Bulik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Bo to było ADP, trochę za mało mocy, poza tym wyjeżdżam do Holandii na wakacje zarobić na coś konkretniejszego (1.8T), oczywiście . Póki co mam moją feli 1,3 mpi, do wakacji powinno wystarczyć W ogóle w piątek byłem wspomnianą wyżej Feli w forum o godzinie 17-18:30 ale nie widziałem Was wiesz co niepowiem ci bo rzadko na gliwickie spoty jeżdzę ale może byli na Arenie czy jakoś tak hehe forum było do 21ej :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Maj 2010, 09:50_________________________________________________dobry z rańca
Bulik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 Nowy konkurs ! Wystarczy wyslac SMSa o tresci CH*J WAM W DUPE na numer 997 . Do wygrania pobyt na komisariacie przez 48 godz. , przejazdzka radiowozem z wlaczonym kogutem ,dwie srebne bransolety na rece , profesjonalna sesja zdjeciowa. Dla 20 pierwszych osob przewidziane dodatkowe atrakcje -relaksujacy wpierd*l, wyrok w zawieszeniu i dozor kuratora. I pamietaj KAZDY SMS WYGRYWA:)! :polew:
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 dobry, dobry - spiż zaliczony dobry dobry... i k**wa nie dzwoń do mnie więcej że masz 3 panienki do obrócenia kiedy ja mam 2 kolejne koło siebie
Bulik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 dobry, dobry - spiż zaliczony dobry dobry... i ku***a nie dzwoń do mnie więcej że masz 3 panienki do obrócenia kiedy ja mam 2 kolejne koło siebie było łooostro
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 było łooostro nie wiem jak chłopaki się bawili ale ja pierwszorzędnie z resztą dopiero do domu przed chwilą wszedłem na śniadanie
Bulik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 z resztą dopiero do domu przed chwilą wszedłem na śniadanie a do swojego ?
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 a do swojego ? do swojego do swojego......noc spędziłem w cudzym
miron78 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 dobry, dobry - spiż zaliczony dobry dobry... i ku***a nie dzwoń do mnie więcej że masz 3 panienki do obrócenia kiedy ja mam 2 kolejne koło siebie
Bulik Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 a do swojego ? do swojego do swojego......noc spędziłem w cudzym
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ale ładnie wyszedłem z opresji co? już nie wiedziałem co mam przy nich gadać przez ten telefon by uniknąć słowa "panienki"
miron78 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 ale ładnie wyszedłem z opresji co? już nie wiedziałem co mam przy nich gadać przez ten telefon by uniknąć słowa "panienki" ale ze słowem "prezes" nie musiałes wyskakiwać
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ale ze słowem "prezes" nie musiałes wyskakiwać wiarygodniej i bardziej dostojnie wyglądałem używając takiego słownictwa.. poza tym przynajmniej nie zorientowały się o czym gadka a to było najważniejsze
miron78 Opublikowano 16 Maja 2010 Autor Opublikowano 16 Maja 2010 ale ze słowem "prezes" nie musiałes wyskakiwać wiarygodniej i bardziej dostojnie wyglądałem używając takiego słownictwa.. poza tym przynajmniej nie zorientowały się o czym gadka a to było najważniejsze pewnie pomyślały, że prezes z pracy dzwoni a one są takie dla Ciebie ważne, że mu odmówiłeś i go spławiłeś
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 ale ze słowem "prezes" nie musiałes wyskakiwać wiarygodniej i bardziej dostojnie wyglądałem używając takiego słownictwa.. poza tym przynajmniej nie zorientowały się o czym gadka a to było najważniejsze pewnie pomyślały, że prezes z pracy dzwoni a one są takie dla Ciebie ważne, że mu odmówiłeś i go spławiłeś j**any.. rozgryzłeś mnie
diman Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 widze ze wiekszosci sie wczorajsze imprezy udaly, no u mnie jeszcze bole nie odpuściły wiec wszystkie imprezy niestety bez alko ale mysle ze na neutralnej ziemi sie polepszy i sobie wkoncu cos wypije
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 widze ze wiekszosci sie wczorajsze imprezy udaly, no u mnie jeszcze bole nie odpuściły wiec wszystkie imprezy niestety bez alko ale mysle ze na neutralnej ziemi sie polepszy i sobie wkoncu cos wypije siema Diman w której części wysp jesteś?
diman Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 widze ze wiekszosci sie wczorajsze imprezy udaly, no u mnie jeszcze bole nie odpuściły wiec wszystkie imprezy niestety bez alko ale mysle ze na neutralnej ziemi sie polepszy i sobie wkoncu cos wypije siema Diman w której części wysp jesteś? pod Londynem w Luton
SoMeS Opublikowano 16 Maja 2010 Opublikowano 16 Maja 2010 pod Londynem w Luton eee to kawałek trochę Panoćki nie orientuje się ktoś? http://www.a4-klub.pl/smf/na_kazdy_temat/all_boxy_bagazniki_dachowe_a_prawo-t133944.0.html;msg1602073#msg1602073
Rekomendowane odpowiedzi