Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: to ten koleś (masyw górski) tez był ciotą bo walił z plaskacza Idź go znajdź i mu to powiedz
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no sie nie dziwie ze nikogo nie spotkales jak ty sie tylko z kuplami twoich braci zadajesz a wracajac do tego ilu ich bylo to wlasnie szesciu jeden masyw gorski i kilka mniejszych szczytow :gwizdanie: To co wyście ku***a jumbo jeta w klubie zobaczyli czy jak nie to byl airbus A380
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 no sie nie dziwie ze nikogo nie spotkales jak ty sie tylko z kuplami twoich braci zadajesz a wracajac do tego ilu ich bylo to wlasnie szesciu jeden masyw gorski i kilka mniejszych szczytow :gwizdanie: To co wyście ku***a jumbo jeta w klubie zobaczyli czy jak nie to byl airbus A380 Nie mam pytań
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: Ty się ciesz że tobie się wtedy przypadkiem nie oberwało :polew: z plaskacza to bym nawet nie poczuł :gwizdanie:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: to ten koleś (masyw górski) tez był ciotą bo walił z plaskacza Idź go znajdź i mu to powiedz od kiedy to buda przychodzi do psa :kox: :kox:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: Ty się ciesz że tobie się wtedy przypadkiem nie oberwało :polew: z plaskacza to bym nawet nie poczuł :gwizdanie: Oj te plaskacze byś poczuł
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: to ten koleś (masyw górski) tez był ciotą bo walił z plaskacza a myślisz że w jego głowie w tak krótkim czasie narodziła się myśl by zacisnąć pięść ? jak to Diman stwierdził, koksy to bezmózgi
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci Musicie częściej wp***dol dostawać to w końcu Warszawkę weźmiemy
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: to ten koleś (masyw górski) tez był ciotą bo walił z plaskacza gdyby nie to ze byl jak to mowicie ciota to bym teraz bez glowy chodzil :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jak to Diman stwierdził, koksy to bezmózgi :polew: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci Musicie częściej wp***dol dostawać to w końcu Warszawkę weźmiemy ja się mogę poświęcić
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: to ten koleś (masyw górski) tez był ciotą bo walił z plaskacza gdyby nie to ze byl jak to mowicie ciota to bym teraz bez glowy chodzil :gwizdanie: to samo właśnie pisałem
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci jakby ktoś film nakręcił to by tylu pytan nie było :>
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci Musicie częściej wp***dol dostawać to w końcu Warszawkę weźmiemy ja się mogę poświęcić Guru, a Ty nie kozacz bo potrafisz bić nie dość że młodszych to na dodatek mniejszych i to jak ciota bo z plaskacza :gwizdanie: :polew: to ten koleś (masyw górski) tez był ciotą bo walił z plaskacza gdyby nie to ze byl jak to mowicie ciota to bym teraz bez glowy chodzil :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci jakby ktoś film nakręcił to by tylu pytan nie było :> chcieliśmy ale w biegu się źle kręci :polew: :polew:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci Musicie częściej wp***dol dostawać to w końcu Warszawkę weźmiemy ja się mogę poświęcić ale to ja sobie pieluchy muszę kupić następnym razem mogę nie być taki twardy
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci jakby ktoś film nakręcił to by tylu pytan nie było :> chcieliśmy ale w biegu się źle kręci :polew: :polew: Jeeeebany :polew:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci jakby ktoś film nakręcił to by tylu pytan nie było :> chcieliśmy ale w biegu się źle kręci :polew: :polew: :polew:
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci jakby ktoś film nakręcił to by tylu pytan nie było :> chcieliśmy ale w biegu się źle kręci :polew: :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi