Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 właśnie wszedłem na swój nr GG a tam wiadomość z nieznajomego numeru: 2218826 (9-04-2010 16:02) miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol 2218826 (9-04-2010 16:05) i ta twoja audiczka lakierek straci ciekawe czyj to numer :gwizdanie: .................nawiązując do tego info - mam do Was pytanie: mogę liczyć na Waszą pomoc gdyby ten ktoś chciał mnie bić ? bo ja strasznie strachliwy jestem ee to ja pisałem, chciałem odzyskać kasę którą wpłaciłem na urodziny bo po dobroci mi oddać niechcesz :polew: :polew: żart oczywiście
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok koledzy muszę już spadać - lecę jeszcze zawieść furę na strzeżony......................i wstawiam z rana wzmocnione drzwi w mieszkaniu
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ee to ja pisałem, chciałem odzyskać kasę którą wpłaciłem na urodziny bo po dobroci mi oddać niechcesz :polew: :polew: żart oczywiście A czyli już wiesz, że nie jedziesz?? :kox: ale podobno pijemy za twoje
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Krolu..............jak mi sie coś stanie...............to chciałem oznajmić iż chciałbym abyś został prezesem Gliwickich i odziedziczył mój kolorek..................tylko pamiętaj - dokup w końcu pozostałe Recaro
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ee to ja pisałem, chciałem odzyskać kasę którą wpłaciłem na urodziny bo po dobroci mi oddać niechcesz :polew: :polew: żart oczywiście A czyli już wiesz, że nie jedziesz?? :kox: ale podobno pijemy za twoje eno przecież napisałem że żart :decayed: tak łatwo się mnie niepozbędziecie Spartanie się tak łatwo niepoddają :polew: Krolu..............jak mi sie coś stanie...............to chciałem oznajmić iż chciałbym abyś został prezesem Gliwickich i odziedziczył mój kolorek..................tylko pamiętaj - dokup w końcu pozostałe Recaro zaśmierdziało tu gejostwem, ja niewiem co wy wczoraj robiliście... :sick3: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 właśnie wszedłem na swój nr GG a tam wiadomość z nieznajomego numeru: 2218826 (9-04-2010 16:02) miron ty gnojuz jak nie skonczysz na mnie nadawac na forach to mnie popamietasz bo chyba najwidoczniej chcesz wp***dol 2218826 (9-04-2010 16:05) i ta twoja audiczka lakierek straci ciekawe czyj to numer :gwizdanie: .................nawiązując do tego info - mam do Was pytanie: mogę liczyć na Waszą pomoc gdyby ten ktoś chciał mnie bić ? bo ja strasznie strachliwy jestem ee to ja pisałem, chciałem odzyskać kasę którą wpłaciłem na urodziny bo po dobroci mi oddać niechcesz :polew: :polew: żart oczywiście przestał byś się droczyć i w końcu byś wpłacił na te urodziny
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przestał byś się droczyć i w końcu byś wpłacił na te urodziny czyli że co dopiero dałem przedpłate? :polew:
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przestał byś się droczyć i w końcu byś wpłacił na te urodziny czyli że co dopiero dałem przedpłate? :polew: narazie opłaciłeś klimatyczne
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Krolu..............jak mi sie coś stanie...............to chciałem oznajmić iż chciałbym abyś został prezesem Gliwickich i odziedziczył mój kolorek..................tylko pamiętaj - dokup w końcu pozostałe Recaro :polew: ok - przeniosę je do Chorzowa :cool1:
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 przestał byś się droczyć i w końcu byś wpłacił na te urodziny czyli że co dopiero dałem przedpłate? :polew: narazie opłaciłeś klimatyczne dobra to ja jednak będę spał w aucie :polew:
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok..........powiem dobranoc mimo iż wiadoma sprawa............nie mogę zasnąć.............wiadomo..........trzeba czuwać
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Krolu..............jak mi sie coś stanie...............to chciałem oznajmić iż chciałbym abyś został prezesem Gliwickich i odziedziczył mój kolorek..................tylko pamiętaj - dokup w końcu pozostałe Recaro kurcze taka szansa taka okazja hmmm :mysli: ma ktoś numer kom do rudi
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Krolu..............jak mi sie coś stanie...............to chciałem oznajmić iż chciałbym abyś został prezesem Gliwickich i odziedziczył mój kolorek..................tylko pamiętaj - dokup w końcu pozostałe Recaro kurcze taka szansa taka okazja hmmm :mysli: ma ktoś numer kom do rudi
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok..........powiem dobranoc mimo iż wiadoma sprawa............nie mogę zasnąć.............wiadomo..........trzeba czuwać jak coś to my się możemy skryć tak jak wczoraj :kox:
Kędzior Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ok..........powiem dobranoc mimo iż wiadoma sprawa............nie mogę zasnąć.............wiadomo..........trzeba czuwać nikt niemówił że będzie łatwo hehehe
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Miron, normalnie nie wiem co napisać, ONI są pojebani :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Miron, normalnie nie wiem co napisać, ONI są pojebani :gwizdanie: co mówisz, że nie wiesz jak piszesz :decayed:
miron78 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 eeeeeeeecccccchhhhhhhhh te Prezesowanie..............wiedziałem, że ta funkcja niesie ze sobą rozyko - gdyby nie taka kasa to już dawno bym tym ciulnął
Pucek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Miron, normalnie nie wiem co napisać, ONI są pojebani :gwizdanie: co mówisz, że nie wiesz jak piszesz :decayed: nie czaje
krolu Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Miron, normalnie nie wiem co napisać, ONI są pojebani :gwizdanie: co mówisz, że nie wiesz jak piszesz :decayed: nie czaje łopatologicznie z rozwinięciem - mówisz, że nie wiesz co masz napisać - pisząc o tym - kumasz już?
Rekomendowane odpowiedzi