miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... ja też na światłach
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ttttttyyyyyyyyyyy Miriam chciałabyś kalendarzyki na 2010r czy zroobić uniwersalne i zamiast dawać z tyłu kalendarz zrobić jakieś info o klubie :gwizdanie: Lubicie się bardzo co Według mnie opcja pierwsza bo jakie jeszcze info można dać o klubie jak na pierwszej stronie jest nasze dupne logo
Hugo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... On Ciebie też widział ....... ja go wyprzedziłeś i nie mógł Cię dogonić :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 opcja nr 2 zdecydowanie lepsze Ok to spełnię Twoje życzenie.Mam wenę to stworzę coś na tył kalendarzyka i złożę zamówienie. 1000 sztuk na początek wystarczy ?? wystarczy - a na odwrocie może być mój nr konta
bakuś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... ja też na światłach O, a myślałem, że mnie nie widziałeś.
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ttttttyyyyyyyyyyy Miriam chciałabyś kalendarzyki na 2010r czy zroobić uniwersalne i zamiast dawać z tyłu kalendarz zrobić jakieś info o klubie :gwizdanie: Lubicie się bardzo co Według mnie opcja pierwsza bo jakie jeszcze info można dać o klubie jak na pierwszej stronie jest nasze dupne logo UNIKAĆ GUREGORU
bakuś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... On Ciebie też widział ....... ja go wyprzedziłeś i nie mógł Cię dogonić :polew: :polew: Mnie dzisiaj jakieś rs4 b7 wzięło na trasie...
Hugo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ttttttyyyyyyyyyyy Miriam chciałabyś kalendarzyki na 2010r czy zroobić uniwersalne i zamiast dawać z tyłu kalendarz zrobić jakieś info o klubie :gwizdanie: Lubicie się bardzo co Według mnie opcja pierwsza bo jakie jeszcze info można dać o klubie jak na pierwszej stronie jest nasze dupne logo No pewnie , że się lubimy Możemy napisać , w nawiązaniu do powrotów ludzi z ełu , że ...."Jesteśmy jak dziwka.Przyjmiemy wszystkich" :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... On Ciebie też widział ....... ja go wyprzedziłeś i nie mógł Cię dogonić :polew: :polew: Mnie dzisiaj jakieś rs4 b7 wzięło na trasie... to może te same co mu odjechałem
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 UNIKAĆ GUREGORU Tak albo twój adres i wiemy już gdzie wysłać jedną sztukę kalendarzyka
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 ttttttyyyyyyyyyyy Miriam chciałabyś kalendarzyki na 2010r czy zroobić uniwersalne i zamiast dawać z tyłu kalendarz zrobić jakieś info o klubie :gwizdanie: Lubicie się bardzo co Według mnie opcja pierwsza bo jakie jeszcze info można dać o klubie jak na pierwszej stronie jest nasze dupne logo No pewnie , że się lubimy Możemy napisać , w nawiązaniu do powrotów ludzi z ełu , że ...."Jesteśmy jak dziwka.Przyjmiemy wszystkich" :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... On Ciebie też widział ....... ja go wyprzedziłeś i nie mógł Cię dogonić :polew: :polew: Mnie dzisiaj jakieś rs4 b7 wzięło na trasie... to może te same co mu odjechałem czarny sedan, z czarną felą i czarnymi wszystkimi szybami
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 UNIKAĆ GUREGORU Tak albo twój adres i wiemy już gdzie wysłać jedną sztukę kalendarzyka
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Możemy napisać , w nawiązaniu do powrotów ludzi z ełu , że ...."Jesteśmy jak dziwka.Przyjmiemy wszystkich" :polew: :polew: :polew: Faktycznie wenę masz jak nigdy
Hugo Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... On Ciebie też widział ....... ja go wyprzedziłeś i nie mógł Cię dogonić :polew: :polew: Mnie dzisiaj jakieś rs4 b7 wzięło na trasie... to może te same co mu odjechałem czarny sedan, z czarną felą i czarnymi wszystkimi szybami Na 100% za czarną szybą siedział czarny człowiek :polew: :polew: Full Schwarz Pakiet :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 czarny człowiek ma seledynowe B5 w sedanie
keżor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 siema ludziska. ttttttyyyyyyyyyyy Miriam, widziałem Cię dzisiaj na trasie... On Ciebie też widział ....... ja go wyprzedziłeś i nie mógł Cię dogonić :polew: :polew: Mnie dzisiaj jakieś rs4 b7 wzięło na trasie... to może te same co mu odjechałem czarny sedan, z czarną felą i czarnymi wszystkimi szybami Na 100% za czarną szybą siedział czarny człowiek :polew: :polew: Full Schwarz Pakiet :polew: :polew: czemu mnie nie dziwi , że napisałeś czarny człowiek , a nie murzyn :polew:
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 czarny człowiek ma seledynowe B5 w sedanie Hyhy ja po "czarny" dodał bym jeszcze kilka określeń
Rekomendowane odpowiedzi