Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie: myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował A nie zawali się jest gites
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie: myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował A nie zawali się jest gites To mi też możesz wybudować
miron78 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 dobra - ja się będę żegnał - za 5 godzin ruszam (wyjazd służbowy) ...............3 dni bez netu do czwartku wieczora I pilnujcie moderatora co by za dużo nie wykasował
krolu Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie: myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował A nie zawali się jest gites a jets otwór na auto - czy postawiłeś betonowy sześcian o wymiarach 5x 5m
Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie: myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował A nie zawali się jest gites To mi też możesz wybudować taaaaaa mi się nie chce robić przy moim a co dopiero Tobie... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 24 Maja 2010 Autor Opublikowano 24 Maja 2010 kanał wykopany, w 90% skończony, dzisiaj zamontowałem drzwi garażowe, otwierane do góry, jutro kończę instalację elektryczną i wstawiam okno :gwizdanie: myślę że jak będę miał chęci to w przyszłym tygodniu będę już tam parkował A nie zawali się jest gites a jets otwór na auto - czy postawiłeś betonowy sześcian o wymiarach 5x 5m
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 dobra - ja się będę żegnał - za 5 godzin ruszam (wyjazd służbowy) ...............3 dni bez netu do czwartku wieczora Uważaj po drodze (oczywiście na auto ) I pilnujcie moderatora co by za dużo nie wykasował Hyhy nie dadzą rady
Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Miron, szerokiej drogi pamiętaj, Quattro i 10 poduch to nie wszystko Królu, a Ty idź do Darii bo o niczym innym nie myślisz tylko co zrobić by ją pocałować :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 taaaaaa mi się nie chce robić przy moim a co dopiero Tobie... :gwizdanie: No przy moim będzie ci się chciało
krolu Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Miron, szerokiej drogi pamiętaj, Quattro i 10 poduch to nie wszystko Królu, a Ty idź do Darii bo o niczym innym nie myślisz tylko co zrobić by ją pocałować :gwizdanie: to już mam za sobą :naughty: :naughty:Miron
gregory Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Siemka! Miron, szerokiej drogi pamiętaj, Quattro i 10 poduch to nie wszystko Opony jeszcze są ważne
Pucek Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Siemka! Miron, szerokiej drogi pamiętaj, Quattro i 10 poduch to nie wszystko Opony jeszcze są ważne opony... o tak, już parę razy się przekonałem :gwizdanie: przyszły sezon będzie na nowych x4
siemian Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Miron... dlaczego nie było Cie wtedy przede mną... Ciebie i Twoich pięknych tylnych Ledzików... :polew: :polew: :polew: :polew: A tak w ogóle to witam wszystkich, żeby nie było że przyszedł z Podbeskidzia i ani me ani be....
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Miron... dlaczego nie było Cie wtedy przede mną... Ciebie i Twoich pięknych tylnych Ledzików... :polew: :polew: :polew: :polew: A tak w ogóle to witam wszystkich, żeby nie było że przyszedł z Podbeskidzia i ani me ani be.... Siemian gdzieś się k**wa rozjebał
siemian Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 jechałem z pracy do domu na obiad. Ledwo ruszyłem przejechałem kawałek i się zagapiłem. Auta zatrzymały się przed przejsciem.. W ostatniej chwili się zorientowałem ale było jużza późno. Jeszcze felga poszła bo próbowałem na chodnik uciec ale były betonowe słupki więc dużo miesca nie miałem i walnąlem w taryfiarza przede mną...
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 jechałem z pracy do domu na obiad. Ledwo ruszyłem przejechałem kawałek i się zagapiłem. Auta zatrzymały się przed przejsciem.. W ostatniej chwili się zorientowałem ale było jużza późno. Jeszcze felga poszła bo próbowałem na chodnik uciec ale były betonowe słupki więc dużo miesca nie miałem i walnąlem w taryfiarza przede mną... A warta chociaż była takiego zapatrzenia [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 00:10_________________________________________________Dobra byłem na klubowym -> cofam pytanie
siemian Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 hehe, już pisałem że nie chciał bym widzieć swojej miny jak przypieprzyłem bo zrobiłem się czerwony jak burak... No była ładna... ale miałem nadzieje ze sie nie odwróci [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 00:12_________________________________________________nio właśnie [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 00:12_________________________________________________ale nie ma tego złego... Szykuje się ostre rezanko :kox:
Guregoru Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 ale nie ma tego złego... Szykuje się ostre rezanko :kox: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi