egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie:
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: ja to lubię więc luz a muszę szybko zarobić na odzywkę dla
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: ja to lubię więc luz a muszę szybko zarobić na odzywkę dla ale sie wkrecili moze zeby niebyc gorszy tez zaczne znow na silke chodzic... ja sie wogole zastanawialem nad workiem treningowym i powyzywac sie w garazu
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: ja to lubię więc luz a muszę szybko zarobić na odzywkę dla ale sie wkrecili moze zeby niebyc gorszy tez zaczne znow na silke chodzic... ja sie wogole zastanawialem nad workiem treningowym i powyzywac sie w garazu ja mam wgnieciony błotnik mogę go kopać do woli - dobry patent - nawet młotkowi się oparł skubany
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: ja to lubię więc luz a muszę szybko zarobić na odzywkę dla na szczęście ja odżywek wdupiać nie muszę, masy mam dość aaa i dodam że za 50 zł to nie muszę rysować, wiozę babcię do lekarza (10km w sumie) i biorę ups dostaję, 50 zł Egon, ja myślę że można by było zapodać rękawice boxerskie i zrobić mały turniej, oczywiście jakieś kaski i coś na zęby
Guregoru Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ale macie tematy do rozmów po 12 w nocy [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:45_________________________________________________ Egon, ja myślę że można by było zapodać rękawice boxerskie i zrobić mały turniej, oczywiście jakieś kaski i coś na zęby Jestem za :> (czy dźwignie będą dozwolone )
krolu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: ja to lubię więc luz a muszę szybko zarobić na odzywkę dla na szczęście ja odżywek wdupiać nie muszę, masy mam dość aaa i dodam że za 50 zł to nie muszę rysować, wiozę babcię do lekarza (10km w sumie) i biorę ups dostaję, 50 zł Egon, ja myślę że można by było zapodać rękawice boxerskie i zrobić mały turniej, oczywiście jakieś kaski i coś na zęby jasne, jak mi załatwisz taki strój - [br]Dopisany: 18 Maj 2010, 00:48_________________________________________________ Jestem za :> (czy dźwignie będą dozwolone ) ty tam dostaniesz fange w nos i po brata polecisz :naughty:
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: ja to lubię więc luz a muszę szybko zarobić na odzywkę dla na szczęście ja odżywek wdupiać nie muszę, masy mam dość aaa i dodam że za 50 zł to nie muszę rysować, wiozę babcię do lekarza (10km w sumie) i biorę ups dostaję, 50 zł Egon, ja myślę że można by było zapodać rękawice boxerskie i zrobić mały turniej, oczywiście jakieś kaski i coś na zęby to bylo by nie Glupie ja sie wkrecilem i szukam worka zeby powiesic w garazu
Guregoru Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 ty tam dostaniesz fange w nos i po brata polecisz :naughty: No dobra
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nooo w moim nowym garażu ma stać ławka + ciężary i ma wisieć też worek będę napierdalał Guru, Ty i dźwignie... chyba pałą przed redtube
egon47 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 nooo w moim nowym garażu ma stać ławka + ciężary i ma wisieć też worek będę napierdalał Guru, Ty i dźwignie... chyba pałą przed redtube :polew:
Guregoru Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Guru, Ty i dźwignie... chyba pałą przed redtube Możemy się spróbować jak chcesz (ps. nie na dźwignie na pałę dla jasności )
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Guru, Ty i dźwignie... chyba pałą przed redtube Możemy się spróbować jak chcesz (ps. nie na dźwignie na pałę dla jasności ) pedał :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 pedał :gwizdanie: Ehhhhh ty to musisz mieć chcicę co Dobra ja spadam bo już po pierwszej Do jutra
Pucek Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 pedał :gwizdanie: Ehhhhh ty to musisz mieć chcicę co Dobra ja spadam bo już po pierwszej Do jutra chcicę to ja mam ale na coś innego :gwizdanie:
A4 Mario Opublikowano 18 Maja 2010 Opublikowano 18 Maja 2010 za 50 zł to ja bym się nie pier**lił :gwizdanie: ja to lubię więc luz a muszę szybko zarobić na odzywkę dla na szczęście ja odżywek wdupiać nie muszę, masy mam dość aaa i dodam że za 50 zł to nie muszę rysować, wiozę babcię do lekarza (10km w sumie) i biorę ups dostaję, 50 zł Egon, ja myślę że można by było zapodać rękawice boxerskie i zrobić mały turniej, oczywiście jakieś kaski i coś na zęby to bylo by nie Glupie ja sie wkrecilem i szukam worka zeby powiesic w garazu Kupuj ja też jestem chętny na małe sparingi....
Rekomendowane odpowiedzi