Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe siema

Bulik napewno jakiś intjeligjentny ten dowcip :polew::wink4:

• Odpowiedzi 124,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

opowiem na zlocie - tyle, że większość zna :)

Opublikowano

hehe siema

Bulik napewno jakiś intjeligjentny ten dowcip :polew::wink4:

no napewno :gwizdanie:
Opublikowano

a miałem dzisiaj porezać przy zmianie koloru zacisków, no ale pojechałem sprawdzić sobie co to mi tak napier***a z tyłu, powoli szykowałem się na koszt 1100 zł na nowe amorki Blistein B8 a tu cyk, 100 zł, tuleja z ASO :decayed:

życie jest piękne :polew:

aaa i drugi dobry aspekt, dzisiaj mam spotkanie klasowe :naughty: po 10ciu latach, dobrze że mi przypomnieli bo oczywiście zapomniałem :>

tak więc, dzisiaj będę bardzo sponiewierany :sick3:

Opublikowano

a miałem dzisiaj porezać przy zmianie koloru zacisków, no ale pojechałem sprawdzić sobie co to mi tak napier***a z tyłu, powoli szykowałem się na koszt 1100 zł na nowe amorki Blistein B8 a tu cyk, 100 zł, tuleja z ASO :decayed:

życie jest piękne :polew:

aaa i drugi dobry aspekt, dzisiaj mam spotkanie klasowe :naughty: po 10ciu latach, dobrze że mi przypomnieli bo oczywiście zapomniałem :>

tak więc, dzisiaj będę bardzo sponiewierany :sick3:

to znaczy ze to jest ostatnia twoja wiadomośc dzisiaj :gwizdanie:

to :hi: Pucek

Opublikowano

buhehehhe :decayed:

całkiem możliwe, no dobra, to jest pewne :polew:

aaa i ogólnie to cały dzisiejszy dzień jest dla mnie dobry :wink4::)

Opublikowano

pucol musze sie pochwalic ze poszlem jakby w twoje slady i zrobilem sobie żółte halogeny raczej kezor z rafalem mi zrobili :decayed: ale zawsze

naogladalem sie jednego fajnego wozidla i to nie bylo twoje pucol ale mi sie spodobalo i mam

no i raz jeszcze dzieki za regulaje klapy miron wkoncu to zaczelo wygladac na b7 a nie na srut :gwizdanie:

Opublikowano

pucol musze sie pochwalic ze poszlem jakby w twoje slady i zrobilem sobie żółte halogeny raczej kezor z rafalem mi zrobili :decayed: ale zawsze

naogladalem sie jednego fajnego wozidla i to nie bylo twoje pucol ale mi sie spodobalo i mam

no i raz jeszcze dzieki za regulaje klapy miron wkoncu to zaczelo wygladac na b7 a nie na srut :gwizdanie:

pewnie patrzyłeś po aucie Vario-Techa :gwizdanie:

ale i tak to ja miałem pierwszy żółte halo :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Czerwiec 2010, 15:28_________________________________________________ale mam banei :decayed:

narksaa :polew:

Opublikowano

Ale bania :kox: narka :decayed:

Opublikowano

:hi:

jedzie ktos do zoo do Opola pooglądać goryle ? :naughty:

Opublikowano

:no: :no:

:hi: pijooooki[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 09:52_________________________________________________

ale mam banei :decayed:

:doh1: :decayed: :doh1: :decayed: :doh1: oooooch pucol widac ze twoja klasa nawet po 10u latach to same %%%% :gwizdanie: :gwizdanie:

:wink4:

Opublikowano

:hi: pijooooki[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 09:52_________________________________________________

:doh1: :decayed: :doh1: :decayed: :doh1: oooooch pucol widac ze twoja klasa nawet po 10u latach to same %%%% :gwizdanie: :gwizdanie:

jakich 10 latach przeciez on dopiero co niedawno szkole skonczyl :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja nawet miałem smaki jechać - ale Dorota jakaś padnięta była :confused4:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 10:24_________________________________________________no i gdyby nie te urodziny to pewnie by się wybrała

Opublikowano

jakich 10 latach przeciez on dopiero co niedawno szkole skonczyl :decayed:

nie dopisałem "będą" :tongue4:

siema koks :hi: [br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 10:32_________________________________________________

ja nawet miałem smaki jechać - ale Dorota jakaś padnięta była :confused4:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 10:24_________________________________________________no i gdyby nie te urodziny to pewnie by się wybrała

...urodziny :gwizdanie: ,za długo cwiczyliscie zapasy :naughty::sexinbed:

:bag::decayed:

kto wczoraj oglądał tvn turbo ,była impreza z kamienia :kox:

Opublikowano

Siema Wszystkim.... :hi:

Opublikowano

:ssij:

:siema: współlokator

Opublikowano

:ssij:

:siema: współlokator

Sam sobie :ssij: mój lokaju.... :polew:

Opublikowano
:hi: Miron - składam reklamację na siłkę - miało boleć jeden dzień... :kwasny: :kwasny: :kwasny:
Opublikowano

a ty co tak nieprzepisowo po tym knurowie sie poruszasz moja mowi co to za idiota nas wyprzedza :gwizdanie: a ja mówie ze znam goscia

a i pozatym bys sie kiedys wzial do porzadnego umycia tego twojego nizmo a nie na latwizne idziesz :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:hi: Miron - składam reklamację na siłkę - miało boleć jeden dzień... :kwasny: :kwasny: :kwasny:

:decayed:

niekiedy jest tak że na trzeci dzień boli najbardziej :decayed:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2010, 11:50_________________________________________________Buli - w jakim programie było o kamieniu ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.