MAJKI Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Guru jak tam z moja furką 4 kołową?? Jade na urlop 16 lipca takze nie ma pospiechu jak cos Po furkę jutro będzie kurier bo dziś nie dał rady dojechać spoko to mysle ze zdarza do urlopu bo stary wózek to masakra jak sie czlowiek do tego przyzwyczaił
egon47 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miron Diman jedzie ktos dzisiaj do Kato ?? zabral by ktos kaleke??
Bulczas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miron Diman jedzie ktos dzisiaj do Kato ?? zabral by ktos kaleke?? Ile jeszcze będziesz kaleką :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miron Diman jedzie ktos dzisiaj do Kato ?? zabral by ktos kaleke?? Ile jeszcze będziesz kaleką :gwizdanie: do 16 Lipca mam L4 i 16 lipca ide do kontroli
Bulczas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miron Diman jedzie ktos dzisiaj do Kato ?? zabral by ktos kaleke?? Ile jeszcze będziesz kaleką :gwizdanie: do 16 Lipca mam L4 i 16 lipca ide do kontroli No to jeszcze trochę :gwizdanie:
egon47 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miron Diman jedzie ktos dzisiaj do Kato ?? zabral by ktos kaleke?? Ile jeszcze będziesz kaleką :gwizdanie: do 16 Lipca mam L4 i 16 lipca ide do kontroli No to jeszcze trochę :gwizdanie: No a ja juz doglowy dostaje w domu A najbardziej brakuje ze niemoge jezdzic autem ;(
Bulczas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Miron Diman jedzie ktos dzisiaj do Kato ?? zabral by ktos kaleke?? Ile jeszcze będziesz kaleką :gwizdanie: do 16 Lipca mam L4 i 16 lipca ide do kontroli No to jeszcze trochę :gwizdanie: No a ja juz doglowy dostaje w domu A najbardziej brakuje ze niemoge jezdzic autem ;( No ja też bez auta nie mogę długo wytrzymać Może Diman będzie dziś do nas jechał
egon47 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Heh jedyny + ze na benie zaoszczedze To moze wejdzie na Forum chyba ze bede dzwonil do niego
Bulczas Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Heh jedyny + ze na benie zaoszczedze To moze wejdzie na Forum chyba ze bede dzwonil do niego Lepiej zadzwoń
Rekomendowane odpowiedzi