egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nooo ja zdecydowałem że też kończę z alkoholem, biorę się za siebie, czyli dobrze jem i imprezy bez % :gwizdanie: aaa i zaczynam koksować, czyli kupię ławeczkę + ciężary ja tez mialem taki okres 2 miesiace
keżor Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ja nie piję ! i to jest mocne postanowienie z mojej strony to jeszcze przykoksij przy okazji
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 aaa i zaczynam koksować, czyli kupię ławeczkę + ciężary i prawidłowo kolejny ?? kuźwa bo też zacznę.. [br]Dopisany: 17 Maj 2010, 23:13_________________________________________________ ja nie piję ! i to jest mocne postanowienie z mojej strony to jeszcze przykoksij przy okazji przemyślę to daj mi jakiś zestaw ćwiczeń do amatorów i może jutro dorobię swoje klucze do siłki ...
keżor Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nooo ja zdecydowałem że też kończę z alkoholem, biorę się za siebie, czyli dobrze jem i imprezy bez % :gwizdanie: aaa i zaczynam koksować, czyli kupię ławeczkę + ciężary ja tez mialem taki okres 2 miesiace ja już mam od końca zeszłego roku , chociaż nie pije jakoś dopiero od dwóch miechów
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nooo ja zdecydowałem że też kończę z alkoholem, biorę się za siebie, czyli dobrze jem i imprezy bez % :gwizdanie: aaa i zaczynam koksować, czyli kupię ławeczkę + ciężary ja tez mialem taki okres 2 miesiace ja już mam od końca zeszłego roku , chociaż nie pije jakoś dopiero od dwóch miechów ale ostatnio znow sie zastanawialem nad silka zeby zaczac ale nie umiem sie zmotywowac
keżor Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 przemyślę to daj mi jakiś zestaw ćwiczeń do amatorów i może jutro dorobię swoje klucze do siłki ... ławeczka i styknie na początek poproś Mirka to Ci coś rozpisze , ja też bym musiał sobie jakoś trening rozpisać :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 zaniedlugo jeszcze przed dyska bedziecie robic pompki zeby miesnie sie naprezyly na dysce :polew:
keżor Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nooo ja zdecydowałem że też kończę z alkoholem, biorę się za siebie, czyli dobrze jem i imprezy bez % :gwizdanie: aaa i zaczynam koksować, czyli kupię ławeczkę + ciężary ja tez mialem taki okres 2 miesiace ja już mam od końca zeszłego roku , chociaż nie pije jakoś dopiero od dwóch miechów ale ostatnio znow sie zastanawialem nad silka zeby zaczac ale nie umiem sie zmotywowac wyglądasz jak c*paa styknie taka motywacja ? :polew:
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 przemyślę to daj mi jakiś zestaw ćwiczeń do amatorów i może jutro dorobię swoje klucze do siłki ... ławeczka i styknie na początek poproś Mirka to Ci coś rozpisze , ja też bym musiał sobie jakoś trening rozpisać :gwizdanie: dobra napiszę do niego PW... jutro i poproszę go... w sumie to mam motywację
keżor Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 zaniedlugo jeszcze przed dyska bedziecie robic pompki zeby miesnie sie naprezyly na dysce :polew: tak gadasz jakbyśmy tak nie robili :laghing2: :laghing2:
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nooo ja zdecydowałem że też kończę z alkoholem, biorę się za siebie, czyli dobrze jem i imprezy bez % :gwizdanie: aaa i zaczynam koksować, czyli kupię ławeczkę + ciężary ja tez mialem taki okres 2 miesiace ja już mam od końca zeszłego roku , chociaż nie pije jakoś dopiero od dwóch miechów ale ostatnio znow sie zastanawialem nad silka zeby zaczac ale nie umiem sie zmotywowac wyglądasz jak pipka styknie taka motywacja ? :polew: jak by mi to jakas fajna laska powiedziala to moze by byla motywacja
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 eee motywacja jest i to konkretna, ale gorzej z czasem
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ale powiem wam ze jako chodzilem na silke to tak lepiej sie czulem
keżor Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jak sie dobrze wygląda to sie jest pewniejszym siebie Gliwicki Koks jest wyjątkiem potwierdzającym regułe :polew: a tym czasem zdupiam spać
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 chlopy ale obiecajcie mi cos ze niebedziecie wygladac jak ten koles co wysiadl z tej czarnej A8/S8 w kamieniu ślaskim
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jak sie dobrze wygląda to sie jest pewniejszym siebie Gliwicki Koks jest wyjątkiem potwierdzającym regułe :polew: a tym czasem zdupiam spać :polew: nara ziom
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jak sie dobrze wygląda to sie jest pewniejszym siebie Gliwicki Koks jest wyjątkiem potwierdzającym regułe :polew: a tym czasem zdupiam spać :polew: nara ziom
gregory Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 0 - dziwek itp. Ten to ma wyobraźnię :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 0 - dziwek itp. Ten to ma wyobraźnię :gwizdanie: ej jak wszystkie używki to wszystkie :naughty:
Rekomendowane odpowiedzi