Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie:

myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował :decayed:

A nie zawali się :decayed:

jest gites :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie:

myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował :decayed:

To mi też możesz wybudować :decayed:

Opublikowano

dobra - ja się będę żegnał - za 5 godzin ruszam (wyjazd służbowy) ...............3 dni bez netu :disgust:

do czwartku wieczora :hi:

I pilnujcie moderatora co by za dużo nie wykasował :decayed:

Opublikowano

a jets otwór na auto - czy postawiłeś betonowy sześcian o wymiarach 5x 5m :decayed:
Opublikowano

To mi też możesz wybudować :decayed:

taaaaaa

mi się nie chce robić przy moim a co dopiero Tobie... :gwizdanie:

Opublikowano

a jets otwór na auto - czy postawiłeś betonowy sześcian o wymiarach 5x 5m :decayed:

:polew:

Opublikowano

dobra - ja się będę żegnał - za 5 godzin ruszam (wyjazd służbowy) ...............3 dni bez netu :disgust:

do czwartku wieczora :hi:

Uważaj po drodze (oczywiście na auto :decayed:)

I pilnujcie moderatora co by za dużo nie wykasował :decayed:

Hyhy nie dadzą rady :wink4:

Opublikowano

Miron, szerokiej drogi :wink4:

pamiętaj, Quattro i 10 poduch to nie wszystko :decayed:

Królu, a Ty idź do Darii bo o niczym innym nie myślisz tylko co zrobić by ją pocałować :gwizdanie:

Opublikowano

taaaaaa

mi się nie chce robić przy moim a co dopiero Tobie... :gwizdanie:

No przy moim będzie ci się chciało :decayed:

Opublikowano

Królu, a Ty idź do Darii bo o niczym innym nie myślisz tylko co zrobić by ją pocałować :gwizdanie:

to już mam za sobą :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Miron :hi:

Opublikowano

to narta ziomki & koksy :hi:

Opublikowano

to narta ziomki & koksy :hi:

nara napinaczu :hi:
Opublikowano

Siemka! :hi:

Opony jeszcze są ważne :naughty:

Opublikowano

Siemka! :hi:

Opony jeszcze są ważne :naughty:

opony... o tak, już parę razy się przekonałem :gwizdanie:

przyszły sezon będzie na nowych x4 :)

Opublikowano

Miron... dlaczego nie było Cie wtedy przede mną... Ciebie i Twoich pięknych tylnych Ledzików... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wy.jpg

A tak w ogóle to witam wszystkich, żeby nie było że przyszedł z Podbeskidzia i ani me ani be....

Opublikowano

Miron... dlaczego nie było Cie wtedy przede mną... Ciebie i Twoich pięknych tylnych Ledzików... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

wy.jpg

A tak w ogóle to witam wszystkich, żeby nie było że przyszedł z Podbeskidzia i ani me ani be....

Siemian gdzieś się k**wa rozjebał :blink:

Opublikowano

jechałem z pracy do domu na obiad. Ledwo ruszyłem przejechałem kawałek i się zagapiłem. Auta zatrzymały się przed przejsciem.. W ostatniej chwili się zorientowałem ale było jużza późno. Jeszcze felga poszła bo próbowałem na chodnik uciec ale były betonowe słupki więc dużo miesca nie miałem i walnąlem w taryfiarza przede mną...

Opublikowano

jechałem z pracy do domu na obiad. Ledwo ruszyłem przejechałem kawałek i się zagapiłem. Auta zatrzymały się przed przejsciem.. W ostatniej chwili się zorientowałem ale było jużza późno. Jeszcze felga poszła bo próbowałem na chodnik uciec ale były betonowe słupki więc dużo miesca nie miałem i walnąlem w taryfiarza przede mną...

A warta chociaż była takiego zapatrzenia :decayed:[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 00:10_________________________________________________Dobra byłem na klubowym -> cofam pytanie :decayed:

Opublikowano

hehe, już pisałem że nie chciał bym widzieć swojej miny jak przypieprzyłem bo zrobiłem się czerwony jak burak... No była ładna... ale miałem nadzieje ze sie nie odwróci :decayed:[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 00:12_________________________________________________nio właśnie :wink4:[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 00:12_________________________________________________ale nie ma tego złego... Szykuje się ostre rezanko :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

ale nie ma tego złego... Szykuje się ostre rezanko :kox: :kox: :kox:

:sex::polew: :polew: :decayed: