krolu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 z rana no i siłka zaliczona dzisiaj - razem z ekipą z SK i SH Krolu wyszedł taki słaby że jechał całą drogę na awaryjnych [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 13:46_________________________________________________ale dali radę [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 13:46_________________________________________________pierwszy trening więc było mega lajtowo dojechałem.. ale te wspomaganie ciężko chodzi w tym aucie... jutro będziesz miał wrażenie że wspomagania wcale nie ma [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 14:25_________________________________________________Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym a co dziś z tym spiżem ?
A4 Mario Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mnie nie będzie.... boje się że Stan sie pojawi.... :polew:
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 odpadam :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 żeby załątwić opieke do małego musimy wiedzieć wcześniej jeden dzień - a że wczoraj było jasne że nie idziemy to nic nie załatwialiśmy w tym kierunku
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie zebym się cieszył że nie idziecie...ale fajnie, bo ja też nie mogę
A4 Mario Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie zebym się cieszył że nie idziecie...ale fajnie, bo ja też nie mogę Ja też bo te nasze nocki....
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie zebym się cieszył że nie idziecie...ale fajnie, bo ja też nie mogę Ja też bo te nasze nocki.... tylkkooo nie nasze!!! zboku
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy jeszcze TYLKO 2 razy?
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy a żeby był sens się poświęcać i były jakieś konkretne efekty - jeden warunek musi być spełniony : regularne, systematyczne ćwiczenie - w przeciwnym wypadku strata czasu
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy jeszcze TYLKO 2 razy? :naughty:
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy a potem 15 lat chodzenia u siebie
A4 Mario Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 nie zebym się cieszył że nie idziecie...ale fajnie, bo ja też nie mogę Ja też bo te nasze nocki.... tylkkooo nie nasze!!! zboku :polew:
krolu Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy a potem 15 lat chodzenia u siebie 15 lat... :polew: jaki żart...
keżor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy a potem 15 lat chodzenia u siebie 15 lat... :polew: jaki żart... 3xtydzień :>
miron78 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Ja dziś na zlota tak na troche wpadne - będę z Dorotą i małym mogłeś napisać , że z młodym , bo zaraz ten zboczuch Mario napisze , że on zawsze ma za sobą :gwizdanie: a co do siłki , to za***iście było i może jeszcze pare razy wpadne do Knurowa , żeby zapamiętać dobrze ćwiczenia , a potem zaczynam ćwiczyć u sebie myślę, że po 3 wizytach sami już sobie dacie radę to jeszcze 2 razy a potem 15 lat chodzenia u siebie 15 lat... :polew: jaki żart... ja chodze 16 rok
Rekomendowane odpowiedzi