A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja nie jade jak chcesz, strongmena to ty będziesz miał w zatorze w swoim domku...
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja nie jade jak chcesz, strongmena to ty będziesz miał w zatorze w swoim domku...
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Ja nie jade jak chcesz, strongmena to ty będziesz miał w zatorze w swoim domku... Wzieło Cie obrzydzenie... nie martw się mnie też bierze bo zaraz ide na 16h do pracy od 14 do 6 rana... :wallbash:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wzieło Cie obrzydzenie... nie martw się mnie też bierze bo zaraz ide na 16h do pracy od 14 do 6 rana... :wallbash: 16h w święto ?
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Wzieło Cie obrzydzenie... nie martw się mnie też bierze bo zaraz ide na 16h do pracy od 14 do 6 rana... :wallbash: 16h w święto ? Życie Panie... chcesz miec Audi musisz dymac.... nawet w święta... a z moją mam ciche dni więc jakoś specjalnie nie ubolewam...
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak tam czekoladnicy ? luzik - ale było średnio
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: Opowiadaj to się wydarzyło i jak się bawiliście !!!
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 z rana z rana ,jak po baletach koksy idziecie ? http://www.sfd.pl/Mistrzostwa_Polski_Zabrze_2010-t597047.html Impreza składać się będzie z 2 częściEliminacje (ok. godz.10): . Wyciskanie Klocka 100kg :polew: co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: Co żeście znowu narobili
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak tam czekoladnicy ? luzik - ale było średnio Ten co miał nie jechac... cfaniak... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: ludzi tyle, że nawet wstać się nie dało - ale trudno - następna impreza będzie bardziej udana - raz lepiej raz gorzej[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 11:00_________________________________________________ z rana z rana ,jak po baletach koksy idziecie ? http://www.sfd.pl/Mistrzostwa_Polski_Zabrze_2010-t597047.html Impreza składać się będzie z 2 częściEliminacje (ok. godz.10): . Wyciskanie Klocka 100kg :polew: co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: Co żeście znowu narobili my ? nic :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: to chwal sie jak zacząłeś
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 my ? nic :gwizdanie: Jasne Musiało coś byc wkońcu pojechała elita koksów... Miron...Kroll i pewnie Keżor z Wolfem, Pucław , Diman...
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 my ? nic :gwizdanie: Jasne Musiało coś byc wkońcu pojechała elita koksów... Miron...Kroll i pewnie Keżor z Wolfem, Pucław , Diman... Krolu z Keżorem pewnie jak już się nawalili to coś ich wkurzyło i najebali bramkarzy
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 my ? nic :gwizdanie: Jasne Musiało coś byc wkońcu pojechała elita koksów... Miron...Kroll i pewnie Keżor z Wolfem, Pucław , Diman... znowu jakiś pościg jakieś coś jak może być na imprezie z koksami :polew:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: ludzi tyle, że nawet wstać się nie dało - ale trudno - następna impreza będzie bardziej udana - raz lepiej raz gorzej Miron :notworthy: :notworthy: :notworthy: nie mam pytań co tam się wczoraj działo, choć jak tak teraz patrzę, to się wszystko co złe wczoraj odkręca - wiec w sumie bylo to wieczór z atrakcjami :kox:
A4 Mario Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: ludzi tyle, że nawet wstać się nie dało - ale trudno - następna impreza będzie bardziej udana - raz lepiej raz gorzej Miron :notworthy: :notworthy: :notworthy: nie mam pytań co tam się wczoraj działo, choć jak tak teraz patrzę, to się wszystko co złe wczoraj odkręca - wiec w sumie bylo to wieczór z atrakcjami :kox: Miron znowu kogoś pobił???
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Co żeście znowu narobili my ? nic :gwizdanie: to, że czekolada spłonęła - to nie nasza wina [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 11:19_________________________________________________ co wczoraj był za dzień masakra.... szczerze nie wiem czy się śmiać czy płakać :wallbash: ludzi tyle, że nawet wstać się nie dało - ale trudno - następna impreza będzie bardziej udana - raz lepiej raz gorzej Miron :notworthy: :notworthy: :notworthy: nie mam pytań co tam się wczoraj działo, choć jak tak teraz patrzę, to się wszystko co złe wczoraj odkręca - wiec w sumie bylo to wieczór z atrakcjami :kox: Miron znowu kogoś pobił??? nic wielkiego 7 ich było - więc nawet się nie spocił :polew:
Rekomendowane odpowiedzi