diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :>
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> i dlatego jeszcze mozesz tu wchodzic
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> ale myślę, że szybki z otwartej i tak Ci się należy, żebyś się czasem nie rospędzał z bajerą...
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> i dlatego jeszcze mozesz tu wchodzic :notworthy: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 21:47_________________________________________________ wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> ale myślę, że szybki z otwartej i tak Ci się należy, żebyś się czasem nie rospędzał z bajerą... chudy :baseball:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> ale myślę, że szybki z otwartej i tak Ci się należy, żebyś się czasem nie rospędzał z bajerą... zgadzam się
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> ale myślę, że szybki z otwartej i tak Ci się należy, żebyś się czasem nie rospędzał z bajerą... :polew: Krolu jaki ty się groźny zrobiłeś
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 chudy :baseball: no to teraz to już masz pozamiatane...
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> ale myślę, że szybki z otwartej i tak Ci się należy, żebyś się czasem nie rospędzał z bajerą... :polew: a i krolu o otwartych nic nie mow uraz mam :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> ale myślę, że szybki z otwartej i tak Ci się należy, żebyś się czasem nie rospędzał z bajerą... :polew: Krolu jaki ty się groźny zrobiłeś zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak moglbyś kolego opuscic ten lokal juz
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 melduje się z wieczora - wczoraj było spoko - ręke dali mi do gipsu, łuk brwiowy mam już zszyty a L4 dali mi narazie na 3 miesiące - po za tym jest ty sobie żartuj a kark był dwa razy taki jak ty :gwizdanie: jakie 2 - z 4 conajmniej :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak nie było dymów... ale ja od dziś do czekolady nie chodzę :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 wstąpie na chwile ,chyba że tu biją luzik sami swoi chyba ze zadymisz to cie sprzątną i karzą opuscic lokal ja grzeczny jestem :> ale myślę, że szybki z otwartej i tak Ci się należy, żebyś się czasem nie rospędzał z bajerą... :polew: a i krolu o otwartych nic nie mow uraz mam :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak nie było dymów... ale ja od dziś do czekolady nie chodzę :gwizdanie: to kto będzie stał na bramce ?? :gwizdanie:
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 myślałem że dymy są wtedy jak ja jestem na imprezach , ale widze , że to wina kogoś innego , bo mnie już wtedy nie było
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak nie było dymów... ale ja od dziś do czekolady nie chodzę :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak moglbyś kolego opuscic ten lokal juz To ładnie wczoraj poszaleliście zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak nie było dymów... ale ja od dziś do czekolady nie chodzę :gwizdanie: melduje się z wieczora - wczoraj było spoko - ręke dali mi do gipsu, łuk brwiowy mam już zszyty a L4 dali mi narazie na 3 miesiące - po za tym jest ty sobie żartuj a kark był dwa razy taki jak ty :gwizdanie: jakie 2 - z 4 conajmniej :gwizdanie: 4 razy taki to by przez drzwi nawet bokiem nie przeszedł :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi