Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 kurcze.......................jakoś brak mi dymów..........................idę się przejść :polew: ak i modliłem, się o życie :polew:
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 kurcze.......................jakoś brak mi dymów..........................idę się przejść może spotkasz tych co SMSa gonili
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :>
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 a bedzie cos w tv ??? nie bo Miron z rozpędu pobił kamerzystę...
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 kurcze.......................jakoś brak mi dymów..........................idę się przejść [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:06_________________________________________________ siema jak jutro ze spotem będzie? Chętnie bym wpadł ale część mogła kajś powyjeżdżać. Jesli spot aktualny to Arena czy Forum? Pozdro Będzie jak zawsze ale czy Arena czy Forum to musisz czytać na bieżąco wątek (zależy od pogody) dlatego wszedł z drzwiami Keżor idziesz jutro ? Krolu - pamiętaj - jutro 11.00 u mnie na siłce koksujcie pany bo ktos musi mnie i moja kobitke bronic Aha akurat cos ci nie pasuje krolu stanal na lini ognia jak do mnie koks wyskoczyl wiec jak tylko pocwiczy to zobaczysz tak i modliłem, się o życie :polew: :polew:
keżor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 klikłem F5 , a tu nic nie przybyło ... ... już 3 nowe
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 a bedzie cos w tv ??? nie bo Miron z rozpędu pobił kamerzystę... :polew:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> A może byś się zdziwił a bedzie cos w tv ??? nie bo Miron z rozpędu pobił kamerzystę... Dobrze że mu regulaminu nie zaczął cytować
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 a bedzie cos w tv ??? nie bo Miron z rozpędu pobił kamerzystę... a skąd miałem wiedzieć że ten identyfiktor był z TVP1
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 a bedzie cos w tv ??? nie bo Miron z rozpędu pobił kamerzystę... a skąd miałem wiedzieć że ten identyfiktor był z TVP1 jeden lepszy od drugiego :polew: :polew: :polew:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> :polew: :polew: :polew: guru po jednym szlagu na stałe by został w czekoladzie - wmurowany w ścianę [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:11_________________________________________________ a bedzie cos w tv ??? nie bo Miron z rozpędu pobił kamerzystę... a skąd miałem wiedzieć że ten identyfiktor był z TVP1 :polew:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 a językiem urzędowym w czekoladzie został by japoński
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> A może byś się zdziwił wątpie
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 a językiem urzędowym w czekoladzie został by japoński :polew:
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 a językiem urzędowym w czekoladzie został by japoński :polew:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY :polew: :polew: :polew: co wyście brali :polew:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY łoooosz kuuurna
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru - widziałeś kiedyś wywrotke TATRE ? a widziałeś kiedyś obok siebie 2 wywrotki TATRY ? bo ten koleś wyglądał jak 3 TATRY szkoda że nie było Guru... pokazał by jak dostaje się wp***dol po nauce walki w chinach, sorry w Japonii :> A może byś się zdziwił wątpie Nie będę mówił bo nie widziałem ale jeszcze nie spotkałem nikogo kto byłby mi w stanie natłuc (no chyba że ich 6 było)
Rekomendowane odpowiedzi