Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 ale się temat kręci Musicie częściej wp***dol dostawać to w końcu Warszawkę weźmiemy ja się mogę poświęcić ale to ja sobie pieluchy muszę kupić następnym razem mogę nie być taki twardy Krolu twardym trza być
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu - wpadaj jutro do mnie na siłke a potem tam wracamy
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu - wpadaj jutro do mnie na siłke a potem tam wracamy ja zamiast na siłkę, zacznę biegi na 100m ćwiczyć chyba :gwizdanie:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu - wpadaj jutro do mnie na siłke a potem tam wracamy rozdac wizytówki A4klub.pl :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 taaaa twardym, jak stałem obok tego koksa i mu powiedziałem spokój ku***a, to otwarłem pysk żeby ewentualnie górne albo dolne zęby zostały całe a nogi? jak przed łazienką w której laska robi test ciążowy
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 zacznę biegi na 100m ćwiczyć chyba :gwizdanie: we wszystkich kierunkach
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 taaaa twardym, jak stałem obok tego koksa i mu powiedziałem spokój ku***a, to otwarłem pysk żeby ewentualnie górne albo dolne zęby zostały całe a nogi? jak przed łazienką w której laska robi test ciążowy :polew: :polew: To ostro pobalowaliście :polew:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 taaaa twardym, jak stałem obok tego koksa i mu powiedziałem spokój ku***a, to otwarłem pysk żeby ewentualnie górne albo dolne zęby zostały całe a nogi? jak przed łazienką w której laska robi test ciążowy :polew: :polew:
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 taaaa twardym, jak stałem obok tego koksa i mu powiedziałem spokój ku***a, to otwarłem pysk żeby ewentualnie górne albo dolne zęby zostały całe a nogi? jak przed łazienką w której laska robi test ciążowy leże i kwicze :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 jaja muszą być oby zawsze się tak kończyło
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak poważnie to o co poszło ? bo ten koks powiedział że 1.6 nie jedzie
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak poważnie to o co poszło ? bo ten koks powiedział że 1.6 nie jedzie
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak poważnie to o co poszło ? taki koks coś obraźliwego na diesle powiedział
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 03 Czerwiec 2010, 22:42_________________________________________________i nie wcisnąłem cytuj :polew:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 to jutro gdzie imprezujemy - gdzie jeszcze możemy chodzić ?
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 aaa i dodał że diesel to zło, wtedy Miron zadał mu pytanie jaki czas robi to Evo na 1/4 mili
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 nie normalni normalnie :polew: to kto jutro będzie w ciemnych brelach :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi