Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 22:26_________________________________________________coś to nasze logo rozmazane - ktoś wie jak co i jak zmienić żeby było dobrze

wciśnij alt+F4 , powinno pomóc :decayed:
  • Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 22:26_________________________________________________coś to nasze logo rozmazane - ktoś wie jak co i jak zmienić żeby było dobrze

jak obrazek ma 500x375 pikseli a ty je przeskalowałeś do 768x512 to co się dziwisz :decayed:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2010, 22:31_________________________________________________

wciśnij alt+F4 , powinno pomóc :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
:cool1: dzięki za spota
Opublikowano
:hi: siemano z rana przygotowania do imprezy sie zaczely :kox: juz nie moge sie doczekac :tongue4:
Opublikowano

:hi:

Diman, trzeba było się wysapć, a tak to szybko odpadniesz :wink4:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 08:29_________________________________________________

BTW

a na katowickich w końcu będzie jakaś B6 z prawdziwego zdarzenia :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

:hi: siemano z rana przygotowania do imprezy sie zaczely :kox: juz nie moge sie doczekac :tongue4:

no to baw się dobrze....Stan Diman nie padnie :no: nie wygląda mi na takiego :decayed:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 08:36_________________________________________________kurwde znowu zapomniałam się przywitać

:bry::siema::hi::yeah:

Opublikowano

no to baw się dobrze....Stan Diman nie padnie :no: nie wygląda mi na takiego :decayed:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 08:36_________________________________________________kurwde znowu zapomniałam się przywitać

Ciebie wychowała ulica, nie ma co się dziwić :tongue4:

Opublikowano

Wiesz co się liczy ?

Peja - Szacunek Ludzi Ulicy

:yeah:

Opublikowano

Wiesz co się liczy ?

Peja - Szacunek Ludzi Ulicy

:yeah:

był kiedyś w Mysłowicach i dawał koncert... ale tak chu*jowy, że dostał po mordzie :polew:

PS. osobiście nic do niego nie mam :wink4:

Opublikowano

stan a Ty w robocie ?

Opublikowano

stan a Ty w robocie ?

no :sick3:

Opublikowano

stan a Ty w robocie ?

no to Ty pracuj, a ja sobie zrobię śniadanie :)

Opublikowano

stan a Ty w robocie ?

no to Ty pracuj, a ja sobie zrobię śniadanie :)

ja już zjadłem w robocie :)

Opublikowano

:hi:

Diman, trzeba było się wysapć, a tak to szybko odpadniesz :wink4:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 08:29_________________________________________________

BTW

a na katowickich w końcu będzie jakaś B6 z prawdziwego zdarzenia :gwizdanie: :kox:

mysle ze tak zle nie bedzie wesele ma to do siebie ze sie pije, je i tanczy wiec tak szybko nie zamierzam imprezy opuscic a i maja tylko 1 dzien wiec do6.00 nad ranem conajmniej sie posiedzi :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

:hi:[br]Dopisany: 24 Lipiec 2010, 10:24_________________________________________________Prezes ale ladniewyglada to zdjecie z pierwszego posta :decayed:

Wyslij mi to zdjecie na PW to jutro jak bede na kompie to to zrobie bo teraz pisze z komorki i boje sie ze moglbym to z koma jeszcze bardziej spier...

Krolu dzis chyba zas zawitam na ta twoja wioske :decayed:

Opublikowano

Siemanko Wszystkim ja po 10h jazdy melduje sie i pozdrawiam z nad Wielkiej Wody.... :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

siema, ale tu cicho :thumbdown:

wiecie jak miron będzie wyglądał za 30 lat?? ja wiem:

HNeA0.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

siema, ale tu cicho :thumbdown:

wiecie jak miron będzie wyglądał za 30 lat?? ja wiem:

HNeA0.jpg

:decayed: :decayed: :decayed:

:polew: :polew: :polew: :polew:

P.S. Siema z rana... :bry:

Gliwckich chyba zalało albo wywiało że taka cisza....