Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bo to było ADP, trochę za mało mocy, poza tym wyjeżdżam do Holandii na wakacje zarobić na coś konkretniejszego (1.8T), oczywiście :audi: . Póki co mam moją feli 1,3 mpi, do wakacji powinno wystarczyć :kox:

W ogóle w piątek byłem wspomnianą wyżej Feli w forum o godzinie 17-18:30 ale nie widziałem Was :(

wiesz co niepowiem ci bo rzadko na gliwickie spoty jeżdzę ale może byli na Arenie czy jakoś tak hehe

forum było :cool1: do 21ej :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 09:50_________________________________________________dobry z rańca :hi:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry, dobry - spiż zaliczony :naughty:

Opublikowano

Nowy konkurs ! Wystarczy wyslac SMSa o tresci CH*J WAM W DUPE na numer 997 . Do wygrania pobyt na komisariacie przez 48 godz. , przejazdzka radiowozem z wlaczonym kogutem ,dwie srebne bransolety na rece , profesjonalna sesja zdjeciowa. Dla 20 pierwszych osob przewidziane dodatkowe atrakcje -relaksujacy wpierd*l, wyrok w zawieszeniu i dozor kuratora. I pamietaj KAZDY SMS WYGRYWA:)!

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

dobry dobry... i k**wa nie dzwoń do mnie więcej że masz 3 panienki do obrócenia kiedy ja mam 2 kolejne koło siebie :polew:
Opublikowano

dobry dobry... i ku***a nie dzwoń do mnie więcej że masz 3 panienki do obrócenia kiedy ja mam 2 kolejne koło siebie :polew:

:shocked: było łooostro
Opublikowano

:shocked: było łooostro

nie wiem jak chłopaki się bawili ale ja pierwszorzędnie :kox::slina:

z resztą dopiero do domu przed chwilą wszedłem na śniadanie :decayed:

Opublikowano

z resztą dopiero do domu przed chwilą wszedłem na śniadanie :decayed:

a do swojego ? :naughty:

:tongue4:

Opublikowano

do swojego do swojego...

...noc spędziłem w cudzym :bag:

Opublikowano

dobry dobry... i ku***a nie dzwoń do mnie więcej że masz 3 panienki do obrócenia kiedy ja mam 2 kolejne koło siebie :polew:

:decayed:

Opublikowano

do swojego do swojego...

...noc spędziłem w cudzym :bag:

:palacz:

Opublikowano

ale ładnie wyszedłem z opresji co? :naughty:

już nie wiedziałem co mam przy nich gadać przez ten telefon by uniknąć słowa "panienki" :polew:

Opublikowano

ale ładnie wyszedłem z opresji co? :naughty:

już nie wiedziałem co mam przy nich gadać przez ten telefon by uniknąć słowa "panienki" :polew:

:decayed: ale ze słowem "prezes" nie musiałes wyskakiwać :polew:

Opublikowano

wiarygodniej i bardziej dostojnie wyglądałem używając takiego słownictwa.. poza tym przynajmniej nie zorientowały się o czym gadka a to było najważniejsze :decayed:
Opublikowano

wiarygodniej i bardziej dostojnie wyglądałem używając takiego słownictwa.. poza tym przynajmniej nie zorientowały się o czym gadka a to było najważniejsze :decayed:

pewnie pomyślały, że prezes z pracy dzwoni a one są takie dla Ciebie ważne, że mu odmówiłeś i go spławiłeś :decayed:

Opublikowano

pewnie pomyślały, że prezes z pracy dzwoni a one są takie dla Ciebie ważne, że mu odmówiłeś i go spławiłeś :decayed:

j**any.. rozgryzłeś mnie :decayed:
Opublikowano
Opublikowano
:siema: widze ze wiekszosci sie wczorajsze imprezy udaly, no u mnie jeszcze bole nie odpuściły wiec wszystkie imprezy niestety bez alko ale mysle ze na neutralnej ziemi sie polepszy i sobie wkoncu cos wypije :decayed:
Opublikowano

:siema: widze ze wiekszosci sie wczorajsze imprezy udaly, no u mnie jeszcze bole nie odpuściły wiec wszystkie imprezy niestety bez alko ale mysle ze na neutralnej ziemi sie polepszy i sobie wkoncu cos wypije :decayed:

siema :hi:

Diman w której części wysp jesteś? :cool1:

Opublikowano

siema :hi:

Diman w której części wysp jesteś? :cool1:

pod Londynem w Luton