sznurówki do butów a co do aut to gdyby Gliwice (Diman, Majki, Miron) do Kato nie jeździły to tam by na spoty tylko 2 auta przyjeżdżały
Kędzior Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w Gliwicach w miesiącu po dodaniu nie ma tyle aut.. katowice mają potencjał Potencjał macie taki jak moje sznurówki do butów a co do aut to gdyby Gliwice (Diman, Majki, Miron) do Kato nie jeździły to tam by na spoty tylko 2 auta przyjeżdżały a świstak siedzi i zawija :polew: a to że przejeżdzałeś w tych godzinach przez kato i nie podjechałeś to lepiej jak byś się nieprzyznawał bo WSTYD!!! :thumbdown:
krolu Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w Gliwicach w miesiącu po dodaniu nie ma tyle aut.. katowice mają potencjał Potencjał macie taki jak moje sznurówki do butów a co do aut to gdyby Gliwice (Diman, Majki, Miron) do Kato nie jeździły to tam by na spoty tylko 2 auta przyjeżdżały ale teraz pierdzielisz... bez urazy ale Miron i Majki były kilka razy a Diman też na początku nie wpadał zawsze... - teraz za to wpada regularnie.. Tam jest duża rotacja osób.. bo jest dużo aut.. ale jets tez stała ekipa większa niż w SG choć może jeszcze nie tak zgrana
diman Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 w Gliwicach w miesiącu po dodaniu nie ma tyle aut.. katowice mają potencjał Potencjał macie taki jak moje sznurówki do butów a co do aut to gdyby Gliwice (Diman, Majki, Miron) do Kato nie jeździły to tam by na spoty tylko 2 auta przyjeżdżały tu bys sie zdziwil aut tam jezdzi od groma wiecej niz na gliwice kiedykolwiek
Pucek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ja też się zgadzam że SG w porównaniu z SK zawsze będzie na korzyść SK, po prostu, większe możliwości :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 a to że przejeżdzałeś w tych godzinach przez kato i nie podjechałeś to lepiej jak byś się nieprzyznawał bo WSTYD!!! :thumbdown: Nie chciałem wam robić dodatkowej frekwencji ale teraz pierdzielisz... bez urazy ale Miron i Majki były kilka razy a Diman też na początku nie wpadał zawsze... - teraz za to wpada regularnie.. Tam jest duża rotacja osób.. bo jest dużo aut.. ale jets tez stała ekipa większa niż w SG choć może jeszcze nie tak zgrana Oj oj co byś się nie spuścił z podniety tu bys sie zdziwil aut tam jezdzi od groma wiecej niz na gliwice kiedykolwiek Zdarzyło im się raz czy dwa [br]Dopisany: 13 Kwiecień 2010, 23:31_________________________________________________A tak serio to mogłem podjechać choćby się przywitać ale serio byłem tak padnięty po robocie że masakra
A4 Mario Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co za różnica gdzie więcej aut jeździ..... ??? :wallbash:
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co za różnica gdzie więcej aut jeździ..... ??? :wallbash: Przecież to na jaja jest
A4 Mario Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Co za różnica gdzie więcej aut jeździ..... ??? :wallbash: Przecież to na jaja jest Nie???? Serio???? :polew: A nie macie ramki pod rejestracje???? :>
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A nie macie ramki pod rejestracje???? :> Ramki tylko na Audi
A4 Mario Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A nie macie ramki pod rejestracje???? :> Ramki tylko na Audi Teraz to już nie wiem czy serio mi to piszesz bo nie załapałeś do kogo biłem czy jak??? Już nie wiem kiedy żartujesz a kiedy nie....
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A nie macie ramki pod rejestracje???? :> Ramki tylko na Audi Teraz to już nie wiem czy serio mi to piszesz bo nie załapałeś do kogo biłem czy jak??? Już nie wiem kiedy żartujesz a kiedy nie.... Ech ci nowicjusze
A4 Mario Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A nie macie ramki pod rejestracje???? :> Ramki tylko na Audi Teraz to już nie wiem czy serio mi to piszesz bo nie załapałeś do kogo biłem czy jak??? Już nie wiem kiedy żartujesz a kiedy nie.... Ech ci nowicjusze A co Ty się im dziwisz.... niektórzy nawet Audi jeszcze nie mają... :polew: na szczęście to klub miłośników Audi A4 a nie tylko posiadaczy... a miłośnik kiedyś zamieni się w posiadacza...
Guregoru Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 A co Ty się im dziwisz.... niektórzy nawet Audi jeszcze nie mają... :polew: na szczęście to klub miłośników Audi A4 a nie tylko posiadaczy... a miłośnik kiedyś zamieni się w posiadacza... No ja słyszałem że jak się nie ma A4 to można tylko 3 razy na spota przyjechać [br]Dopisany: 14 Kwiecień 2010, 00:06_________________________________________________Ja spadam Do jutra/dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi