krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 prezes o gokartach słyszałeś? Mówiłem mu ale on raczej nie będzie miał czasu... ważne, żeby wiedział
Mario22 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 prezes o gokartach słyszałeś? Mówiłem mu ale on raczej nie będzie miał czasu... ważne, żeby wiedział Wie Wie ale sobote ma bardzo pracowitą także marne szanse a szkoda bo bym nie musiał jechac nismo....
Pucek Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 melduję się po robocie, pogoda dopisuje, basen mam rozłożony więc może zrobię sobie mini pogorię
miron78 Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Opublikowano 8 Lipca 2010 prezes o gokartach słyszałeś? Mówiłem mu ale on raczej nie będzie miał czasu... ważne, żeby wiedział Nia dam rady ale jak coś to się zdzwonimy
Bulik Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Przyjedź na Arene - jesteśmy tam od 18 z minutami :polew: :polew: :polew: z minutami :gwizdanie: (iloma)?...aaa
Guregoru Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 3 dni mnie nie było a tu tylko 3 strony do nadrobienia kiedyś to było nie do pomyślenia
gregory Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 3 dni mnie nie było a tu tylko 3 strony do nadrobienia kiedyś to było nie do pomyślenia kiedyś to te 3 dni siedziałeś na forum, teraz cię 3 dni nie ma :gwizdanie: Każdy wychodzi może z takiego założenia, a samo się nie naspamuje :gwizdanie:
diman Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 siemano z wieczorka no i BLB omowilo posluszenstwa dzieki Krolowi wiemy ze to EGR sie wysral i znowu wydatki sie pojawily nieoczekiwane wiec chyba cza bedzie z imprez niestety zrezygnowac egr rozebralismy lekko zasyfiony ale nie najgorzej czyszczenie i spowrotem wmontowany ale nadal sie zacina wiec do wymiany sie nadaje cena ASO 945 zł ;( a tu w tym miesiacu jeszcze filry i olej do wymiany 500 zł wiec juz niezla sumka sie uzbierala nie jest to 5000 zł mirona ale zawsze wydatek no i oczywiscie podziekowania dla rezacza Krola za pomoc w wagowaniu i rozbiorce :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Mario22 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 To masz Dziadek pecha... trzeba było sobie almere kupic... :polew:
krolu Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 siemano z wieczorka no i BLB omowilo posluszenstwa dzieki Krolowi wiemy ze to EGR sie wysral i znowu wydatki sie pojawily nieoczekiwane wiec chyba cza bedzie z imprez niestety zrezygnowac egr rozebralismy lekko zasyfiony ale nie najgorzej czyszczenie i spowrotem wmontowany ale nadal sie zacina wiec do wymiany sie nadaje cena ASO 945 zł ;( a tu w tym miesiacu jeszcze filry i olej do wymiany 500 zł wiec juz niezla sumka sie uzbierala nie jest to 5000 zł mirona ale zawsze wydatek no i oczywiscie podziekowania dla rezacza Krola za pomoc w wagowaniu i rozbiurce :notworthy: :notworthy: :notworthy: ;( ;( ;( może jeszcze ożyje... tak jak pod koniec
diman Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 To masz Dziadek pecha... trzeba było sobie almere kupic... :polew: ja tam wiem czy pecha i tak dobrze sie spisuje i jestem ogolnie z tego wozidla zadowolony a czesci sie zuzywaja i cza je czasem wymieniac wiec luz siemano z wieczorka no i BLB omowilo posluszenstwa dzieki Krolowi wiemy ze to EGR sie wysral i znowu wydatki sie pojawily nieoczekiwane wiec chyba cza bedzie z imprez niestety zrezygnowac egr rozebralismy lekko zasyfiony ale nie najgorzej czyszczenie i spowrotem wmontowany ale nadal sie zacina wiec do wymiany sie nadaje cena ASO 945 zł ;( a tu w tym miesiacu jeszcze filry i olej do wymiany 500 zł wiec juz niezla sumka sie uzbierala nie jest to 5000 zł mirona ale zawsze wydatek no i oczywiscie podziekowania dla rezacza Krola za pomoc w wagowaniu i rozbiurce :notworthy: :notworthy: :notworthy: ;( ;( ;( może jeszcze ożyje... tak jak pod koniec no mam taka cicha nadzieje jutro bede wiedzial jak sie przejade do roboty
Pucek Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 co prawda nie muszę wybulić tyle co Diman, ale też mam koszty, sam sobie narobiłem szkody, czujnik prędkości koła do wymiany szczypałem się o stówkę dla mechanika za wymianę łożyska, a teraz będę musiał dać 144 zł na taki pierdolniczek jestem idiotą, jestem mega zły i idę spać, mam dosyć na dziś, bajo
keżor Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 co prawda nie muszę wybulić tyle co Diman, ale też mam koszty, sam sobie narobiłem szkody, czujnik prędkości koła do wymiany szczypałem się o stówkę dla mechanika za wymianę łożyska, a teraz będę musiał dać 144 zł na taki pierdolniczek jestem idiotą, jestem mega zły i idę spać, mam dosyć na dziś, bajo słyszałem o podobnej sytuacji z wycieraczkimia , koleś pożałował 5dych u mechanika za czyszczenie mechanizmu , a na drugi dzien przyszedł sie zapytać o wymiane szyby bo mu ramie jebło Diman, nie koniecznie sie zjebało to co pokazuje wag , mnie pokazał czujnik na pompie wtryskowej , a tu był kabel od rozrusznika poluzowany ,także najlepiej podjedź do daneckiego i Ci zerknie
krolu Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Diman, nie koniecznie sie zjebało to co pokazuje wag , mnie pokazał czujnik na pompie wtryskowej , a tu był kabel od rozrusznika poluzowany ,także najlepiej podjedź do daneckiego i Ci zerknie Ale sprawdziliśmy wszystko - nie dość, że wywala błąd, to jeszcze jak robisz logi i powinien się otwierać to cały "rzęzi" i po tym 'rzężeniu" znów go wywali ... rozebraliśmy wyczyściliśmy ale pada ten silniczek sterujący klapką... ani na logach dynamicznych ani na statycznych on nie pracuje...
Guregoru Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 13:07_________________________________________________Dzisiaj grill czy kebab Albo pojedziemy do karczmy na strefę coś zjeść bo placek po zbójnicku za mną już od dawna chodzi
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 13:07_________________________________________________Dzisiaj grill czy kebab Albo pojedziemy do karczmy na strefę coś zjeść bo placek po zbójnicku za mną już od dawna chodzi placek? nigdy więcej :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 14:42_________________________________________________ :>
Guregoru Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 13:07_________________________________________________Dzisiaj grill czy kebab Albo pojedziemy do karczmy na strefę coś zjeść bo placek po zbójnicku za mną już od dawna chodzi placek? nigdy więcej :gwizdanie: Czemu
Pucek Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 [br]Dopisany: 09 Lipiec 2010, 13:07_________________________________________________Dzisiaj grill czy kebab Albo pojedziemy do karczmy na strefę coś zjeść bo placek po zbójnicku za mną już od dawna chodzi placek? nigdy więcej :gwizdanie: Czemu bo mi nie smakował a w ogóle będzie ktoś dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi