Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 aaa i dodał że diesel to zło, wtedy Miron zadał mu pytanie jaki czas robi to Evo na 1/4 mili ...i reszte już znamy
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to jutro gdzie imprezujemy - gdzie jeszcze możemy chodzić ? no ja jutro odpadam, w tym gipsie mnie nigdzie nie wpuszcza..
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to jutro gdzie imprezujemy - gdzie jeszcze możemy chodzić ? mysle ze ten spiz nas jeszcze raz przyjmnie a i panowie pomalu zaczynam z kaska gadac wiec cos moze jutro z tego wypadu bedzie
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu to ty wczoraj odważny czy pijany byłeś zasłaniając sobą Dimana
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to jutro gdzie imprezujemy - gdzie jeszcze możemy chodzić ? mysle ze ten spiz nas jeszcze raz przyjmnie a i panowie pomalu zaczynam z kaska gadac wiec cos moze jutro z tego wypadu bedzie Ty jej kup kwiaty, bo darłeś się jak pojebany :gwizdanie: jesteś facet czy baba? kto powinien dostać po pysku? :>
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak poważnie to o co poszło ? bo ten koks powiedział że 1.6 nie jedzie no jak mógl pomylic APU z 1.6 :no: :no:
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu to ty wczoraj odważny czy pijany byłeś zasłaniając sobą Dimana ja i tak wiedziałem, że nic mi nie zrobi, bo bym się między palcami jego ręki, zmieścił...
Pucek Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 tak poważnie to o co poszło ? bo ten koks powiedział że 1.6 nie jedzie no jak mógl pomylic APU z 1.6 :no: :no: Miron, zbij go ;(
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 to jutro gdzie imprezujemy - gdzie jeszcze możemy chodzić ? mysle ze ten spiz nas jeszcze raz przyjmnie a i panowie pomalu zaczynam z kaska gadac wiec cos moze jutro z tego wypadu bedzie
Bulik Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu to ty wczoraj odważny czy pijany byłeś zasłaniając sobą Dimana ja i tak wiedziałem, że nic mi nie zrobi, bo bym się między palcami jego ręki, zmieścił... :polew: :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu to ty wczoraj odważny czy pijany byłeś zasłaniając sobą Dimana ja i tak wiedziałem, że nic mi nie zrobi, bo bym się między palcami jego ręki, zmieścił...
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Krolu to ty wczoraj odważny czy pijany byłeś zasłaniając sobą Dimana ja i tak wiedziałem, że nic mi nie zrobi, bo bym się między palcami jego ręki, zmieścił... :polew:
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 to jutro gdzie imprezujemy - gdzie jeszcze możemy chodzić ? mysle ze ten spiz nas jeszcze raz przyjmnie a i panowie pomalu zaczynam z kaska gadac wiec cos moze jutro z tego wypadu bedzie Ty jej kup kwiaty, bo darłeś się jak pojebany :gwizdanie: jesteś facet czy baba? kto powinien dostać po pysku? :> zadnych kwiatow nie bedzie
krolu Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jeszcze 334 strony i przegonimy warszawę
diman Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jeszcze 334 strony i przegonimy warszawę czyli moment
Guregoru Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 jeszcze 334 strony i przegonimy warszawę czyli moment No jeszcze 2 wasze imprezy
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 jeszcze 334 strony i przegonimy warszawę czyli moment kilka impreza
miron78 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2010 ok - to wklejamy zdjęcie poszkodowanego
Rekomendowane odpowiedzi