Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bulik ty zapewne byś leżał już dawno w łóżku i marudził że chcesz już iść spać i żebyśmy byli cicho :polew: przypomne Ci to w Zatorze :wink4:
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Kędzior, była by masakra :gwizdanie: Bulik ty zapewne byś leżał już dawno w łóżku i marudził że chcesz już iść spać i żebyśmy byli cicho :polew: przypomne Ci to w Zatorze możesz się zdziwić
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Kędzior, była by masakra :gwizdanie: :decayed: no coż było mineło hehe możesz się zdziwić albo i nie liczymy na to
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bulik zobaczysz - na urodzinech będzie mega impreza - nic tylko wpłacaj kase
Kędzior Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bulik zobaczysz - na urodzinech będzie mega impreza - nic tylko wpłacaj kase nie wpłacaj jeszcze poczekaj będziesz parówą :kox:
Pucek Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bulik zobaczysz - na urodzinech będzie mega impreza - nic tylko wpłacaj kase i zbieraj kasę na vódkę aaa i był bym zapomniał, poproś kobietę żeby jednak została w domu
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bulik zobaczysz - na urodzinech będzie mega impreza - nic tylko wpłacaj kase nie wpłacaj jeszcze poczekaj będziesz parówą :kox:
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować miron ja ulotki rozdaje :polew:
Guregoru Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować Tobie już wystarczy daj teraz innym nic nie robić a zarobić
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Bulik zobaczysz - na urodzinech będzie mega impreza - nic tylko wpłacaj kase i zbieraj kasę na vódkę aaa i był bym zapomniał, poproś kobietę żeby jednak została w domu moze jechac ,bedzie polewac
diman Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować miron ja ulotki rozdaje :polew: zadna praca nie hańbi
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować miron ja ulotki rozdaje :polew: zadna praca nie hańbi :good: :polew: :polew: tak powaznie jak bym miał zadupi*c 8h z papirem to bym ohuj*ł
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować miron ja ulotki rozdaje :polew: zadna praca nie hańbi właśnie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________ damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować miron ja ulotki rozdaje :polew: zadna praca nie hańbi :good: :polew: :polew: tak powaznie jak bym miał zadupi*c 8h z papirem to bym ohuj*ł a teraz niby normalny jesteś :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować miron ja ulotki rozdaje :polew: zadna praca nie hańbi właśnie [br]Dopisany: 18 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________ damy rade lece nynac,trzeba byc w formie zeby zarabiac te miliony miliony .................to ja też chcę tam pracować miron ja ulotki rozdaje :polew: zadna praca nie hańbi :good: :polew: :polew: tak powaznie jak bym miał zadupi*c 8h z papirem to bym ohuj*ł a teraz niby normalny jesteś :gwizdanie: juz jedno zlecenie jest na Ciebie ,to niebede Cie dołował :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 że niby mehehe a strach jest to ide offline nara koksie :>
miron78 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 nara przyszły człowieku z kropkiem
Rekomendowane odpowiedzi