Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 balangowicze ty nie godej tela ino sie szykuj do czekolady na dyska mam dzień do du*y
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 balangowicze ty nie godej tela ino sie szykuj do czekolady na dyska mam dzień do du*y lalus rozhulamy ci przykre chwile
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny:
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny: no to rozumie brak mozliwości oszczyndzej synek innym razem sie wybierzesz
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny: no to rozumie brak mozliwości oszczyndzej synek innym razem sie wybierzesz zaniedługo Zator to odbijemy
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny: no to rozumie brak mozliwości oszczyndzej synek innym razem sie wybierzesz zaniedługo Zator to odbijemy noooo za dwa tygodnie :kox:
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 poznamy sie z tej innej strony %%%%%%%%
diman Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 poznamy sie z tej innej strony %%%%%%%% no ciebie napewno ja już parę osób poznałem z tejże właśnie strony :gwizdanie:
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny: a po c**j Ci nowe przewody ? uszczelnij te , albo kup używaną chłodnice razem z przewodami na giełdzie/alegro/szrocie , byle by szczelne było
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny: a po ch***j Ci nowe przewody ? uszczelnij te , albo kup używaną chłodnice razem z przewodami na giełdzie/alegro/szrocie , byle by szczelne było wyciągałem chłodnice i wszystkie złączki powykręcały sie z gwintami łącznie z osuszaczem,porażka
Miszka82 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny: a po ch***j Ci nowe przewody ? uszczelnij te , albo kup używaną chłodnice razem z przewodami na giełdzie/alegro/szrocie , byle by szczelne było wyciągałem chłodnice i wszystkie złączki powykręcały sie z gwintami łącznie z osuszaczem,porażka Audi się nie psuje ale B5 to wyjątek
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 musze wyskoczyc z kasy na chłodnice klimy osuszacz i przewody :wallbash: [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 18:09_________________________________________________chłodnica 2oo+przewody(nowe)5oo+osuszacz 80pln :kwasny: a po ch***j Ci nowe przewody ? uszczelnij te , albo kup używaną chłodnice razem z przewodami na giełdzie/alegro/szrocie , byle by szczelne było wyciągałem chłodnice i wszystkie złączki powykręcały sie z gwintami łącznie z osuszaczem,porażka Audi się nie psuje ale B5 to wyjątek jeden egzemplarz zawsze sie znajdzie
keżor Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Bulik , ale ja poważnie mówie , kup sobie wszystkie te tajle używane i zostanie Ci kasy żeby coś zeżreć i z nami pobalować
Bulik Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Bulik , ale ja poważnie mówie , kup sobie wszystkie te tajle używane i zostanie Ci kasy żeby coś zeżreć i z nami pobalować NEW taili nie bede kupował ..... chłodnice fundne sobie new , a reszte aledrogo a reszte przepijemy w Zatorze
A4 Mario Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 ja na serio dzisiaj odpadam Miron ale ty tak zawsze gadasz... ale dzisiaj na serio przeca gadam że na serio ok - w piątek sobie odbijemy :polew: :polew: już dzwoniłem do mojej - że w piątek spiż się szykuje w końcu dojdzie do skutku spiż z naszymi laskami jeszcze tylko trzeba Majkiego namówić Czuje się wyruchany.... :banan1: :banan1: :banan1: :banan1: bo ja mam w piątek nocke i nie moge jechac z Wami..... :wallbash: :wallbash:
Guregoru Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Dobra ja spadam Skoro wszyscy na baletach to faktycznie trzeba się gdzieś wybrać (lepiej późno niż wcale jak to mówią) Do jutra
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 z rana ,jak po baletach koksy idziecie ? http://www.sfd.pl/Mistrzostwa_Polski_Zabrze_2010-t597047.html
Rekomendowane odpowiedzi