diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak nie było dymów... ale ja od dziś do czekolady nie chodzę :gwizdanie: e tam dobra impreza byla tylko wczoraj duzo ludzi bylo a tak jest wporzo
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce
A4-Tomek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce bardzo bym chciał , ale dopiero rano będe wiedział jak z czasem stoje , a na jak długo ?
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak moglbyś kolego opuscic ten lokal juz To ładnie wczoraj poszaleliście zobaczyłem wczoraj Mirona w akcji i już wiem, ze nic mi nie grozi A to te dymy co to wcale ich wczoraj nie było tak nie było dymów... ale ja od dziś do czekolady nie chodzę :gwizdanie: melduje się z wieczora - wczoraj było spoko - ręke dali mi do gipsu, łuk brwiowy mam już zszyty a L4 dali mi narazie na 3 miesiące - po za tym jest ty sobie żartuj a kark był dwa razy taki jak ty :gwizdanie: jakie 2 - z 4 conajmniej :gwizdanie: 4 razy taki to by przez drzwi nawet bokiem nie przeszedł :gwizdanie: dlatego wszedł z drzwiami
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce ja będę... w końcu :gwizdanie: p.s. a nie na stacji lepiej się umówić?? jeszcze tak dobrze nie znam KnuroFa
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic a kiedy będzie rewanżyk ? :gwizdanie:
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro spoty sa zawsze niezaleznie od wyjazdow ludzi wiec wpadaj na arene
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic 2 godzinki[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:00_________________________________________________ Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce ja będę... w końcu :gwizdanie: p.s. a nie na stacji lepiej się umówić?? jeszcze tak dobrze nie znam KnuroFa wpadnij do mnie pod blok
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic 2 godzinki[br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:00_________________________________________________ Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce ja będę... w końcu :gwizdanie: p.s. a nie na stacji lepiej się umówić?? jeszcze tak dobrze nie znam KnuroFa wpadnij do mnie pod blok ok
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic a kiedy będzie rewanżyk ? :gwizdanie: nigdy jak go spotkam raz jeszcze to od razu daje noge :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro Będzie jak zawsze ale czy Arena czy Forum to musisz czytać na bieżąco wątek (zależy od pogody) dlatego wszedł z drzwiami Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic Aha akurat
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic a kiedy będzie rewanżyk ? :gwizdanie: nigdy jak go spotkam raz jeszcze to od razu daje noge :polew: :doh1:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro spoty sa zawsze niezaleznie od wyjazdow ludzi wiec wpadaj na arene dokładnie - nawet jak grad będzie walił to się nie zastanawaij - my tam zawsze jesteśmy
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro Będzie jak zawsze ale czy Arena czy Forum to musisz czytać na bieżąco wątek (zależy od pogody) dlatego wszedł z drzwiami Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic Aha akurat cos ci nie pasuje krolu stanal na lini ognia jak do mnie koks wyskoczyl wiec jak tylko pocwiczy to zobaczysz
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 cos ci nie pasuje krolu stanal na lini ognia jak do mnie koks wyskoczyl wiec jak tylko pocwiczy to zobaczysz Dobrze że to przeżył to przynajmniej będzie miał okazję poćwiczyć
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro Będzie jak zawsze ale czy Arena czy Forum to musisz czytać na bieżąco wątek (zależy od pogody) dlatego wszedł z drzwiami Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic Aha akurat cos ci nie pasuje krolu stanal na lini ognia jak do mnie koks wyskoczyl wiec jak tylko pocwiczy to zobaczysz tak i modliłem, się o życie
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 kurcze.......................jakoś brak mi dymów..........................idę się przejść [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:06_________________________________________________ siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro Będzie jak zawsze ale czy Arena czy Forum to musisz czytać na bieżąco wątek (zależy od pogody) dlatego wszedł z drzwiami Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic Aha akurat cos ci nie pasuje krolu stanal na lini ognia jak do mnie koks wyskoczyl wiec jak tylko pocwiczy to zobaczysz tak i modliłem, się o życie
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro Będzie jak zawsze ale czy Arena czy Forum to musisz czytać na bieżąco wątek (zależy od pogody) dlatego wszedł z drzwiami Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic Aha akurat cos ci nie pasuje krolu stanal na lini ognia jak do mnie koks wyskoczyl wiec jak tylko pocwiczy to zobaczysz tak i modliłem, się o życie a bedzie cos w tv ???
Rekomendowane odpowiedzi